Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wozki polskich producentów nowe rozwiązania techniczne

Polecane posty

Gość gość
Pracujesz w sklepie i płacą ci za reklamę twoja wypowiedź jest niewiarygodna a jeszcze coś do kieszonki jak sprzedasz wiem jak to działa a ludzie przeczytają i pójdą kupić bo oczy zamydlone!pozdrawiam myślących tylko o sobie!

Gość gość
namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
haha aneks ? ten od "poplakania sie ze szczescia i zdumienia" gdy tesciowa dala ? kupa smiechu, ale zenujaca reklama.

Gość gość
Anex właśnie wprowadził fajne rozwiązanie. W modelu Cross dodatkowa amortyzacja jest ukryta pod materiałem od kosza na zakupy przez co nie widać szpecących sprężyn na ramie wózka.

Gość gość
Skąd wiesz? Byłeś na montażu czy kupiłeś z teściową i testujes?

Gość gość
Nie kolego, wiem to od sprzedawców bo interesuję się Anexem Crossem, który wprowadził nową amortyzację, a mojej teściowej w to nie mieszaj bo już jej nie ma na tym świecie.

Gość gość
Anex Cross to ten słynny co się ramy łamią ! :) Wiele wózków ma dodatkowe amortyzatory żadna nowość raczej standard.

Gość gość
Ale żaden nie jest tak ładny i leciutki jak Cross. Z łamiącymi się ramami to mit i zapomnienie. Sprzedajemy ich w sklepie bardzo dużo i klienci są bardzo zadowoleni. Ramy to nagminnie łamią się w tutku i nowym jedo trimie

Gość gość
Polecam Anexa Crossa, mega wygodny i jako jedyny wózek ma dodatkową amortyzację zamaskowaną tak ,że nie razi w oczy jak w większości wózków. Wygląda przez to super

Gość gość
Wygląd rzecz gustu ale z tą wagą to bym nie przesadzała. Jest tu na forum temat gdzie te zadowolone użytkowniczki piszą jak zostały oszukane przez Anexa bo waga ich wózków jest większa od katalogowej o 3-4 kg, to normalna kpina. Jest też temat gdzie osoba której złamał się Cross ostrzega ludzi , chyba nawet pisała że wyśle zdjęcia z tego co pamiętam, bo Anex kasuje jej zdjęcia i nieprzychylne komentarze na swoim facebooku. Mnie jakoś bardziej przekonują opinie ludzi którzy użytkują te wózki niż sprzedawcy który wciśnie każdy kit żeby tylko sprzedać towar.

Gość gość
Ja posiadam Crossa i powiem tylko ,że wózek rewelacja. Ja nie ważę wózków ale wyraźnie czułam po podniesieniu w sklepie różnych wózków ,że Cross jest lżejszy. Anex wprowadził do Crossa dodatkową amortyzację więc teraz na pewno nikomu stelaż się nie złamie. Dla mnie najładniejszy polski wózek:)

Gość Jasmine5678
My z mężem kupiliśmy przed narodzinami Wojtusia wózek Vicco od Adamexu jakieś 5/6 miesięcy temu, zaraz po tym w zasadzie jak ten model wyszedł. Przyciągnęła nas wytrzymałość stelaża i szwów i różne opcje. Dla mnie ważne było też, aby gondola była wentylowana, a ta taka jest :)

Gość gość
Ja mam wózek od Adamexu- polskiej firmy, a konkretnie model Vicco i jest rewelacyjny. Bardzo funkcjonalny, lekki i zwrotny. Ma żelowe bezdętkowe koła, które nie wymagają pompowania więc to spore udogodnienie. Wygląda nowocześnie i przepięknie.

Gość gość
Adamex z tego co wiem to dobra polska firma wozkow dla dzieci, wszystkie moje kolezanki kupily ostatnio Barletty i laza z nimi po osiedlu :)

Gość gość
Nie polecam wózka marki Vega Po trzech tygodniach użytkowania zepsuł się hamulec Zablokowane koło sprawiło, że stanęłam na środku drogi i nie mogłam ruszyć Stałam z maleństwem przez godzinę czekając na męża Wózek został oddany do reklamacji Mąż w sklepie podczas odbioru stelaża z serwisu robił zdjecia tego hamulca, bo już było widać tą samą wadę W domu, po 10 minutach od powrotu męża, koło ponownie się zablokowało Wózek wrócił do reklamacji Zobaczymy jaki będzie tego finał, ale gdybym mogła ponownie wybrać, nie zdecydowała bym się na niego Plastikowe części sprawiają że wózek jest nietrwały Szkoda czasu i nerwów

Gość maria

Kupiłam wózek vega sport używałam 2 lata a teraz oddam siostrze nic się nie działo!jak ktoś nie szanuje to później ma pretensje do producenta!ja gorąco polecam! 

Gość Gość

Też mam wózek vega i sobie chwalę. Używam jeszcze spacerówki ale na wiosnę wózek już nie będzie nam potrzebny i mam zamiar go wystawić na sprzedaż. Stan praktycznie idealny spokojnie jeszcze jedno dziecko ktoś w nim odchowa. Kupiłam trochę w ciemno bo opinii w internecie mało ale spodobał mi się i nie żałuję. Tym bardziej że wózek nie był jakoś strasznie drogi a jakościowo bardzo fajny. Myślę że jak ktoś dba tak ma.