Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mnie facect olewa

Mowia mi je mam idealna figure i atrakcyjna jestem a faceci nie chca mnie

Polecane posty

Gość gość
jakby moja kobieta lepiej ode mnie naprawiała gniazdka, wieszała półki i do tego wiecej zarabiała to tez bym jej nie chciał

Gość gość
8:51 w same sedno.

Gość gość
A moze Ty jesteś zakompleksiona i uważasz, że ludzie traktują Cię z góry?

Gość gość
Wydajesz się być ideałem. Same plusy , w jak trzeba. Zastanawiam się gdzie jest haczyk...?

Gość gość
wszystko jak trzeba*

Gość gość
Wydaje sie ze to kobieta ktora lubi dyrygowac innymi. Nawet zakochać się trzeba na komendę. Jedynie zakompleksiony pantoflarz prawiczek na Ciebie poleci.

Gość gość
ooo taaak

Gość gość
Jesteś lekarzem?

Gość gość
co 1no do 2go?

Może sprawiasz wrażenie chłodnej, niedostępnej? Jesteś przemądrzała i masz się za lepszą? Mało się uśmiechasz, rzadko żartujesz? Typ kobiety która wszystko zrobi sama itp. Być może inni ludzie błędnie Cię odbierają, nie umiesz pokazać się od tej dobrej strony.Masz jakieś hobby? Umiesz o nim w ciekawy sposób opowiadać? Czy jesteś takim typem karierowiczki że tylko samą pracą żyjesz i ciągle o niej mówisz? Uważasz to za największe osiągnięcie itp. Tak sobie teraz trochę gdybam co może być nie tak ale ewidentnie coś musi. Może sama zastanów się co mówisz, jaka jest Twoja postawa i jak inni ludzie mogą Cię przez to odbierać.

Gość gość
ale co wy ją tak atakujecie? A może to faceci których spotyka są erotomanami i zależy im tylko na seksie widza że ona nie jest idiotką i rezygnują... Przecież tak też może być. Glowa do gory na pewno spotkasz kogos kto Ci zechce. A ile masz lat? Jeśli przed 30 to cale zycie przed toba

Gość gość
9:56 czyli wg Ciebie tylko idiotki uprawiają sex a te mądre to już nie. Poza tym to głupie gadanie ze całe życie przed nią. Około 30 to jesteś w połowie tej fajniejsze części więc za wiele czasu nie zostało aby łapać szczęście.

Gość gość
KOBIETA PO 30 TRACI JUZ JAKAKOLWIEK UZYTECZNOSC SEKSUALNA A JESLI NIE TO SPADA ONA NIEPOROWNYWALNIE

Gość gość
Mam piękną i seksowną koleżankę, ale tak głupią, pustą i wywyższajaca się, że faceci po pierwszym zauroczeniu zostawiają ją. Któryś tam zrobił jej dziecko,któryś był mężem, któryś mieszkał z nią kilka lat i każdy na początku myślał, że wygrał los ma loterii aby później przeżyć z tym babskiem koszmar i próbować się wymiksować ze związku.

Gość gość
:D no widzisz uroda to tylko przykrywka czesto pod charakter

Gość gość
Brunetka 20 a nie sadzisz ze moze jest odwrotnie? ona jest madra i spokojna a faceci sa nieodpowiedzialni

Ponoć nie powinno się wszystkich zaraz do jednego wora wrzucać więc :) Może być tak że trafia na wyjątkowo "słabych" facetów. No ale skoro właśnie jak sama autorka wspominała jest atrakcyjna, ma idealną figurę i też miłe usposobienie to dziwi mnie to że faceci nie zabiegają o bliższy kontakt. Tak mi się właśnie wydaje że dziewczyna jest nieśmiała, ciężko ją rozgryźć a w środku może kryć się fajna dziewczyna, tylko trochę właśnie "poblokowana", być może przez pryzmat własnych doświadczeń.

Gość gość
Trochę nieśmiała, "poblokowana"....faceci o takich mówią psychiczna i omijają szerokim łukiem.

Gość gość
Popieram w stu procentach. Niegłupi facet, nawet jeśli w pierwszej chwili zachwyci się tylko aparycją, doceni intelekt kobiety i nie odpuści takiego pakietu.

Gość gość
hmmm sam nie wiem.... moze faktycznie trafiasz na gosci ktorzy nie szukaja trwalej relacji. widza ze jestes inteligantna i nie latwo ci zaciagnac do lozka, ale moze byc inaczej

Gość gość
Brzydkim osobom też mówi się, że są ładne. Tak, żeby je pocieszyć, a nie zdołować jeszcze bardziej. Inteligentna nie musi być, wystarczy, że jest ładna, a zawsze ktoś ją zaczepi, spyta czy pomóc nieść zakupy, zaprosi na kawę. Chyba, że jest skrajnym odludkiem siedzącym w domu z fobią i depresją, to tak taka osoba nawet atrakcyjna może być sama.

Gość gość
lubie moje fobie i fetysze, przynajmnniej nie szczam po niemieckich hotelach na zastawe serwisowa

Gość gość
Wygląd odgrywa ważną rolę jedynie na samym początku znajomości i w momencie zapoznania, potem wygląd powszednieje i liczy się osobowość i czy dwoje ludzi coś w ogóle łączy poza samą chcicą.

Gość gość
Cos w tym jest, ja jestem zgrabna, faceci czesto sie ze mna umawiaja. Zazwyczaj olewaja mnie po ok, miesiacu znajomosci, gdy okazuje sie, ze nie mam super pracy, wlasnego mieszkania

Gość gość
E tam, mieszkanie można wynająć we dwójkę. Chyba sobie wymyślasz argumenty, żeby się pocieszyć.

Gość gość
gość dziś a ile masz lat? jeśli jeszcze przed 30 to masz prawo nie miec super pracy i wlasnego mieszkania

Gość gość
Chcą się łatwo ustawić kobiecym kosztem. Ale według bezrobotnych prawików kafeteryjnych to baby są materialistkami:O

Gość gość
to wez sobie faceta bez super pracy i mieszkania. budowlancy sa czesto wysmiewani ze nie prestizowy zawod - ale jaka kase trzepia :D takich polacam, dobrze sie rucha.ja przy tym bo nie sa zasiedzialymi informatykami :D