Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mnie facect olewa

Mowia mi je mam idealna figure i atrakcyjna jestem a faceci nie chca mnie

Polecane posty

Gość gość
Akurat super praca i własne mieszkanie w większości przypadków nie jest brane pod uwagę przez facetów. Dla mężczyzny liczy się to, czy kobieta będzie dla niego wsparciem, czy dobrze się czuje w jej towarzystwie i czy może być przy niej sobą zamiast udawać macho, czy może na nią liczyć i jej ufać i czy w ogóle nadaje się na ewentualną żonę i matkę, no i najważniejsze... czy jej potrzeby i ambicje idą w parze z jej pozycją społeczną, bo nie ma nic gorszego niż kobieta oczekująca od faceta aby ten spełniał jej życzenia i realizował jej marzenia.

Gość gość
haha tylko nie budowlancy :O

Gość gość
ja nie chce byc matka. zona - tylko slub cywilny. ciekawe jakiemu % mezczyzn by to odpowiadalo

Gość gość
Akurat niechęć do ślubu, zwłaszcza kościelnego z całą tą szopką po to wielki atut, z niechęcią do dzieci może być trochę gorzej, ale większego problemu w tym nie widzę, bo patrząc dookoła 80% ludzi i tak nie nadaje się na rodziców i w ogóle nie powinni się rozmnażać.

Gość gość
czemu? mialam faceta budowlanca, zarabiał ok 3-4 tys. po naszym rozstaniu ponoc jeszcze lepiej. jedynym mankamentem bylo, ze trafil na kiepskie towarzystwo i zaczely sie zdrady, alko. no ale nie jest powiedziane, ze kazdy jest taki :D w biurach tez sie zdradzaja :D

Gość gość
gość dziś =zadnemu

Gość gość
teraz mam lat 29 Ale takich facetow, ktorzy, chcieli bym wydawala na nich kase spotykalam juz bedac na studich i majac 21 lat- mysleli, ze mam bohatych rodzicow. Wowczas tego nie bardzo rozumialam, bo bylam naiwana. Zrozumialam to dopiero w zeszlym roku, gdy partner, po paru latach na pozegananie powiedzial mi, ze nie moze ze mna planowac przyszlosci, bo zarabiam tylko 2 tys netto

Gość gość
spokojnie, cierpliwości nie przesądzaj sprawy. Na pewno spotkasz kogoś.. a pomagasz sobie jakoś aby do tego spotkania doszło także z Tw inicjatywy?

Gość gość
Dzisiejsze pokolenie facetów, to w większości mężczyźni wychowywani wyłącznie przez matki, tak więc przejęli po części kobiece zachowania i postawę roszczeniową, to wy kobiety swoją głupotą do tego doprowadziłyście i macie za swoje, teraz możecie odczuć na własnej skórze jak to jest spotykać się z kimś takim. Prawie każdy facet w związku z kobietą ma to na co dzień :P

Gość gość
no to co mamy z matkami zrobic. to jest wina matek ze polecialy za pierwszym lepszym, chcialy bachora od takiego zeby w razie czego dziecko im chociaz zostalo. no i jest tego takie poklosie. to jest blad matek ze nie byly wybredne, nie czekaly na odp. faceta tylko pewnie pipsko je swedzialo. jakby byly tak wybredne jak wspolczesne kobiety to nie byloby tych dramatow ze tatus alkoholik, przemocy naduzywa, fleja. ja to obserwuje przeciez - moj brat wychowany na pissde przez mamusie, sam ugotowac sobie nie umie, sam nie umie nawet gotowego obiadu nalozyc na talerz, 40 lat i na kazde skinienie mamusi. dobrze ze chociaz ja mam wieksze jaja w tym domu.

Gość gość
faceci myślą też praktycznie i dlatego

Gość gość
ja posprzatam, ugotuje, ale dzieci miec nie chce.. czy kazdy mezczyzna chce dziecka?

Gość gość
marze o tym, zeby miec kompana, przyjaciela, z ktorym nas laczy cos wiecej niz dzieci...

Gość gość
gość dziś tzn co??

Gość gość
wspolny dom i problemy

Gość gość
bez dzieci?

Gość gość
Ja także, atrakcyjna, wykształcona, zarabiam dobrze. Dobrze wychowana, kuturalna, z wartościami. Spotykam Panów którzy mają nadzieje na 1 nocna przygode lub zonatych i niepoważnych

Gość gość
Dokładnie. Mam to samo. I nie rozumiem dlaczego. Bo gdybym łaziła pół goła, nagabywała facetów, bzykała się z kim popadnie, chlała to bym zrozumiała, ale tak? Sami żonaci albo liczący na seks na pierwszej randce. Albo totalni popaprańcy z takim planem na życie, że trudno uwierzyć.

Gość gość
I ja tak samo, a już 29 lat. Może normalnych mężczyzn nie ma?

Gość gość
Dziewczyny ale wy pierdolicie głupoty. Zadaj sobie jedna z drugą pytanie dlaczego facet wiąże się z kobieta. Jakie są główne powody a co za tym idzie jakie cechy i zachowania są pożądane. Inteligencja, dobra praca itp - sorry taka osoba byłaby wartościowa jako wspólnik, pracownik. Jeśli chodzi o żonę to raczej ważniejsza jest mądrość życiową. Wspólne pasje, hobby itp - nie koniecznie, po pierwsze trudno znaleźć kogoś kto będzie miał taki sam zestaw pasji a po drugie wiele osób chce swoją pasją cieszyć się w samotności Wsparcie i pomoc w trudnych chwilach - od tego mogą być przyjaciele, rodzina itp Jedynymi rzeczami ktorych nie można mieć że wspólnikiem, bratem siostra pracownikiem jest sex i dzieci. Oczywiście można to mieć że wspólnikiem czy pracownica ale wtedy ich status się zmienia. Dlaczego więc dziwią was mężczyźni którzy chcą sexu albo dzieci. Dodajecie do tego jakieś głupie tezy ze jak chce sexu to jest niedojrzaly itp. Przecież to głupie samo przez się. Poza tym żaden związek nie przetrwa bez sexu. Jest też druga sprawa ktoea zauważyłem czytając kafeteria. Wy chyba mentalnie naprawdę zamieniacie się w facetów. TO CO ATRAKCYJNE U MĘŻCZYZNY NIE KONIECZNIE MUSI BYĆ ATRAKCYJNE U KOBIETY. Wy natomiast jesteście tak męskie ze chcecie aby was oceniać jak mężczyzn. U meczyzny dobra praca, wykształcenie, pieniądze są atrakcyjne natomiast dla mezczyzn u kobiet są to cechy 5-6 rzedne. Nikt nie będzie się zachwycał kobieta tylko dlatego ze ma dobra pracę, w wielu przypadkach to wręcz minus.

Gość gość
Co za brednie tego gościa wyżej! Większość facetów nie wiąże się z kobietą z myślą o dziecku, te myśli co najwyżej mogą pojawić się później. A seks... phi... nie trzeba wchodzić w związki i komplikować sobie życia aby go mieć, bo chętnych lasek nie brakuje.

Gość gość
Drogi kolego powyzej, (wniskuje, ze jestes mezczyzna) - widze, ze madrze piszesz. Powiedz nam co w takim razie jest cecha 1,2,czy 3 rzedzna u kobiety- wiadomo, ze wyglad, ale co jeszcze. Bede niezmiernie wdzieczna,

Gość gość z 7 12
Sex? Akurat lubię i bardzo mi tego brakuje, ale na litość boską, wolę najpierw porozmawiać i chociaż pobieżnie kogoś poznać. Nie chcę seksu na pierwszej czy drugiej randce !! Nie dorabiaj wielkiej ideologii, faceci chcą testować, zaliczyć wielką ilość lasek i ... no właśnie. I nic więcej. Widzę to po moim bracie. Latami mówi o ustatkowaniu się a bzyka panienki nałogowo. I zrywa z nimi po dwóch czy trzech spotkaniach bo... w ubraniu wydawało się, że ma większe cycki, bo się przejadł na kolacji, bo była zbyt opiekuńcza itd.

Gość gość
8:43 i jesli twój brat się zakocha to będzie to jedna z tych zaliczonych. Nie sądzę żeby nagle zakochał się w tej której nie zaliczy, z taką to nawet nie będzie chciał dłuższej znajomosci rozpoczac. Mowiac inaczej. Sex na poerwszwj czy drugiej randce nie ma tu nic do rzeczy, jak się zakocha to się zakocha. Ale dziewczyna która mu "nie da" nie będzie miała nawet szans na to aby ja pokochał. Jakie są pierwszorzedne cechy kobiet atrakcyjne u mężczyzn. Oprócz wyglądu i sexapilu, coś co nazwałbym pogoda ducha, uśmiech, radość - (znacie to powiedzenie ze jak ja widzi to wszystkie troski odchodzą na bok). Lubiaca dzieci. I wcale nie chodzi o to żeby chciała się rozmnazac w wieku lat 20 ale np wogole nie rozumiem po co kobiety obnosza się z tym ze nie lubią dzieci lub nazywają je bachorami. To strzał w stopę. To bardzo kobiece jak się zachwycacie jakimś tam bobaskiem. Ja o wiele bardziej szanuje kobiety, nawet mi obojętne, ktore lubią dzieci. Uczuciowa, delikatna - a nie fejsbukowe mądrości ze kto ma miękkie serce to ma twardą dupe. Praca tak, ale z umiarem. Najlepiej jakby kobieta chciała zająć się głównie domem i dziećmi i dopiero jeśli będzie taka potrzeba myśleć o pracy. I tu dygresja. Na kafeterii ponoć faceci wymagają od kobiety dobrej pracy i kariery bo nie zamierzają utrzymywać "baby". Hmmm...zobaczcie co to za rodzaj facetów, może z założenia wiedzą że nie dadzą rady utrzymać rodziny nie i przede wszystkim jak facet kocha to chce rzucić cały świat to stop swojej ksieznicce. Chyba ze z góry wiedza ze to taka zapchaj dziura będzie a nie księżniczka. Leżąc i pachnąc można bardziej uszczęśliwić faceta niż tyrajac po 12 godzin. Potrafiaca stworzy dom, w sensie dosłownym i przenośnym.

Gość gość
ano właśnie dlatego ze faceci chce zaliczac kobiety powinniscmy czekac z seksem jak najdluzej wtedy widac jesli gosc chce seksu to sie zmyje jesli czegos wiecej to zaczeka. Faceci pukają laski i nie myślą się o ustatkowaniu dlatego takich trzeba szybko wykrywac

Gość gość
gość dziś no pięknie dziękuje takim seksomonom zaczynającym znajomość od seksu. Taki prędzej czy później zdradzi, bo nie potrafi kontrolować popędu. Jeszcze chce zamknąć kobiete w domu, będzie stosował przemoc ekonomiczną, znajdzie kochankę, a żona będzie pod jego butem

Gość gość
10:01 dla każdego normalnego faceta sex jest ważny i każdy szanujący się dorosły facet nie będzie czekał zbyt długo. Testować to sobie możesz samochód. Sex jest naturalny i czemu mam się go pozbawiać bo ktoś chce mnie przetestować. To tak jakbym ja powiedział że chce abyś przez 3 miesiące nie miała okresu. Bo jak dostaniesz w ciągu pierwszego miesiąca znajomości tzn ze chodzi Ci tylko o rozmnażanie.

Gość gość
Pytanko do Pani która się tu wypowiada. Sex po pierwszej randce i później facet się nie odzywa - chciał zaliczyć i tyle Sex po 6 miesiącach i facet znika. Skoro czekal to kochal ale musialam byc beznadziejna w te klocki skoro uciekl po sexie.

Gość gość z 7 12
Nie chodzi chyba o popadanie w skrajności, ale o zwykły fakt, że jeśli ktoś dąży do seksu na pierwszej czy drugiej randce, to bądźmy szczerzy, robi tak z każdą. Zbyt sobie cenię swoje zdrowie, żeby się na to pisać. Pospotykajmy się miesiąc, te 5 randek chociaż. Jeśli w tym czasie okaże się przyzwoitym człowiekiem, to ja jestem chętna.

Gość gość
ano właśnie dlatego ze faceci chce zaliczac kobiety powinniscmy czekac z seksem jak najdluzej wtedy widac jesli gosc chce seksu to sie zmyje jesli czegos wiecej to zaczeka x Nic bardziej mylnego, owszem wyeliminujesz w ten sposób tych co chcą samego seksu, ale może zdarzyć się i tak że facet będzie chciał stałego związku, ale po seksie mu przejdzie z jakich niewiadomych przyczyn i bez jego winy. Seks jest jednym z elementów zapoznawczych i przenosi znajomość na znacznie wyższy pułap, bez seksu tak naprawdę nie ma związku i prawie każdy facet będzie taką kobietę traktował jak koleżankę, a nie partnerkę.