Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gość
xxxx.jebany psie.nie podszywaj sie shatynowska dziadygo.

Gość gaaaajowy
Xxxx.otulona, to jak, aktualna propozycja?

Gość gość
xxxxx.jebany pies.podszywacz pierdolony.z niestajaca stara kuska.

Gość gość
xxxx.widzisz otulona,mnie jeszcze dyga, dawaj, pisz.

Gość gość
kretyn

Gość gość
xxxx.sama jesteś kretyn, gruba.

Gość gość
Pijaczka się zjawiła. Garkotłuk. A gach gdzie? W pracy, na taśmie?

Gość gość
Otulona,chcesz browara?

Gość gość
gejowy i odurzona:D

Gość gość
xxxx.smutne masz zycie.smutny twoj los.ze zyjesz innych zyciem.

Gość gość
Ty żyjesz życiem innych, złamasie. Latasz po topikach i wszędzie Edka widzsz, zmurszały trutniu. Myślisz, że otulona poleci na te Twoje trociny? :D:D:D Leśny dziadku?

Gość gość
xxxxx.otulona_snem ma meza.ja nie latam za zajetymi kobietami.w przeciwienstwie do ciebie.

Gość gość
gość wczoraj > :classic_cool:

Gość gość
gość dziś > Trzeba przyznać, że to uczciwe postawienie sprawy: papież był dla nas zawalidrogą. Niestety, nie mogliśmy przeciwstawić mu się skutecznie, bo byliśmy za słabi. >>> Czy chcesz powiedzieć, że papież JPII jako glowa panstwa ingerowal w zycie innego państwa i je zastraszał ?

Gość gość
gość dziś Co myślał wówczas prezydent Kwaśniewski (Stoltzman )? >>> A co mysli dzisiaj Agata Kornhauser-Duda czytając twoje durne wypociny? Zastanow się jeżeli potrafisz!!! Ile polska prawica wytwarza antysemityzmu, chyba nikogo nie trzeba przekonywać. . Nie radzą sobie po prostu z Innym, obarczając go własną ksenofobią. Ksenofob tak ma. ps Nigdy by mi nie przyszło do głowy, aby przy nazwisku Juliana Korhausera pisać Żyd, bo to dla mnie wybitny polski poeta. Nigdy by mi do glowy nie przyszlo przy nazwisku Agata Kornhauser-Duda napisac Żydówka :(

Otulona... Chyba powinnaś zacząć leczyć obsesję na moim punkcie, bo to na pewno zdrowe nie jest... x Chyba nie chcesz powiedziec, że wierzysz w to, że to ja pisze pod orange? Bo jeśli tak to biegusiem do psychiatry.

Ale wiem, że Donald Tusk myśli tak samo i ma możliwości, by z wizją JPII walczyć skuteczniej. Bo zawalidrogi w Watykanie już nie ma. x x :D Po co walczyć z wizja szefa obcego państwa, skoro ewentualnie może dotyczyć owa wizja kościoła katolickiego i katolików. A katolikiem Tusk jest, podobnie jak zdecydowana większość PO.

otulona_snem dziś mala poprawka-ja nie wierze,ale wiem,a skad to sobie sie mozesz tylko domyslac,wstyd tyle ci powiem,zeby stary chlop,takie cyrki wyczynial,szkoda slow na ciebie x x No to skoro "wiesz" to biegusiem do psychiatry bo to poważna sprawa. Jeśli uważasz, że siedząc przy łóżku cięzko chorej matki w szpitalu, równocześnie piszę na tym forum, może oznaczac to jedno. Jesteś chora psychicznie i masz obsesję na moim punkcie. A to trzeba leczyć...

Gość gość
xxxxxxx.jaki problem z komorki pisac.ty ludzi za durniow masz.zazdrosny zalosniaku.

Z komórki siedząc przy cieżko chorej matce w szpitalu? Może u ciebie takie rzeczy są możliwe głupku. U normalnych ludzie, takich jak ja, to nie wchodzi w grę. pomijam że na OIOMie nie wolno używac komórek. Jesteś dno...:O

Gość gość
xxxxxx.dno ludzi od den wyzywa.dobry dowcip.spadaj psie podszywajacy sie.mnie na litosc nie wezmiesz smieciu.w te bajki o chorej matce.to ktos naiwny moze uwierzyc.

To nie zasługuje na odpowiedź. Jesteś zwykły goowniarz.... W sumie ciesze się , ze do twojego poziomu dociągneła otulona bo zawsze się tego po niej spodziewałem. Teraz już wiem.

Gość gość
xxxxxx.a ty klamca.🖐️

Krakowska prokuratura prowadzi postępowanie przeciwko mężczyźnie, który 29 lipca podczas Światowych Dni Młodzieży zamieścił wpis w internecie, fałszywie informujący o zagrożeniu - poinformował rzecznik Prokuratury Okręgowej w Krakowie prok. Janusz Hnatko. x Prokuratura zarzuciła 29-letniemu Szymonowi A., że mając wiedzę o braku zagrożenia umieścił w internecie wpis "lece na Błonia bomba gotowa", stanowiący fałszywe zawiadomienie o zagrożeniu. Wywołał tym samym intensywne czynności organów ochrony bezpieczeństwa i porządku publicznego mające na celu przeciwdziałanie zagrożeniu. x Wobec podejrzanego zastosowano środek zapobiegawczy w postaci dozoru policji i zakazu opuszczania kraju. Za zarzucany mu czyn grozi kara od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności. x x x I bardzo dobrze. To goowniarz w stylu tego powyżej orange. Ten sam poziom "inteligencji"....:O

Fronda... x Trzeba natychmiast ogłosić neutralność, bo nie możemy grać z szulerami znaczonymi kartami, kiedy ma się same blotki i licytować całym majątkiem – powiedział reżyser Grzegorz Braun na antenie Radia WNET. x Dalej Braun straszył wojną z Rosją i Białorusinami, do której miałby pchać Polskę nasz rząd. "W ostatnich tygodniach został wprowadzony termin Przesmyk Suwalski, przez ministra Macierewicza, którego powiedział, że pribałtyka padnie w kilkadziesiąt godzin, ponieważ będzie to trwało znacznie dłużej szczególnie, jeśli utrzymamy przesmyk suwalski. A jeśli miałaby się rozgrywać bitwa o przesmyk suwalski to będzie to wojna Polski z Białorusinami. Więc trzeba sobie zapytać czy chcemy iść na wojnę z Białorusinami." - mówił. x x :D:D:D Ciekawe czy on na trzeźwo takie rzeczy opowiada czy znajdował się pod wpływem...:O

Pierwsza Prezes Sądu Najwyższego Małgorzata Gersdorf zaskarżyła nową ustawę o Trybunale Konstytucyjnym do TK. W ubiegłym tygodniu Trybunał podał, że 11 sierpnia ogłosi wyrok ws. konstytucyjności tej ustawy – zaskarżonej wcześniej przez część opozycji i Rzecznika Praw Obywatelskich. x Obok RPO ustawę zaskarżyli posłowie Platformy Obywatelskiej, Nowoczesnej i Polskiego Stronnictwa Ludowego.

Nieudane odwołanie Jacka Kurskiego zaostrzyło stosunki na prawicy. Ujawniły się dwie grupy wpływów, które walczą o kontrolę nad TVP. Do października, kiedy wybrany zostanie prezes TVP ta wojna może przybrać niespotykane dotąd rozmiary. Pierwsze salwy oddali już Michał Karnowski i Tomasz Sakiewicz. x Próba odwołania Jacka Kurskiego z funkcji prezesa TVP pokazała jak przebiega linia podziału w prawicowych mediach. W jego obronie stanęło środowisko "w Sieci" (bracia Karnowscy), a zmianie przyklasnęli publicyści skupieni wokół "Gazety Polskiej". Wszystko jednak odbywało się nieco na dystans, bez jawnych ataków. x Całość: http://tnij.org/iqqmk5t x x I bardzo dobrze. Im bardziej się żrą tym lepiej dla Polski i Polaków.

Mania kontroli wszystkiego i wszystkich zatacza coraz szersze kręgi. W tym roku może nie być posiedzenia Parlamentu Seniorów, bo szefowa sejmowej Komisji polityki senioralnej chce... kontrolować sposób wybierania delegatów. Chodzi o uniknięcie powtórki z Sejmu Dzieci i Młodzieży, kiedy pod adresem władzy padło sporo gorzkich słów. x Prezes wyznacza premiera, ministrów czy szefów państwowych spółek. Ciekawe, czy Jarosław Kaczyński będzie także decydował o składzie Parlamentu Seniorów. 1 października, w Międzynarodowy Dzień Osób Starszych miało dojść do jego drugiej edycji. Ale może jej nie być – informuje "Rzeczpospolita". x Chodzi właśnie o sposób wyboru delegatów. Nie podoba się on Małgorzacie Zwiercan, szefowej Komisji polityki senioralnej. To była posłanka Kukiz '15, która została usunięta z klubu po głosowaniu na dwie ręce. Dzisiaj jest w kole poselskim Kornela Morawieckiego, ale w praktyce współpracuje z Prawem i Sprawiedliwością. x Całość: http://tnij.org/29lh0m2 x x Capi komuną taka kontrola wszystkiego... Ale nic dziwnego bo w końcu cały pis komuna śmierdzi...

Gość gość
zebys nowohucki smieciu sie douczyl to bys cioto wiedzial ze Braun jest abstynentem pedale

5 faktów, dzięki którym zrozumiesz o co chodzi w sporze o Trybunał Konstytucyjny x Dobra zmiana czy demontaż demokratycznego państwa prawa? Jeśli zgubiłeś się w politycznej awanturze o Trybunał i masz już dość bałaganu informacyjnego, poznaj 5 faktów, które pozwolą na samodzielną ocenę trwającego od miesięcy konfliktu! x x Matoły i matołki koniecznie to przeczytajcie. Moze coś dotrze do waszych górnych wypustek ciała zwanych u normalnych ludzi, głową. Całość: http://tnij.org/vufi004