Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie związałbym się z kobieta która nie lubi kotów

Polecane posty

Gość gość
Ja ogólnie nie przepadam za psami i kotami. Marzę o kobiecie, której nie odwala na punkcie chorej miłości do kotów, psów, starych szkap ratowanych przed ubojem. Szukam normalnej

Gość gość
Ja ogólnie nie przepadam za psami i kotami. Marzę o kobiecie, której nie odwala na punkcie chorej miłości do kotów, psów, starych szkap ratowanych przed ubojem. Szukam normalnej

Gość gość
Nie przepadam, ale nie skrzywdzę nigdy żadnego. Po prostu nie chcę mieć, nie mam ochoty zajmować się zwierzakiem i sprzątać po nim, wozić do weterynarza. Po co mi taki kłopot i wydatki. Jeszcze zmartwienie co z tym zrobić na czas wyjazdu. Zdecydowanie nie

Gość gość
życie bez zwierzaka w domu jest jałowe...

Gość gość
Jałowa to jest pusta głowa. Nie każdy ma czas i warunki by zajmować się zwierzakiem. Cenię i szanuję odpowiedzialnych ludzi, którzy zdają sobie sprawę z tego, a nie dążą do posiadania zwierzaka za wszelką cenę, bo inni mają. Potem takie biedne stworzenie zmienia właściciela kilka razy, a w końcu ląduje porzucone na ulicy, w lesie, albo schronisku :-(

Gość gość
Ja też bym nie zrezygnował ze swojego kotka on tak fajnie drapie i liże mi jajka i doskonale rozumiem twoje przywiązanie

Gość Automaniakna100dwa
ja też. Dla mnei moje koty są wszystkim, towarzyszą mi od śmierci rodziców i są dla mnie jak rodzina. Ostatnio kupiłem im nowe drapaki na marlazoo.pl i cieszyłem sie jakbym to ja je dostał!

Gość gość
up