Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gość
Panie Prezydencie Andrzeju. Gratulujemy, Szanujemy, Popieramy, Wspieramy, Dziękujemy! Nie przejmować się tym co mówią zakłamane media, ludzie z nimi związani, opozycja i inni zdrajcy Narodu Polskiego! ALLELUJA I DO PRZODU! Polska powoli odżywa po wielu latach poniżania, kłamstwa, nierówności, nepotyzmu i grabiestwa Polaków i naszej Ojczyzny! Bóg, Honor, Ojczyzna!!! Pozdrawiamy serdecznie, Prawdziwi Polacy!

Gość gość
Andrzej Duda na czele rankingu zaufania do osób publicznych Andrzej Duda jest osobą, której Polacy najbardziej ufają - tak wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla Onetu, który przedstawia ranking zaufania do osób publicznych. Na drugim miejscu znalazła się premier Beata Szydło, natomiast na ostatnim miejscu podium uplasował się Ryszard Petru. - Andrzej Duda zanotował wyraźny wzrost, ostro wysuwając się na prowadzenie. Tuż za podium znalazł się prezes Trybunału Konstytucyjnego.

Gość gość
Lewacka hołota, która nic nie osiągnęła i nigdy nic nie osiągnie może sobie ujadać do woli. Nie zmieni to faktu, że po 5 latach totalnej kompromitacji - od roku mamy nareszcie prezydenta z prawdziwego zdarzenia, a nie komedianta w cepeliowskim wydaniu. To ich boli i dlatego będą ujadać jak kundle dotąd aż się posrają

Gość yuukkii
już tylko gość wczoraj Ani jeden z tych Panów nie był w stanie nawet w minimalnym stopniu godzić tak bardzo podzielony politycznie Naród . Żaden z nich nie był wstanie zyskać prawdziwy szacunek rodaków Zwracam na to uwagę , bo ten niby szacunek , który np. ma obecny Prezydent Duda ( 62% wg. najnowszych badań ) w dużym stopniu oparty jest na negacji i ośmieszeniu poprzednika i nieudolnych rządach jego zaplecza . >> Nawet własny obóz partyjny traktuje Dudę bez szacunku. To widać. Co do 62 % poparcia Dudy ... cdn

Gość yuukkii
cd// 'W sondażu Ariadna sprawdzano, jak wyborcy oceniają działalność publiczną prezydenta Andrzeja Dudy rok po jego sukcesie wyborczym. Odsetek krytyków (46 proc.) prezydenta Andrzeja Dudy jest większy niż sympatyków (39 proc.).' Duda jest krytykowany za zbyt silny związek z PiS, słabą pozycję polityczną i małą aktywność w sporze o Trybunał Konstytucyjny. '

Gość gość
już tylko gość wczoraj X Zadan prezydent nie robił takich podziałów jak prezydenci z PiSu i zadna partia nie dzielila tak ludzi jak PiS - to fakt niezbity. Zauważ, że tam gdzie jest Kaczor tam sa podzialy, awantury, walka, niezgoda ... A tak dla przypomnienia, to za co Kaczyńscy zostali wywaleni z Kancelarii Prezydenta Lecha Wałęsy ? !!! ;):P

Gość gość
Przewalutowanie dla frankowiczów nie ma, wyższej kwoty wolnej od podatku nie ma, obniżenia wieku emerytalnego nie ma, a przeciez jak mówił Duduś, to bajki , że nie ma pieniędzy, to bzdura wykrzykiwał !!! WOW -Wielki Oszust Wyborczy!

Gość gość
Lewackie ścierwa przeżywają prezydenturę AD jak żaba okres:P Nie przypominam sobie, żeby był taki rwetes po 1 roku prezydentury Brunka. Wtedy rocznicę celowo przemilczano, bo prezydentutra Brunka to nic innego jak gafy, gafy, gafy i jeszcze raz gafy.:P

Gość gość
PiSludki, gratuluję wam prawdziwego męża stanu, któremu szef PiSu PiW Jarosław Polskęzbaw z łaski na uciechę podaje rękę

Gość gość
Lewackie ścierwa przeżywają prezydenturę AD jak żaba okres x x psy szczekają, karawana jedzie dalej. Alleluja i do przodu.:)

Gość gość
Rok prezydentury Jarosława Kaczyńskiego oceniam negatywnie

Gość gość
Rok prezydentury Jarosława Kaczyńskiego oceniam negatywnie pozdrawiam Napoleon Bonaparte

Gość gość
Mnie i moich znajomych ten jazgot oderwanych od koryta już tylko śmieszy, a to dobry znak. Parze Prezydenckiej życzę wszystkiego najlepszego i dużo.

Gość gość
Klapa KODziarskiej manifestacji. Nawet TVN24 musiało to przyznać. Na antyprezydencką manifestację nie przyszło wiele osób. Nawet reporter TVN24 musiał przyznać, że uczestników demonstracji Komitetu Obrony Demokracji była garstka. – Jest jedna rzecz warta odnotowania. Ten tłum, który widzą państwo za moimi plecami (…) nie jest aż tak liczny, jak w czasie wcześniejszych zgromadzeń, organizowanych przez Komitet Obrony Demokracji. (…) Część tych ludzi, których tutaj widać, to są po prostu turyści, którzy przechodzą i zatrzymują się z ciekawości – relacjonował z Krakowskiego Przedmieścia. Według policji, w kulminacyjnym momencie zebrało się około 800 osób. Jak szybko zauważyli internauci, większość zgromadzonych to byli ludzie starsi. x x Wyginą jak palokociarnia.:D Ktoś jeszcze ich pamięta? buhahahahahaha

Gość gość
jeszcze długa praca przed nami żeby stać się normalnym krajem. bo jak na razie wobec wielu ludzi argument nienawiści do kaczyńskiego, "obciachu" i tym podobnych rzeczy działa. ale nie ma co się dziwić. przecież jednolity front dojenia polski budowały przez 25 lat wszystkie media. zarówno te "poskomunistyczne" jak i "postsolidarnościowe" i zawsze ci którzy twierdzili że to wszystko ściema dla kretynów z tą "transformacją ustrojową" i "cudotwórcą balcerowiczem" to były "oszołomy". teraz żeby to odkręcić to znowu potrzeba długich lat. szczególnie że obecnie nie ma tylu środków ile mieli postmagdalenkowi złodzieje. jednak te wszystkie wyborcze, polsaty, fakty, tvny i inne to już są w określonych łapach, mają mocną pozycję i będą szczuć ile się tylko da.

Gość gość
ile mozna produkowac sie o kaczynskim i ile mozna go hejtowac ja sie pytam? takie scierwo jak ten nowohucki amator wedzonej kielbasy to pewnie trzepie gruche pod tego goscia bo wie ze nie dorasta mu do piet i zwyczajnie mu zazdrosci sukcesu politycznego

Gość już tylko gość
yuukkii o nadzwyczajnych zdolnościach skłócania ludzi przez Kaczyńskich pisałem tu dobrze z 10 lat temu , grubo przed katastrofą smoleńską i kiedy można tu było jeszcze rozmawiać . Udowadniałem , że dla tego typu ludzi kariera polityczna powinna kończyć się co najwyżej na szczeblu powiatu . Każdy rok dobitnie udowadniał mi , że miałem rację . x Dla niewtajemniczonych : nigdy nie popierałem PO , SLD , ZSL ..., a w poglądach tak na 48 % zawsze było mi najbliżej do JKM , Michalkiewicza i im podobnych .

{Dla niewtajemniczonych : nigdy nie popierałem PO , SLD , ZSL ..., a w poglądach tak na 48 % zawsze było mi najbliżej do JKM , Michalkiewicza i im podobnych . } <<>> Szkoda że jednak mają nadal małą siłę "przebicia". <<>>> Tak całkiem na marginesie, czy ktoś słyszał by w Polsce jakikolwiek polityk, nie wyłączając Michalkiewicza i JKM, mówił np o tym by samochody w Polsce przestawić na spirytus? Czy choćby o tym by z węgla robić benzynę? Co robi np RPA z powodzeniem, bo mają olbrzymie pokłady węgla. Nie? Nikt nie słyszał? No bo taką mamy wolność z grubsza rzecz ujmując. Chyba niemal wszyscy politycy, odnoszę takie wrażenie, są uwikłani w jakieś układy. Wielkie grupy wpływów utraciłyby część swoich dochodów, z że z korzyścią dla większości Polaków? A kogóż to obchodzi? :o

Przypomnę tylko że technologia robienia z węgla benzyny była już wykorzystywana przez Niemcy hitlerowskie, podczas II wojny, więc dziś nie jest to jakiś tajemniczy proces.

Jakby tego co wymieniłem było mało, to zawsze można by było jeździć na biopaliwach, ale... to nie w Polsce, Orlen i klan Kulczyka by pewno stracił tą firmę więc nikt nie wpada na takie pomysły. Oczywiście że tylko Kulczykowie by coś stracili to przesada.. ale...

Gość gość
ja zaś wyczytałem , że już od wielu lat można by produkować doskonałe i niczym nie ustępujące silnikom spalinowym elektryczne ... tylko to lobby naftowe prawda li to - czy fantazja ( jak powyższa informacja ) jak to sprawdzić Może to być jak z pokładami gazu łupkowego ...no jest i co z tego ?

W Polsce prąd z czego powstaje? Głównie chyba nadal z węgla? Nie wiem jakie teraz są statystyki. Żeby zasilić silniki elektryczne należy najpierw wytworzyć prąd i go przesłać na pewną odległość co powoduje oczywiście straty itd itp. Jakby to policzyć spirytus lub biopaliwa pewną będą nadal opłacalne, ale nie mam wystarczającej wiedzy by się upierać. Jakbyśmy byli mądrym narodem, żadne lobby naftowe nie miało wpływu na to czym chcę zasilić swój samochód, ale.. ;)

Gość gość
i tu błąd w rozumowaniu . lobby naftowe jest ponadnarodowe i będzie miało wpływ jeszcze długie lata nad tym co dzieje się w każdym zakatku swiata . i zadne rządy polskie takie czy siakie nie będą miały na to wpływ , tak jak z nasza wolnością . dano nam ją po tak pasowało możnym tego swiata . odbiorą , kiedy przestanie im to pasować . światem rządzi tylko pieniądz i brutalna siła . nie mamy ani jednego ani drugiego . albo sie podporzadkujemy albo nas nie ma .

Na razie się podporządkowujemy i to nawet bez "mydła". ;) Także możemy spać spokojnie. :classic_cool:

Gość gość
wspomniałaś wcześniej o Churchillu . dzisiaj wielu twierdzi że to był zapiekły wróg Polaków . g.. prawda . on nas ani lubił ani nie lubił . miał nas po prostu w dupie . jak byliśmy mu potrzebni to nas chwalił , obiecywał . jak mu przestaliśmy być potrzebni to nas sprzedał jak parszywego psa . tego od niego wymagało dobro GB . tak działają politycy wielkich . właśnie przeciwko takim rządom wielkich , nieliczących się z małymi , biednymi , słabymi wybuchła wojna terrorystyczna .

Przypomniało mi się, Argentyna jeździ na spirytusie i jakoś lobby naftowe ich nie niszczy. ;)

Gość gość
/z netu///// >'dokonania' dojnej zmiany jak dotychczas:Kasa z Telegrafu wyparowała w p..., Uwłaszczenie sitwy na państwowym majatku RSW Ruch, Dojenie kasy z oscylatora ArtB za co póżniej wiceszef partii trafił do pudła na dwa lata, Łapownictwo w Ministerstwie Sportu za co póżniej Minister trafił do paki na 2,5 roku, Dojenie Kasy z FOZZu zamiecione pod dywan przez tow Kryze, Umorzenie partyjnych długów przez towarzysza z Płocka, Honor członków partii sprzedany za 300 złotych, Stocznia Gdańska sprzedana za pół darmo w 2007r w ręce ruskich oligarchów z Donbasu, Jeden z biurowców po Ruchu sprzedany za 34 mln do Izraela, Blisko 4 miliardy rozkradziono w Skokach a prokuratura zaraz po przejęciu władzy umarza śledztwo w tej sprawie, Szemrane geszefty na długach w służbie zdrowia, Nasze firmy notowane na GPW od czasu wyborów prezydenckich zostały zdołowane na 200 mld, Po raz pierwszy od 25 lat mamy obniżony rating wiarygodności Polski, Rekordowy wzrost zadłużenia Polski, w ciągu czterech miesięcy zadłużenie wzrosło o 47 mld zł, cdn

Gość gość
a jak tak sobie rozmawiać to w polsce też niektórzy jeżdżż i na i po spirytusie , ale i na oleju rzepakowym po frytkach tez . chyba nie o to nam chodzi

Gość gość
cd Emeryci otrzymują podwyżkę 2,5 zł , swojacy z 'dojnej zmiany' 5000, Łapówka wyborcza 500+ czyli zalew polskich dróg rzęchami z zachodu, patologia i menelstwo baluje do ostatniego grosza z pięćsetki a dzieci pozostawione bez opieki, Szefem ARMiR zostaje koleś który właśnie zasiadł na ławie oskarżonych za korupcję, 26 milionoów odebrane pod osłoną nocy hospicjom i podarowane 'ojcu' jako zapłata za głosy moherowego elektoratu, Ułaskawienie kolesi umoczonych w aferze gruntowej jeszcze przed prawomocnym wyrokiem, Konie w stadninach zdychają bo na stanowiska wsadzono kolesi którzy nie odróżniają konia od wielbłąda TKM zamiast konkursów w słuzbie cywilnej, intratne stołki otrzymują ciotki, kuzyni, byłe sekretarki i kolesie z afery Madryckiej, Nocny skok na media publiczne i 1/4 widzów powiadziała-wam już dziękujemy