Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
Pewnie założy nowy temat.

Gość gość
Sztynko znasz Ut kim On dla Ciebie jest że tak go uwielbiasz. Dopiero zaczęłam czytać końcówkę tematu i jestem w szoku jako nowa czytelniczka. Ale może i fajnie że tak się kochacie wirtualnie.

Gość gośćszatynka
Ut dobrze wie, że flirtuje z każdą i to musi zmienić...a pisać nikt mu nie zabroni, niech sobie pisze...nie będziemy go popychać do grzechu...

Gość gość
17:31 Ja znam go z jego wirtualnych pojawień-objawień, on mnie nie zna, bo się nigdy nie ujawniałam, jedynie ostatnio trochę...my się nie kochamy a lubimy (prawda Ut?)...a to jest różnica.

Gość gość
Jak flirtuje z każdą to zapewne ma jakiś cel. Może czerpie korzyści materialne przez nawijanie kobietom makaronu na uszy lub wykorzystuje ich fizycznie. W dzisiejszych czasach to jest zatrzęsienie oszustw różnego kalibru. Aż się nie chce czytać i słuchać mediów. Zarówno kobiety jak i mężczyźni żerują na naiwności ludzkiej. Jeżeli to taki typ to wcale mi go nie żal, że mądre kobiety stawiają go do pionu.

Gość gość
Przeglądnęłam temat i jak widać bardzo mało o sobie pisze i jest tajemniczy na 100% oszust. Uważajcie kobiety nie zadawajcie się z takimi bo się możecie srogo zranić.

Gość gość
Nie, nie to kilkuletnia nieszczęśliwa miłość. On daje upust swoim uczuciom. Niech pisze, a te głupie nie muszą się na to łapać, bo każda myśli, że to o niej i to jest najbardziej chore.

Gość gość
Sam przybrany przez Niego nick mówi dużo. Uczuciowy trup to człowiek bez jakichkolwiek uczuć, emocji, empatii może się okazać uczuciowym skurwielem.

Gość gość
Utek to nie jest oszust, nikomu nie składał żadnych propozycji. Afrodyzjaki - to słowa posiadająca moc, na którą ma się w końcu złapać jego ukochana. I się pewno złapała...

Gość gość
Jeżeli te moje wpisy nie wywołają wilka z lasu celem napisania kilka słów sprostowań moich wypowiedzi to znaczyć będzie że trafiony zatopiony. Kobiety i te mądre i te naiwne z takimi facetami nie warto nic nie warto.

Gość gość
A najwięcej oszust jest na fb. Ja mam dziennie tylu zakochanych, ze od razu ich blokuję. W ogóle znajomości internetowe są zawsze ryzykowne.

Gość gość
Nawracając do Ut. Nie róbmy mu krzywdy. On szukał tylko podobnie myślących. Chciał jakiegoś zrewidowania wnętrza... Nie umawiał się z nikim. Jest tak zakochany, że w każdej piszącej widzi ją... powiem wam, oszuści nie tracą kilku lat na upolowanie ofiary...zrobią to prędzej i gdzie indziej

Gość gość
Miałam przypadki przez Skype gdzie facet z USA będący niby na misji w Afganistanie oferował mi znalezione tam dolary tylko by opłacić kuriera z przesyłką. Dobrze, że nie jestem naiwna.

Gość gość
Kobieto zakochany facet zrobi wszystko by swoją ukochaną mieć w realu. A takie coś jak jest tutaj to albo kpiny z jakiejś kobiety albo 100% oszustwo naciąganie na łatwą zdobycz.

Gość gość
Taka jesteś mądra, a jak nie może jej mieć w realu? kpiny? przecież nawet nie wiadomo o kogo chodzi. Jaka ofiara? gdzie? Jedynie ta trupka się mu pcha...i niech ma! W realu kobiety bywają niedostępne a w internecie tak. To jest taka logika, jego logika.

Gość gość
18.24 Jest tak zakochany, że w każdej piszącej widzi ją... x jeżeli tak jest jak piszesz to wcale nie jest zakochany ale takie "widzenia" być może są charakterystyczne dla uczuciowych trupków

Gość gość
bo on chce ją spotkać tu, bo w innym świecie nie może... Nie, nie to nie stan trupa ale stan dewiacji i psychozy - dlatego niektórzy radzili mu rozmowę z tą kobietą, realną rozmowę, jako jedyne rozwiązanie.

Gość gość
Był temat daleko coraz dalej teraz jest blisko coraz bliżej co On przez te tematy rozumie, czy sam stwarza wirtualne historie szkodząc swojej psychice.

Gość gość
Ut załóż nowy temat bo ten się już wiesza.

Gość gość
Pora na temat: Razem z Tobą.

Gość gość
zapomniałam o dopisku...SKARBIE...

Gość gośćszatynka
Tak, Ut nic nic trwa wiecznie...Pora na szczerość i odwagę albo decyzję o całkowitym milczeniu do grobowej deski. Dasz radę? Widzisz, przyjaciel jest po to, aby pomógł przejść przez życie. Bać się trzeba jedynie piekła.

Gość gość
Ale wy wszystkie jestescie glupiutkie.:o ut to facet okolo 50 tki, zonaty i dzieciaty. Zabujany w kobiecie ktora mija/mijal czasami, z ktora kiedyz rozmawial/zartowal a teraz sie spial i wycofal. Pisze tu od ponad 2 lat i w wiekszosci tematow jest dopisek SKARBIE. Wystarczy wstukac w wyszukiwarke tematow na forum a bedzie ich sporo. A gosc szatynka to juz w ogole .. szkoda gadac. Wlazisz mu w dupsko bez wazeliny.

Gość gość
19:40 Trupko jako anioł pokoju powiem ci delikatnie: nie dotykaj mnie słownie, bo bolisz...

Gość gość
19.43 Ty masz chyba paranoje.:o Nie jestem trupka. uta znam z innych tematow . Zal mi chlopa bo sie meczy ale ten wianuszek wirtualnych adoratorek to juz drobka przeginka z waszej strony. Facet ma 50 lat i nie potrafi sobie poradzic z uczuciami. Zamiast pisac w necie powinien skontaktowac sie ze specjalista ktory mu pomoze.

Gość gośćszatynka
nadal bolisz kobieto...i masę danych wyrwałaś skąd? pisał o swoim życiu? no coś ty? kiedy? zaraz idę szukać ;)

Gość gość
Kochani...nie ważne ile kto ma lat. Ważne jak ma poukładane w głowie. Powyżej piszesz, że facet 50letni ,żonaty, dzieciaty i co dorosły dzieciak? Zaczął się bawić uczuciami innych bo nie zna innej drogi by dotrzeć do serca ukochanej i rozwiązać swoje sprawy sercowe face a face.

Gość gość
Tak pisał i to wielokrotnie. Napisałam już gdzie i jak szukać .

Gość gość
I według mnie on nie bawi się nicYjymi uczuciami . To że Wy się wkręcanie to już nie jego wina on sobie tutaj tylko pisze nikomu miłości nie wyznaje . Ma do tego prawo.