Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Sam kłamiesz. Nieudolnie chcesz krytykowac coś, czego zwyczajnie nie znasz. x x Co w moich postach jest kłamstwem i dlaczego tak uważasz? Ja odpowiedziałem na twoje pytanie a wiec czekam na odpowiedź z twojej strony.

gaz musztardowy dziś Czego ty się dziwisz shatyn ? Oczywistym jest fakt że jak ktoś miał "złego " przodka to sam też musi być zły. Nie wiedziałeś? Otulona przejrzała szczegółowo swoich przodków aż do kamienia łupanego i wie że jej byli ideałami ( nie darzę sympatią Kijowskiego jak wiesz ). cool.gif Co ciekawe: oburzenie na alimenty jakiegoś faceta jest większe od oburzenia że obecna władza łamie konstytucję. Ale co tam.. skoro to czerwona konstytucja ( jak wmówiono otulonej chociażby ) to wolno ją łamać. I tak z radością część społeczeństwa wędruje ku przepaści. x x x Pozostaje mi się z tym zgodzić w 100% i dodam, że sam za Kijowskim nie przepadam...

Gość gość
Kojarza sie ze srodowiskami zamawiajacymi 5 piw na imprezach:) Kibole to kolejna szacowna grupa. Wielbia Wykletych w przerwach miedzy podrozami po Polsce w celu obicia ryjow innym rodakom kibolom. Rzeklbym ze to w prostej linii spadkobiercy bohaterskich czynow Inki:D

gość dziś Kojarza sie ze srodowiskami zamawiajacymi 5 piw na imprezachusmiech.gif Kibole to kolejna szacowna grupa. Wielbia Wykletych w przerwach miedzy podrozami po Polsce w celu obicia ryjow innym rodakom kibolom. Rzeklbym ze to w prostej linii spadkobiercy bohaterskich czynow Inki x x x To już przesada jesli chodzi o Inkę. Co prawda nie dokonała niczego ważnego ale jej postawa w śledztwie zasługuje na szacunek i podziw. Nie wiem czy to prawda czy nie ale bazuje na medialnych doniesieniach w tych sprawach.

otulona_snem dziś nadasana panienka znowu generalizuje usmiech.gif ,jako biolog szanowny panie,to powinien pan miec podstawowa wiedze,mianowicie taka,ze od swoich genow sie nie ucieknie... x x Czyli jak dziadek był w Wehrmachcie to i wnuki oraz prawnuki do Wehrmachtu się zapisza bo geny im każą...:O:D

,ale dziadkow mialam porzadnych,ktorzy miedzy innymi walczyli o to,zebys teraz mogl sobie tutaj spokojnie popisac x x Sama sobie zaprzeczasz. Dziadkowie porządni a ty nie dość że z brakami w wiedzy i inteligencji to jeszcze głupia...:D

KOD jeśli chciał iść na tą demonstrację to powinien to zrobić bo ma prawo ale bez transparentów po to by pokazać jak się takie okazje powinno uczcić. Jeżeli ONR miał flagi swoje itd. to jest ich sprawa. Nie naśladować takich oszołomów i pokazać że się od nich różnią. KOD wolał zrobić inaczej i dobrze wiedział co ich może spotkać. Kijowski i inni członkowie KOD mogli prywatnie pójść na tą uroczystośc. Ale to nie zmienia faktu że jeżeli prawdziwe są ich relacje ( co sprawdzi wielce niezalezna prokuratura ) , to takie sytuacje są niedopuszczalne. Upolitycznianie takiech okazji miało już miejsce i wtedy sprawcami były środowiska narodowe - widać że są w głębokiej hipokryzji zarzucając to KOD-owi kiedy same to czyniły i czynią. >> 27 lat po obaleniu PRL-u to było wiele niewybaczalnych błędów i nieudolności Państwa. Zbrodniarzy komunistycznych nie osądzano, SB-cy dostawali dużą kasę . Ale to nie oznacza jak mówił duda że dopiero teraz Państwo zyskuje godność. W latach 2005-2007 rządził PIS. Co zrobił wtedy dla żołnierzy wyklętych ?? Przytoczone przykłady Kwiatkowskiego czy Komorowskiego pokazują że PO wcale zołnierzy wyklętych nie sekowała a wręcz przeciwnie. Słowa dudy niesprawiedliwe ale celowe i karmiące ich elektorat. >> Gimnazjalizm ifci widać w co trzecim wpisie. Albo podnieca ją grupka łysych skinów z ONR kiedy to pisze że mogliy kogoś poturbować bardziej, alebo uważa że skoro w pewnym teatrze ktoś przestał być dyrektorem ( a związany jest z Nowoczesną ) to wiadomo o co chodzi ( Ci aktorzy protestujący na pewno nie mają dobrych intencji). Trzeba mieć w sobie duże pokłady arogancji wobec ludzi którzy protestują bo leży im na sercu dobro instytucji kultury jakim jest jeden z najlepszych teatrów w Polsce. Pan Morawski i pan Kaczor - sprawdźcie sobie co Ci dwaj aktorzy razem robili.🖐️

_iftar_ dziś Shatyn dyskusja z Tobą nie ma sensu bo ty nie wiesz o czym dyskutujesz. Twoja wiedza o swiecie sprowadza się do googli i kilku porannych artykułów. Nie słuchałeś przemówienia Dudy. A nawet gdybyś słuchał to, w oparciu o znajomośc histori, a raczej o braki znajomości wydarzeń, nie byłbyś w stanie poprowadzić dyskusji na ten temat. Jezykowo też niespecjalnie. Jedynie co umiesz to kopiuj wklej. Dlatego włąsnie rozmowy z tobą są jałowe. x x A miałas podać, gdzie kłamałem...:D Zamiast tego jak zwykły palant próbujesz obrażac rozmówcę...

Gimnazjalizm ifci widać w co trzecim wpisie. Albo podnieca ją grupka łysych skinów z ONR kiedy to pisze że mogliy kogoś poturbować bardziej, alebo uważa że skoro w pewnym teatrze ktoś przestał być dyrektorem ( a związany jest z Nowoczesną ) to wiadomo o co chodzi ( Ci aktorzy protestujący na pewno nie mają dobrych intencji). Trzeba mieć w sobie duże pokłady arogancji wobec ludzi którzy protestują bo leży im na sercu dobro instytucji kultury jakim jest jeden z najlepszych teatrów w Polsce. x x Dokładnie. Niestety... Dodam. Iftar z powodu nienawiści do wszystkich którzy myślą inaczej niż ona (no może słowo "myśli" w stosunku do Iftar jest nadużyciem) wali jak maczuga na oślep. Reakcja typowa dla prymitywnych osobników...

Otulona wiesz na temat genetyki piąte przez dziesiąte. Coś tam liznęłaś jak przysłowiowa baba z targowiska. "Panie bo to te geny " :D Determinizm genetyczny jest ograniczony. Na człowieka nie wpływają tylko geny ale i środowisko w jakim się rozwija. Posądzanie Kijowskiego o podobnie złe czyny co jego przodka pokazuje że nie masz klasy. Nie masz prawa tak twierdzić. Rzekoma katoliczko :-O miłego dnia

_iftar_ dziś Sam jesteś palant. Kłamca i nieuk x x I dalej, zamiast odpowiedzi na moje pytanie (ja udzieliłem niezwłocznie odpowiedzi na pytanie Iftar) niezdarne i prymitywne próby obrażania... Żałosne...:O

Reakcja typowa dla prymitywnych osobników... >> Ależ skąd ona prymitywna nie jest. Dziecinna i sfiksowana . Ale dalej nie będę rozwijał. To wasz cyrk te epitety i kłótnie. Staram się w to zanadto nie wciągać :classic_cool: całuję 👄

_iftar_ dziś Brak ci wiedzy, brak ci wykształcenia, ogłady i przyzwoitości. Nie wiesz co powiedział Prezydent Polski, a koniecznie chcesz go obrazić. Słabe to i głupie. Nie sięgasz temu facetowi do piet. x x No to podaj przykłady, cytując moje posty, jako opis i uzasadnienie do twoich własnych słow. A dodam, że nikogo nie usiłuje obrazić a pisze tylko prawdę. JAk wrócę to poczytam... "Albercik wychodzimy..."...:D:D

Gość gość
_iftar_ dziś Stwierdzenie, iż Inka musiała na swój pogrzeb czekać 27 lat i że to była jedyna smutna rzecz w niedzielę, nie jest kłamstwem tylko nazwaniem rzeczy po imieniu. Musiała. Prace na Łączce mogły by iśc szybciej ale zablokował je niejaki Jacek Kozłowski, wojewoda mazowiecki z ramienia PO. xxx Dlaczego zablokował? Do tej pory myślałem że to PO umożliwiło prace badawcze, a pogrzeb odbył się w 2016 a nie 2015 bo czekano na 70 rocznicę. Co jak widać doskonale przypasowało dojnej zmianie do kolejnego fałszowania historii.

Gość gaz musztardowy
Ifciu za stary jestem byś mnie dziś czy jutro sprowokowała. Razem z otuloną stanowicie dobry przykład dwóch obłudnych i sfiksowanych bab , którymi przejmowac mogę się przez 5 minut kiedy jestem na kafe. Generalnie to mi was żal bo nie zawsze piszecie rzeczy głupie. Zwyczajnie babskie emocje biorą górę . Starałem się docenić to co mądre w wypowiedziach jednej z was za co zostałem potraktowany nie za ciekawie. Brak klasy, brak szcunku do drugiej osoby , która stara się nie jątrzyć a szukać wspólnej płaszczyzny. Jeżeli teraz jestem niemiły to w imię świętej zasady jaką się kieruję: jeżeli ty do mnie z góownem to ja do ciebie z toną goowna bo sam/a się o to prosisz EOT :classic_cool:

Gość gość
Żebrowskiemu się pokićkało w baniaku.

Gość gość
ten temat to niezły kabaret :D:D:D:D

gaz musztardowy dziś Ifciu za stary jestem byś mnie dziś czy jutro sprowokowała. Razem z otuloną stanowicie dobry przykład dwóch obłudnych i sfiksowanych bab , którymi przejmowac mogę się przez 5 minut kiedy jestem na kafe. Generalnie to mi was żal bo nie zawsze piszecie rzeczy głupie. Zwyczajnie babskie emocje biorą górę . Starałem się docenić to co mądre w wypowiedziach jednej z was za co zostałem potraktowany nie za ciekawie. Brak klasy, brak szcunku do drugiej osoby , która stara się nie jątrzyć a szukać wspólnej płaszczyzny. Jeżeli teraz jestem niemiły to w imię świętej zasady jaką się kieruję: jeżeli ty do mnie z góownem to ja do ciebie z toną goowna bo sam/a się o to prosisz EOT cool.gif x x I pod tym i ja sie podpisuje...

Bruno Shatyn dziś _iftar_ dziś Brak ci wiedzy, brak ci wykształcenia, ogłady i przyzwoitości. Nie wiesz co powiedział Prezydent Polski, a koniecznie chcesz go obrazić. Słabe to i głupie. Nie sięgasz temu facetowi do piet. x x No to podaj przykłady, cytując moje posty, jako opis i uzasadnienie do twoich własnych słow. A dodam, że nikogo nie usiłuje obrazić a pisze tylko prawdę. JAk wrócę to poczytam... "Albercik wychodzimy..."...smiech.gifsmiech.gif x x x I jak widać po braku uzasadnień, przykładów (nie dziwie się bo one nie istnieją) sama Iftar przynaje, że to co mówi to są kłamstwa i pomówienia. x x Rozumiem, że dla katoliczki człowiek który wbrew jej twierdzeniom, że Jezus nie jest Bogiem, udowodnił jej, że jednak Jezus jest Bogiem w religii katolickiej a która nie potrafi przyznac się do błędu i zamiast tego usiłuje pomawiać, obrażać, obrzucać błotem, nie jest wart rozmowy bo taka rozmowa może prowadzić do następnych jej kompromitacji. To stary sposób komuchów i to tych prymitywniejszych. Dlatego np część z tych Żołnierzy Wyklętych była obrażana, poniżana, mordowana, pomawiana itp, itd. Prymitywy nie potrafiły w inny sposób z nimi czy też o nich rozmawiac, jak tylko obrazając i pomawiając.

_iftar_ dziś Każdy może przyjść ze swoją flagą??? Na Manifie 2013 feministki zabroniły kilkunastu dziewczynom trzymać plakat z Inką i napisem Zachowałam się jak trzeba. x x To "Manifa" jest ogólnie dostępnym pogrzebem osób zasłużonych? :D To manifestacja mająca ściśle określone hasła i cele a więc nic dziwnego, że organizatorzy nie zgodzili się na plakaty dotyczące zupełnie innych spraw. Tak oczywiście przypuszczam bo nie znam takiego przypadku ale zakładam, że piszesz o prawdzie.

otulona_snem dziś odezwal sie ten co nie pomawia i nie obraza i ktory zawsze merytorycznie dyskutuje,taki baranek bozy niewinny smiech.gif ,co za przewrotny typek x x Ano dokładnie. Nie pomawiam, nie obrażam, merytorycznie dyskutuje. Ale zawsze możesz wskazać, zacytowac przykłady, ze jest inaczej czyli zgodnie z tym co napisałas. Pośmiejemy sie z ciebie...:D Barankiem bożym nie jestem i to zostawiam innym.... Przewrotny również nie jestem...

otulona_snem dziś nie nie nie,a pozniej sie obudziles x x Zawsze się budze przed napisaniem czegoś dlatego nie wypisuje takich bredni jak ty...:D:D

otulona_snem dziś _iftar_ dziś o o poskladalam sie ze smiechu smiech.gif ,boskieeeee x x x I teraz uważasz pewnie, że jesteś poskładana....:D Nic bardziej błędnego.