Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bawi mnie to mówienie, że ludzie u was w pracy się niby pukają, zdradzają

Polecane posty

Gość gość
19:51 a ty jadowita jestes bo masz dziecko i jestes az tak szczesliwa wlasnie widzimy :)

Gość gość
19:55 a ty co masz do zaoferowania? :D ja jestem od ciebie lepsza...mam do zaoferowania niebagatelną urodę, piękne ciało, dwa mieszkania po rodzinie, tysiące na koncie które uzbierałam na kontrakcie za granicą, świetną pracę i DZIECKO. Ty nawet jeśli masz to wszystko, w co wątpię, to nie masz dziecka wiec jesteś gorsza :) Sorry...

Gość gość
19:56 "widzimy" :) przecież ty piszesz sama do siebie, nie wkręcajta ludzi że nie bo to naprawdę widać :) Ale niech będzie że widzicie :) ( w schizofrenii człowiekowi się wydaje że ma dwie osobowości, jest was dwie) :) P.S. nie mam jeszcze dzieci

Gość gość
Ja tam wierzę :P. Chodziłam do bardzo dużej szkoły średniej i nawet tam były romanse, uczniowie o tym wiedzieli nawet, chociaz oczywiscie wszyscy udawali, ze nci nie ma a dzieciaki sobie głupoty wmymyślają. Tylko jakoś dziwnym trafem się okazało, że babka rozstała sie z mężem po jakimś czasie i związała się z tym nauczycielem, nawet dzieciaka mają, więc chyba takie bez sensu to to nie było. Miałam też staż w jednej firmie, co to ludzie typu bułkę przez bibułkę tacy wiecie, eleganccy, nowocześni itd. Tam też sie działy niezłe akcje, widać, że po pracy się umawiają co najmniej na jakieś bzykanka, czasem nawet im hamulce puszczały i nawet się z tym nie kryli i przy reszcie puszczali sobie jakieś wiązanki, tyle, ze to byli single, nie mieli żadnych rodzin, męzów, dzieci z tego co wiedziałam więc w sumie nikogo nie krzywdzili chyba. Może były też i zdrady, ale widocznie kryli się z tym bo nikt nic nie wiedział a przynajmniej nie mówił głośno. Wszedzie gdzie jest grupa ludzi, mieszana płciowo i spędzają ze sobą dużo czasu to coś się dzieje na tym tle, nie ma się co oszukiwać.

Gość gość
20:05 to prawda, ale nie znaczy to też że tak jest zawsze i każda osoba temu ulega bądź coś takiego obserwuje. a to usiłują wmówić kury domowe co czytają Panią Domu i z niej czerpią swą wiedzę

Gość gość
oczywiście, ze nie :) i straszenie kobiet, zwłaszcza w ciąży i z małymi dziećmi (to co, może w ogóle w ciążę nie zachodzić i dzieci nie mieć?), ze ich facet to na pewno stuka jakąś na boku jest ohydne i wredne, znam pełno facetów, dla których rodzina jest najważniejsza i naprawdę nie pozwolą sobie na skoki w bok, ale to zależy od moralności, jeden nie pójdzie z żadną choćby się na nim uwiesiła i była cud miód a drugi przeleci przypadkową bo to zdradzacz, dlatego w pracy też są romanse bo tam się poznaje ludzi przecież w dużej mierze, ale są też poza pracą, inaczej zdrad by przecież nie było a jednak nie jest to tylko wymysł producentów filmowych :P.

Gość gość
lepsza jestes od innej bo masz dziecko??? jakie to osiagniecie? rozchylic nogi,potem natura wyda na swiat ... jakie to osiagniecie oparte na pracy,wysilku i rozwijaniu siebie? Jakie to zalosne ze ktos uwaza sie za lepszego bo ma dziecko, jakie to smutne

Gość gość
lepsza bo tysiace na koncie i mieszkania i dziecko!!!! Padlam :D

Gość gość
Na glownej jest temat jak kobieta zostala sama z dziecmi bo maz poszedl w tany. Dziwne przeciez kazdy facet chce dzieci takie to szczescie ze je nie zostawi!

Gość gość
Nie czytalam postow ale dorzuce cos od siebie. Dziwnym trafem w rodzinnym miescie mojego meza jego byla dziewczyn a zostala przeniesiona a plotki glosily ze sie wlasnie pukala z komendantem. Wczes iej byl zastepca chyba potem zostal komendantem i raptem dowidzenia . No coz plotki ale teraz jest w naszym miescie i ze znajoma gadaliśmy przy winku bo ona teraz z nia pracuje i sie pytamy czemu ja przeniesli? Odp prosto z mostu: bo sie pukala z komendantem. Wiec takie rzeczy sie dzieja. W starej pracy kumpel tez znikal z kolezanka. Później sie rozstali i ona tez nie ukrywala przd nami ze sie spotykali.chociaz glosno o tym niemowili. I on i ona byli wtedy w zwiazkach:)

Gość gość
wiesz, ja akurat dziecka jeszcze nie mam, ale powiem ci, ze zwłaszcza w dzisiejszym świecie to mieć zdrowe dziecko, a już dzieci to wcale nie taka banalna sprawa. Oczywiscie są takie, co rozmnażają się wręcz hurtowo, ale jak wiele par nie może mieć nawet jednego dziecka? jak wiele ma, ale ciężko chore dzieci, których nikt nie wyleczy, albo takie, których leczenie kosztuje mnóstwo zdrowia i pieniędzy? znam też pary, które nie mogą się doczekać drugiego dziecka... może im to powiesz? to wcale nie jest mały odsetek. A, że jakiś facet poszedł w tango i zostawił żonę to o czym to ma niby świadczyć? d*pek widocznie, tak samo jak mąż zarżnie żonę siekierą to znaczy co, mam się bać czy się rano obudzę bo mnie mój zamorduje? świrów pełno na świecie, ale nie ma co popadać w paranoję, naprawdę nie macie wokół siebie szczęśliwych par, dumnych tatusiów, czy jakiś krzywy obraz z dziecinstwa bo tata mame zdradzał? Informuję was, że NIE każdy facet zdradzi.

Gość gość
20:55 dokładnie. pewnie laska jest z patologii i nie zna innych przykładów. Smutne :(

Gość gość
smutne to chwalic sie kasa i posiadaniem dziecka, jakby to bylo cos...

Gość gość
21:00 oczywiście że to jest "coś", to bardzo ważne. Pieniądze, miłość, rodzina - ułóż sobie kolejność. To są rzeczy najważniejsze i jest się czym chwalić, bo bez nich życie bywa katorgą.

Gość gość
kazdy to ma w roznym stopniu wiec odpowiedz sobie sama na pytanie kim jest osoba ktora uwaza sie za lepsza bo to ma w innym stopniu?

Gość gość
debil moze miec dziecko i to zadne osiagniecie. Nie wymaga wiedzy, samorozwoju- nic tylko nogi osobno. Kobieta ktora uwaza to za osiagniecie to zwykla kura domowa bez pomyslu na siebie i ciekawosci zycia,ktora zrobila sobie dziecko zeby o czyms myslec na codzien,zeby miec cel w zyciu bo bez niego nie wiedzialaby co ze soba zrobic. Zenada kur polskich

Gość gość
No i mamuśki sobie nazbieraja, a to wózkami na trasach rowerowych paradują, a to z cyckami na wierzchu , a to czuja sie lepsze bo sie rozmnożyły . Kobiety co z wami ? Przecież wszyscy wiedza ze macie przegwizdane z ta radością macierzyństwa wiec po co sie tak rzucacie i wkurzanie . Wychowujcie te dzieciaki bo wszędzie drą sie i ograniczają wolność do spokojnego życia. Wy sfrustrowane i jakieś ograniczone. Temat jest o romansach biurowych wiec gdzie wy tu z bogactwem swoich mącić wyskakujcie - odbiło wam z tego szczęścia

Gość gość
gosc wyzej racja!

Gość gość
Wracajac do tematu to romase sa,glowie mezczyzn zonatych i dzieciatych ( ci niedzieciaci to wiadomo ze sa z milosci a nie z musu)