Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprawdę powiadam wam że wysoki facet na wózku będzie miał większe powodzenie

Polecane posty

Gość gość

U kobiet niż umięśniony groteskowy kurdupel 170 cm z 43 cm w bicepsie! Spłodzi więcej dzieci będzie miał więcej partnerek seksualnych narzeczonych żon i kochanek! Taka prawda!

Gość gość
Odbiło autorce każda dziewczyna chce zdrowego faceta.

Gość gość
Trudno, selekcja naturalna. Tylko najlepsze jednostki maja dzieci. Slabeusze wymieraja bezpotomnie.

Gość gość
Tyle tylko że po co mi słabeusz który nigdy nie wbije kołek w ścianie z którym nie można iść na spacer i który nawet samochodem nie może kierować no chyba że wózkiem inwalidzkim

Gość gość
Wysoki facet załozył ten temat.

Gość gość
18:44 tobie po nic. Wygrywa ten kto ma dzieci i odpowiednio je wychowa, aby i one dozyly okresu dojrzewania i tez mialy dzieci, ktore tez beda mialy dzieci itd.

Gość gość
A tak wogóle to ciekawe jak taki sparaliżowany od pasa w dół (czyli na wózku inwalidzkim) może się kochać skoro jeżdzi na wózku to o bzykaniu może zapomnieć

Gość gość
i jak siedzi na wózku, to przecież nie widać, że duży. Problemy trzeciego świata

Gość gość
ja się zgodzę z autorem większość kobiet poleci na faceta z litości np. moja własna matka piękna kobieta blond włosy 10/10 jest na prawdę śliczna a se wzięła takiego mojego ojca brzydki niski i mało zarabia do tego nieobyty niekulturalny takie byle co jak się zapytałam matki czemu na niego poleciała to powiedziała że się w nim zakochała i szkoda jej jego było ojciec to ogólnie zmyślacz naopowiadał jaj głupot za matka to znaczy moja babka go nie karmi że źle gotuje że mu zimno w nocy że nie mam kołdry itd. takie głupoty że szok mojej matce zrobiło się przykro i go przygarnęła to jeden z chwytów facetów podam jeszcze drugi co też zaobserwowałam w swoim życiu też dość popularny facet opowiada lasce jakie są złe kobiety jak wykorzystują mężczyzn że został zraniony itd itp i to jest ten chwyt psychologiczny w tedy kobieta chce udowodnić że taka nie jest i rybka złapana a jeszcze podam chwyt na macho facet udaje co to nie on że ty jesteś śmieciem itd coś podobnego ale na łobuza i w tedy kobieta chce go zdobyć bo jest taki cool niestety ale większość babek się na to łapie :O

Gość gość
temat tej popiertolonej szmaty HIM na 100% HIM jesteś zerem i dnem szmato!!!!!!!!!!!!

Gość gość
NIE, temat założył zakompleksiony wysoki ciuul , który nigdy nie miał dziewczyny . Sądzi , że będzie miał większe szanse u dziewczyn umniejszając niskich . Koleś osiągnął dno

Gość gość
Tez bede musial gadac, ze boje sie zwiazku, ze zostalem juz zraniony. Wtedy ona zacznie sie starac i tanczyc tak jak ja zagram. :P