Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak partnera brak dziecka 40stka na karku

Polecane posty

Gość gość

chyba popadam w depresje, nie potrafię być szczęśliwa :-(

Gość gość
Selekcja naturalna. Tylko najlepsze jednostki genetyczne i psychologiczne maja dzieci, reszta odpada. Trzrba bylo nie robic kariery w korpo, ale podroze po swiecie imprezy, kasa i bad boye byly wazniejsze co nie? ;)

Gość gość
20:13 Nie masz racji. Bezmyślna patologia, pijusy, niezaradni życiowo, bez szkoły i pracy często posiadają gromadkę dzieci, którymi wcale nie myślą się zajmować, więc nie pieprz tutaj o najlepszych jednostkach genetycznie.

Gość gość
Do 20:13 a ty się zamknij 30stka na karku a ty w sobotę siedzisz w domu i widoków na dziewczynę brak.

Gość gość
20:19 tzn, ze sa lepsi niz te wyksztalciuchy z korpo, ktorzy woleli zwiedzac swiat i sie bawic, niz zakladac rodziny. :)

Gość gość
Wystarczy poczytac jaki jest obraz "przebojowej singielki (starej panny)" :D a jest on taki: wyksztalcona, pracownica korporacji, swiatowa (byla wszedzie i widziala wszystko), imprezowiczka do 30. A sorki rzeczywistosc jest jaka jest i na co komu staroc po 30? :) przeciez z wiekiem kobiety traca wartosc reprodukcyjna - bez sensu sie za takie brac. A teraz zbierajcie owoce swojej niezaleznosci i wyzwolenia, bo sie musialyscie wyszalec. No, ale macie wspomnienia z borneo, czy innej dominikany... :P

Gość gość
Do 20:27 a ty ani rodziny ani wspomnień nie masz siedzisz w swojej norze i piszesz bzdety,

Gość gość
M am wspomnienia ze swojej nory. :D

Gość gość
Do 20:33 też tak myśle masz wspomnienia ze swojej nory jak na odrażającego szczura przystało ohyda .

Gość gość
Ale mam wspomnienia. :) roznica miedzy mna, a wami stare nie chciane panny jest taka, ze ja to rozumiem, a wy nie. :P

Gość gość
aha i zapomnialam dodac ,ze prace mam kiepska wiec kariery nie robię i nie stac mnie na zwiedzanie swiata. wiec nie pasuje do obrazu typowej singielki. w mojej miejscowosc***atologia rodzmnaza sie na potęge wiec teoria o genach tez sie nie sprawdza.

Gość gość
Oczywiscie, ze sie sprawdza bo nie wazne kto sie rozmnaza, wazne, ze sie rozmnaza. A rozmnazaja sie najlepsi i to jest wyznacznikiem jakosci, a nie kasa czy to czy ktos pije piwo, czy nie. :) ja rozumiem, ze twoje ego nie jest w stanie przyjac, ze jestes do d**y i bedzie sie bronilo rekami i nogami przed tym - ale taka jest prawda. Masz dzieci? Tzn, ze jestes dobry. Nie masz dzieci? To jestes do d**y. :)

Gość gość
dobry? w czym kvrwa? w robieniu dzieci? nie orzsmieszaj mnie, dziecko zrobic to łatwo jest, nawet down zrobi dziecko

Gość gość
jesli 19 latka bez wyksztalcenia rodzi dziecko za dzieckiem, nie ma pracy, facet tylko jakies dorywcze zajecia, nie maja mieszkania,zyją kątem u rodzicow, w klitce 2 pokojowej w 7 albo i wiecej osob . i dodam,ze corka powiela model zycia swoich rodzicow i jaka szansę maja te dzieci na to ze wyrwą się z tego kręgu biedy? często te dzieci sa chorowite, maja problemy w szkole itp,itd

Gość gość
21:03 skoro down nawet zrobi, to kim wy jestescie, ze nie potrafilyscie? :D:D:D jestescie gorsze od downow! XD

Gość gość
Gosc 20:58 ale patologia jedziee z Twojego wpisu!!!!!! Az zal przykro czytac. Przestan sie jeszcze bardziej osmieszac.

Gość gość
Gosc 20:58 Ty Mast napewno gromadke dzieci i spedzasz duzo czasu w domu na popijani piwka. Wszystko jasne.

Gość gość
20:58 spoko ja bede mial dzieci i przekaze swoje geny okazujac sie wygrywem. A wy stare panny co mozecie juz zrobic? Co po was zostanie? Puste konto na fb ze zdjeciami z paryza, jak samotnie stoicie przed wierza eifla, konto na sympatii z wymaganiami z kosmosu? Nagrobek na cmentarzu, na ktory nikt nie bedzie przychodzil o ile was pochowaja, bo ile juz bylo przypadkow, ze samotni starcy umierali i sasiedzi sie zainteresowalo po roku, bo zalatywalo trupem z mieszkania. :)

Gość gość
Sorki 21:09 malo byc nie 20:58. :)

Gość gość
To po prostu nie każdemu jest pisane, tak bylo od zawsze, mozna przez cale zycie znac wielu mężczyzn i z zadnym sie nie związac, można po prostu nie odczuwac "tykania zegara" itd, mozna miec problemy z psychiką całe zycie, rózne są powody, dla których ludzie nie mają dzieci. Nie mozna oceniac -a bo ten/ta jest do dvpy, bo ta jest krzywa, bo ten garbaty. Gosciu z 20:58 jestes po prostu prymitywny, nie masz swojej chocby prostej filozofii zyciowej, nie umiesz wyciągnąć żadnych trafnych wniosków.

Gość gość
Autorko, partner zyciowy i dziecko to nie wszystko w zyciu. Ich posiadanie nie jest wyznacznikiem szczescia. Postaraj sie zajac soba, znalesc jakies hobby itp. Tez jestem bez dzieci i.....zakceptowalam to. Trzeba zyc dalej. A milosc swojego zycia na newno jeszcze spotkasz tylko chciej tego i uwiez w to!!!!!!!!!!!! Duzo szczescia optymizmu dla Ciebie.

Gość gość
ja bym chciał 40stke ale taką która nie chce dzieci , nie mam i nie chcę ich mieć

Gość gość
21:17 oczywiscie, ze mam. To jest selekcja naturalna zawsze rozmnazaly sie jednostki zdrowe fizycznie (chociaz sa i wyjatki), i przedewszystkim zdrowe psychicznie. A psychiki i zaburzen sie przeskoczyc nie da. ;)

Gość gość
21:18 oczywiscie, ze jest. Po to zyjemy, zeby sie rozmnazac i zapewnic niesmiertelnosc naszym genom. :)

Gość gość
21:17 oczywiscie, ze mam. To jest selekcja naturalna zawsze rozmnazaly sie jednostki zdrowe fizycznie (chociaz sa i wyjatki), i przedewszystkim zdrowe psychicznie. A psychiki i zaburzen sie przeskoczyc nie da. x No i chyba najlepszym przykładem tego jestes ty, masz taki patologiczny brak empatii dla innych ludzi.:D 🖐️

Gość gość
no ale jak facet nie ma co najmniej 190cm to przecież ona go nie zechce haha

Gość gość
21:33 natomiast wy macie inne braki w psychice uniemozliwiajace wam reprodukcje. :P

Gość gość
mam hooby ,ale to nie wszystko. na kazdym kroku odczuwam brak rodziny. wyjde do miasta znajome z rodzinami, wyjrze przez okno sasiadki z dziecmi na laweczce sobie plotkują, na wakacjach wkolo tez same rodziny tylko ja sama jak ten kołek :-( ostatnio bylam na zjezdzie klasowym z LO i zaluję,ze wogole poszlam na to spotkanie. tylko ja sobie nie ulozylam zycia.owszem jeszcze jedna kolezanka nie ma dzieci i meza,ale ona faktycznie robi kariere, ma dobry prestizowy zawod, więc chociaz w zyciu zawodowym jej sie ulozylo. u mnie porazka na calej linii...

Gość gość
21:26 kariere stara panno to zrobila madonna, czy roling stonesi. Ona jest zwykla szeregowa pracownica korpo... :)

Gość gość
gość dziś 21:33 natomiast wy macie inne braki w psychice uniemozliwiajace wam reprodukcje. x czyli sprowadzasz swoje zycie do roli zwierzęcia, bydlaku. Wracaj do swojej obory i lochy i wy/pi/er/dalaj bo nie moge patrzec na taki element jak ty bezmózgu