Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mnie facect olewa

Mowia mi je mam idealna figure i atrakcyjna jestem a faceci nie chca mnie

Polecane posty

Gość gość
normalny facet bedzie chcial zakomunikowac co mu sie nie podoba w seksie i usprawniac go razem ze mna razem pracujac na wlasne szczescie. To co jest ELEMENTARNYM SKŁADNIKIEM ZWIĄZKU I PRZENOSI ZNAJOMOŚĆ NA WYŻSZY POZIOM to zdolność komunikacji pomiędzy 2 osobami TO KOMUNIKACJA JEST KLUCZOWĄ UMIEJTNOSCIĄ gwarantujaca stabilnosc zwiazku. Ale Pan tego nigdy nie rozumie, kierując się prywmitwnymi instynktami człowieka jasnkiniowego. JEst XXIw i przed seksem należało by wykonać badania na chor weneryczne

Gość gość z 7 12
Sex przenosi znajomość na wyższy poziom? Kiedyś bym się z tym zgodziła, ale pojęłam jak go traktują mężczyźni. Jak fizjologiczną czynność poziomem ważności zbliżoną do sikania.

Gość gość
normalny facet bedzie chcial zakomunikowac co mu sie nie podoba w seksie i usprawniac go razem ze mna razem pracujac na wlasne szczescie x Ale to nie chodzi o jakość seksu, bo tego akurat można się szybko nauczyć i pierwsze razy z nową partnerką zawsze są wątpliwej jakości, dopiero po dotarciu się jest dobrze. Czasem mimo najszczerszych chęci, kiedy przed seksem wydaje się być wszystko ok, bardzo lubi się kobietę, wydaje się że chce się z nią być i chce się z nią spędzać czas, a po seksie cała magia gdzieś znika, albo w trakcie okazuje się że seks w ogóle nie sprawia frajdy chociaż wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nad uczuciami nie da się panować, pojawiają się i znikają w najmniej spodziewanym momencie.

Gość gość
Ale Pan tego nigdy nie rozumie, kierując się prywmitwnymi instynktami człowieka jasnkiniowego. x Już przestań pieprzyć... ludzie są zwierzętami i kierują nami instynkty, możesz sobie myśleć że jesteś lepsza od innych zwierząt, ale fakt jest taki że to instynkt tobą kieruje. Gdyby nie seks i podświadoma potrzeba podtrzymania gatunku, to kobieta i mężczyzna nie mieliby się po co ze sobą zadawać! Piszesz o komunikacji... do dlaczego kobiety w takim razie chcą mieć przystojnego i dobrze ustawionego partnera? Przecież z biednym i brzydkim też można świetnie się dogadać!!!

Gość gość
te 5 randek chociaż. Jeśli w tym czasie okaże się przyzwoitym człowiekiem, to ja jestem chętna x I po 5 randkach ty już wiesz że facet jest przyzwoity :P Nadal będziecie dla siebie tak naprawdę obcymi ludźmi, człowieka nie da się poznać w miarę dobrze po tak krótkim czasie, no chyba że spędza się razem 24h/dobę.

Gość gość
ooooooooooo nieeeee następna cnotka się żali że jej nikt nie chce. Jesteś jeszcze dziewicą że tak prawisz?????

Gość gość
dobrze ze tutaj mozna zaobserwowac prawdziwe mysli mezczyzn

Gość gość
Cóż mi także jest niełatwo znaleźć kogoś rozsądnego, a mam już 28 lat. Panowie których poznawałam dotychczas byli niepoważnymi zaliczaczami kobiet, nie myślący o założeniu rodziny. Ciężko mi sobie wyobrazić czy kiedyś spotkam kogoś komu mogę zaufać

Gość gość z 7 12
Nieprawdopodobny jest ten sposób kreowania świata, przez jednego z gości. Jednak cywilizacja nas trochę ugładziła i w pracy witamy się zwykłym 'cześć' a nie obwąchiwaniem tyłków a imprezy rodzinne odbywają się przy stole a nie na podłodze. Ja jednak, i podejrzewam, że nie tylko ja, nie czerpię przyjemności z seksu z kimś, kto mi jest kompletnie obojętny.

Gość gość
Nieprawdopodobny jest ten sposób kreowania świata, przez jednego z gości. Jednak cywilizacja nas trochę ugładziła x Natury nie oszukasz, każdy organizm na tej planecie żyje po to aby się rozmnażać, po to natura wyposażyła nas w orgazm, emocje, hormony, itp, itd. abyśmy mieli ochotę to robić a cywilizacją się nie tłumacz, bo doskonale widać po otoczeniu że im cywilizacja bardziej zaawansowana i im częściej myślą za nas maszyny, tym szybciej ludzie się uwsteczniają i tym częściej wychodzą z nich prymitywne instynkty. I nigdy nie twierdziłem że seks z przypadkową osobą musi być przyjemny, wręcz przeciwnie... jestem jak najbardziej za tym aby ludzie szli ze sobą do łóżka dopiero gdy już w miarę dobrze się poznają, gdy sobie zaufają i gdy będą mieć wobec siebie dobre intencje, ale to nie zmienia faktu że seks (a dokładniej pociąg seksualny) jest tym co sprawia że nasz płcie chcą łączyć się w pary. Ty twierdzisz że najważniejsza jest dobra komunikacja miedzy ludźmi, tylko że owa dobra komunikacja nie wystarczy w normalnym związku jeśli nie ma pociągu seksualnego, dlatego istnieją takie osoby jak przyjaciele z którymi dobrze się dogadujemy, ale niekoniecznie mamy ochotę iść z nimi do łóżka, a tym bardziej tworzyć związek. Także jedno musi być powiązane z drugim, bo aby stworzyć związek musi być pociąg seksualny, ale aby związek utrzymać musi być dobra komunikacja.

Gość gość z 7 12
Mylisz mnie z kimś innym. Seks jest ważny i podejrzewam, że więcej związków rozpadło się przez brak seksu niż przez brak komunikacji. Natomiast nie rozumiem toku myślenia mężczyzn. Spotykamy się i nic o sobie nie wiemy. Nawet czy to drugie wzięło rano prysznic, nie mówiąc już o tym czy choruje na choroby weneryczne. Nie wiemy, czy po seksie będzie nam się chciało jeszcze buzię do siebie otworzyć. Ale nie o to chodzi. Chodzi o paradoks nie do spełnienia. Kobieta ma być kobieca, delikatna. Nie ma nic bardziej kobiecego i delikatnego niż chęć do uprawiania seksu z kimś do kogo się COKOLWIEK czuje. Więc wszystko sprowadza się do kobiecości na pokaz, ze szpilkami, lokami i uśmiechem. Ale prawdziwa kobiecość nie jest już akceptowana.

Gość gość
dziś :O Nie dyskutuje.... Tak im bardziej się rozwijamy tym bardziej rządzą nami prymitywne instynkty.... ohhhh... ale wiem że na szczęście są normalni mężczyźni

Gość gość
ale bełkot ten temat to stek bzdur nie do przebrnięcia.... ludzie jeśli wy tak myślicie to nie dziwie się że ten kraj jest jaki jest

Gość gość
Proszę, nie smiejcie się, i nie zmieszajcie z błotem za pomysł... To , co napiszę, jest wynikiem przemyśleń po wspieraniu przyjaciółki, osoby dojrzałej, która szuka swej połówki na portalach typu Sympatia. Mężczyźni zatajają różne rzeczy, zmyślają, konfabulują, spotykają się jednocześnie z kilkoma kobietami naraz.. Jak mężczyznę zweryfikować? Jego zamiary, intencje, cele? Kto za niego poręczy, skoro jest człowiekiem z netu, obcym? Może wciskać tony kitu bez konsekwencji. Przyszło mi na myśl takie tradycyjne biuro matrymonialne, do którego trzeba pójść osobiście i zapisać, zaprezentować się, określić swoje zamiary. A teraz możecie się ponabijać. :)

Gość gość
cóż kobiety też potrafią być "niezle"

Gość gość
Jak czytam to forum od niedawna to widze że przejawiają się tu takie problemy o ktorych nigdy w życiu prawdziwym nie słyszałem. Powiedzcie mi że to co czytam to fikcja

Gość gość
dla facetow liczy sie tylko jedno to nas rozni od was panowie

Gość gość
Nie czarujmy się, autorka z pewnością jest gruba, ale że obraca się wśród jeszcze grubszych od niej to uwierzyła że ma supersylwetkę, śmiech mnie ogarnia KOBIETO kup sobie plakat z Anną Lewandowską i z nią się porównaj!

Gość gość
Ze zwykłej ludzkiej sprawiedliwosci wezmę Autorkę w obronę. 16.53 przeczytalas/przeczytałeś temat skrupulatnie od początku? To czemu posądzasz Autorkę o nieuczciwosc w swoim temacie? Gdyby po świecie chodziły tylko klony pani Lewandowskiej, byłoby cholernie , pardon, nudno, prawda?? Jestem kobietą i wolałabym jako przyklad Sharon Stone, inteligentną kobietę z klasą:):)

Gość gość
Sharon już trochę trąci myszką :P

Gość gość
to ze ci mowia to jeszcze nic nie oznacza :D

Gość gość
Uścislam- Sharon Stone w wieku 30- 30 paru lat:)

Gość gość
Sharon mi sie nie podoba

Gość gość
Ale jak To, Lewandowska? PrZexiez ona nie ma wcięcia w talii, a zgodnie z badaniami, to proporcja talii do bioder jest tym co najbardziej kręci facetów.

Gość gość
17.06 To jest figura szczuplego męzczyzny, nie kobiety. Te atletyczne mięśnie...co kto lubi:)

Gość gość
Seks się uprawia po ślubie