Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Niezobowiązujący wirtualny romans.

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem jedyne co można Thorin, to zakończyć romans w chwili gdy zaczyna wymykać się spod kontroli i liczyć się z konsekwencjami, bo rozsądek rozsądkiem, a emocje i uczucia chadzają własnymi ścieżkami ;)

Gość sceptyczna mi
gość dziś powiedziałabym nie, a potem myślała dlaczego się nie zgodziłam. Czyli wpadłabym w pułapkę idealizowania czegoś czego nie dostałam. I to jest głupie.

Gość gość
Sceptyczna, i tym oto sposobem zachowasz w pamięci obraz romansu idealnego ;) :D

Gość gość
Powiedziałabym. ...a co powiesz?

tylko że romanse bardzo kręcą i ich przerwanie to jak odstawienie na bok pysznego kawałka tortu :P sceptyczna - tutaj nie znajdziesz odpowiedzi na swoje rozterki :)

Gość sceptyczna mi
Romans idealny nie istnieje jak idealne życie, idealne małżeństwo i idealny świat. Wirtualni idealizują właśnie po to żeby mieć ołtarz w serduszku, do którego będą się modlić jak życie ich nieraz przerośnie. Np po kłótni z prawdziwym partnerem ten mailowy jest taki idealny.;)

Gość sceptyczna mi
gość dziś mam kogoś, każdy ma swoje problemy i swoją nudę w związku. Powiem, że ze względu na swoje wybujałe żądze wolę strzec siebie jak sam Pan Bóg. Natomiast moje rozterki to tylko ciekawość- co daje ludziom ten tak pożądany tu wirtualny romans Thorin.

Gość gość
Thorin, jeszcze nikomu nie udało się rozumem zapanować nad emocjami ;) Rezygnacja z nawet najsłodszego ciasteczka bywa jedynym rozsądnym posunięciem. Doświadczyłam i ognia i zimnej kalkulacji. Jednak wolę ogień ;)

Gość gość
Nawet wirtualny romans nie jest idealny, bo prędzej czy później się skończy. Idealny jest tylko ten w naszej wyobraźni. Tak wirtualny, jak i realny

Gość gość
Ale co mi odpowiesz?

Gość sceptyczna mi
Zimna kalkulacja w mailu jest bez sensu. Nie ma fizycznosci i jeszcze brak emocji. Co zostaje więc? Co odpowiem na propozycję flirtu? Przerabiałam to o czym piszemy i do dziś nie wiem co mi to dało prócz chwilowego podbudowania się. Odpowiem-nie chcę skrzywdzić swojego partnera. Bo nie oszukujmy się flirt, maile to też złamanie zaufania kogoś z kim jesteśmy.

Każdy woli ogień i szuka go gdy we własnym związku przygasa. Sceptyczna - dobrze, że masz takie wybujałe żądze - lecz nie wiem czy twoja ciekawość zostanie zaspokojona. Wirtualny romans jest tylko...wirtualny. Może wzmocnić nasze ego i dodać nam pewności siebie itp. I nic więcej. Jednym to wystarczy - innym tylko zaostrzy apetyt

Gość gość
A jak to wygląda u Ciebie?

Gość gość
Sceptyczna ma tak wybujałe żądze aż cały dzien tu siedzi,kto by chciał iść na priva z taka nudną desperatką?Nudna jak flaki z olejem chyba grubo po 40

Gość sceptyczna mi
Mam 33 lata fiucie spod gościa.:) Mam ochotę to siedzę. Sama mam obecnie partnera 2 tys km od siebie i prowadzę kulturalną rozmowę o romansach wirtualnych. Prawda, że uzyskać odpowiedź to zbyt proste.To chyba wszystko .

Gość sceptyczna mi
Thorin chyba każdy coś przeżył i jak widać każdy wyciągnął swoje wnioski.;)

Sceptyczna- rozłąka z partnerem i rozbuchane żądzę sprawiają, że w twojej głowie pewno pojawia się myśl takiego wirtualnego romansu. To być może sprawiło, że pojawiłaś się na takim wątku. Jednak lojalność i uczucia do partnera każą ci porzucić te myśli....ale ciekawość robi swoje :)

Gość sceptyczna mi
Dlatego idę do łóżka.:D Dziś rano zadawałam pytania nie chcąc krytykować i oceniać. Prędzej próbowałam na trzeźwo ocenić sytuację. Czy to pociąga? Oczywiście, że tak. Szczególnie kiedy żyjesz bez seksu i zapachu mężczyzny miesiącami. Natomiast myślę, że warto pielęgnować swój związek, bo to co nowe jest zawsze bardziej pociągające. Prawda? Cześć:)

Gość gość
ja rozkladam nogi i czekam na cie

Gość gość
Thorin Staffiku wróciłeś?:-D

Gość gość
Thorin to nie Cynik ani Amstaf tylko ten maruda spod szafy 😭

Widzę, że część pomarańczy bardzo tęskni za dawnymi bywalcami forum. Szkoda czasu na zgadywanki :)

Gość gość
Widzę że znasz starych i stałych bywalców. Po chó..j ta ciuciubabka?

Gość facet_
sceptyczna mi - dajesz rade bez faceta, moe sama paluszkami pomajstruj i napisz nam jak to robisz, oj posluchalbym jak jeczy taka temperamentna i wyposzczona, opisz nam swoja nabrzmialala cipę

Gość facet_
o jej ale ja zboczony jestem