Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mnie facect olewa

Mowia mi je mam idealna figure i atrakcyjna jestem a faceci nie chca mnie

Polecane posty

Gość kazdy mnie facect olewa

Faceci nie wybieraja po wygladzie. To jakies brednie. Dla nich liczy sie charakter, chec zalozenia dzieci, styl zycia, przebojowosc, wyksztalcenie, wykonywany zawod, kariera, osobowosc, zainteresowania, IQ, poglady zyciowe, temperament.

Gość gość
mówią ci tylko to, co chcesz usłyszeć a do założenia dzieci cię nie chcą

Gość gość
Oczywiście że w przypadku mężczyzn wygląd kobiety nie jest kryterium decydującym, fajnie jak dziewczyna jest atrakcyjna i zgrabna, ale nie jest to żaden gwarant fajnej osobowości i tego, że przy kobiecie będziemy czuć się dobrze. To kobiety w większości przypadków patrzą na wygląd i tym się sugerują, może przykład który podam jest troszkę nie na miejscu i zapewne wiele Pań się z nim nie zgodzi, ale wystarczy popatrzeć jakim kryterium kierują się kobiety przy zakupach, chociażby telefonu, auta, komputera, mieszkania, itp... na I miejscu zawsze będzie liczył się wygląd, a o tym z czego dana rzecz jest zbudowana, jak, jakie ma parametry i czy w ogóle warto ją mieć, to już nie myślą, najważniejsze aby było ładne i aby inni zazdrościli.

Gość gość
Fajne prowo :) Dla facetów wygląd kobiety jest niezwykle ważny, musi ich pociągać. Ładna twarz, zgrabna sylwetka, duży biust, to podstawa. Potem można dopiero przejść do charakteru czy zainteresowań.

No wieje prowo na kilometr, ale idziemy w to jak widzę ;p Wg mnie ważny jest i wygląd, i charakter (chociaż u niektórych tylko wygląd, sam charakter chyba u nikogo), problem raczej jest z określeniem jakiejś doskonałej urody czy coś, bo kobieta "musi pociągać" ale tego konkretnego, a nie ogół ;p i powiedzenie "każda potwora znajdzie swego amatora" ma w sobie sporo prawdy ^^ ale bez przesady...

Gość gość
i powiedzenie "każda potwora znajdzie swego amatora" ma w sobie sporo prawdy ^^ ale bez przesadyi powiedzenie "każda potwora znajdzie swego amatora" ma w sobie sporo prawdy ^^ ale bez przesady. Cccc Mezczyzni wymagaja znacznie mniej od kobiet i kazda kobieta ma szanse znalezc mezczyzne ale nie kazdy mezczyzna dostanie chocby szanse na poznanie.

Gość miły niecierpliwy
autorko, foto figury albo wypíerdalaj z tym prowo

Gość gość
Ładna pusta lala to dopiero tragedia życiowa, oj marne musi być życie takiej tępej suki

Gość gość
ładnym jest zawsze gorzej w zyciu

Gość gość
wypierdzielaj i nie wkurzaj brzydkich

Gość lauraa273232
Wszystko się liczy. Sam wygląd jest też ważny, ale nie tylko. NIe ma lekko oprócz wyglądu musisz też mieć odp. charakter, byc inteligentna, ogarnieta zyciowo

Gość lauraa273232
Tzn. to jest tak: najpierw przewaznie patrzy sie na wygląd. A jeśli ktoś przypasuje wizualnie to zaczyna się zwracać uwagę na inne cechy np. na charakter czy inteligencję . MOże faceci nie szukaja chodzacych ideałów, ale pewnych cech u partnreki na pewno

Gość gość
Liczy się tylko wygląd. Przysłowiową pustą lala jest najlepsza. Jest ładna i Ci nie przeszkadza. Dwie najbardziej pożądane cechy u kobiety.

Gość gość
Mądry mężczyzna wlasnie pod tym kątem wybiera partnerkę. Glupi czlowieczek bedzie patrzyl tylko na wygląd, bo sam niczego nie reprezentuje swoją osobą. Wyglad to nie wszystko. Liczy sie to co masz w głowie :)

Gość gość
Równie dobrze można powiedzieć, w myśl zasady ze każdy szuka tego czego sam nie ma, że puste lalek są wybierane przez mądrych facetów. Natomiast jak ktoś szuka inteligencji i ogarnięcia życiowego u kobiety znaczy ze sam ma braki w tych tematach.

Gość gość
Mozesz mieć racje bo adonisem to nie jestem :/ Ale troche nad soba pracuję :)

Gość gość
Słuchaj, ja jestem ładna, dobrze wykształcona, dobrze zarabiam, ubieram się kobieco. Z racji zawodu pojawiam się często w nowych miejscach i słyszę, że jestem nieśmiała, ale przemiła, kompetentna i inteligentna. I co? Zwykle nie ma nawet drugiej randki. Znowu wróciłam z randki, było fajnie, śmieliśmy się, rozmawialiśmy na luzie, ja czekałam na telefon, a on mnie zablokował na portalu randkowym.

Gość gość
gość dziś jak się umawiasz przez portale randkowe to wątpie że jesteś ładna

Gość gość
Jest w tobie coś odpychajacego musisz przeanalizować całe spotkanie. Może za bardzo drążyłaś temat jego pracy lub rodziny. Też bym taką skreślił która od razu pyta o zarobki czy zamożność rodziny. Może to coś innego ...a może jednak jesteś brzydka.

Gość gość
ładna i integentna (naprawde) zawsze kogoś znajdzie

Gość gość
A gdzie mam się umawiać? Po klubach nie chodzę, w pracy nie mam zamiaru nikogo poznawać, znajomi są w związkach. Mam lustro, to widzę jak wyglądam. A od znajomych panów słyszałam już kilka razy, że jestem taka śliczna, że to onieśmiela. Przesadzają, ale brzydka nie jestem.

Gość gość
Dobrze zarabiam i jestem wyksztalcona - i po co to komu. To to ja mogę mieć bez kobiety. Umiesz gotować? dzieci urodzisz? dom ppsprzatasz? będziesz się słuchać?. To są cechy na ktore lecą faceci a nie zarobki i wykształcenie.

Gość gość
jak sie zakłada dzieci?

Gość gość
Nie pytałam o takie rzeczy. On sam wszystko powiedział i wypytywał mnie. Odpowiadam oględnie, bo jak mówię wprost to ludziom się wydaje, że śpię na pieniądzach i jestem jakimś super mózgiem, a to nie prawda.

Gość gość
no dobra ale może po prostu jesteś -nie obraź się- troche egoistyczna, mało uczuciowa, nie śmiejesz się, może nie masz rozsądnego podejścia do życia, może jesteś typową damą która nigdy żadnej pracy fizycznej nie wykonywała i nie rozumiesz życia?

Gość gość
Wyżej sra niż dupę ma to moja diagnoza.

Gość gość
Śmieję się dużo i prace fizyczne wykonuję na bieżąco. Mieszkam sama. Kto ma mi powiesić lampę, lustro czy naprawić gniazdko w ścianie? Sama to robię. Egoistyczna? Nie wiem. Uczuciowa? Bardzo, ale staram się tego nie pokazywać.

Gość gość
cóż być może jesteś jeszcze młoda, masz czas przecież tak to jest każdy szuka czego innego. Ten którego szukasz ty szuka też Ciebie

Gość gość
a może traktujesz ludzi z góry i masz się za lepszą niż inni to daje się wyczuć