Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojka1

Poflirtuj z moją dziewczyną, zobacz ją nago...

Polecane posty

Gość Mojka1

Jestesmy razem kilka lat, ona ma 25 lat. W mlodosci bedac ze mna potrafila sie calowac i dotykac z innym - od tego momentu chodzi mi po glowie fetysz wszystkiego co związane z jej zdradą. Mam mnostwo jej zdjęć itd. jest szczupłą, atrakcyjną blondynką o małych piersiach. Jako ze nie mieszkamy jeszcze razem dzis umowilismy sie na zabawe wieczorem na kamerkach na skype. Z racji mojego fetyszu chcialbym poprzez join.me dać komus mozliwosc patrzenia na moja zabawe z nia a nawet dac dostep do pisania za mnie i co tu duzo mowic - rozkazywania jej, bawienia sie nia, patrzenia na nia, zerzniecia ja - po prostu posiadania jej nieswiadomej ze to ktos inny a nie ja. Zajebiscie mnie to podnieca. Umowilismy sie na wieczor ale chodze juz mega napalony na ten temat wiec chetnie poznam faceta - dominujacego, perwersyjnego, ktorego kreci ten fetysz i ktory bedzie umiał mnie dobrze zachecic do tego i sprawic ze bedziemy sie zajebiscie bawic. Mozemy zaczac juz teraz aby poznac sie, nakrecic sie na nia, a moze jak umiesz dochodzic wielokrotnie to zwalisz sobie do niej, jej zdjec i rozmow o niej juz teraz, a glowne danie wjedzie wieczorem. Nie szukam napalencow z tekstami pokaz suke itd. Szukam jednego, inteligentego faceta na pozimie, ktory bedzie umiał zafundowac nam wszystkim zajebista zabawe. Moj mail 360elo@gmail.com czekam

Gość gość
aktualne... zaraz wejdzie

Gość gość
Szukamy z chłopakiem pary do seksu z wymianą partnerów i inne układy.

Gość gość
Hej. Skad jestescie? Dajcie numer

Gość gość
786168726. Tylko powanie

Gość gość
Chętnie bym popatrzył na twoją dziewczynę. Mogę też z nią poflirtować, a nawet zaproponować jej sex( czy przez kamerki, czy też na żywo).Mógłbym zobaczyć jakieś wasze zdjęcie?

Gość gość
Skad jestes?

Gość gość
Konkretnie i dokładnie z Cieszyna. A wy?

Gość gość
Warszawa tylko real i ty z kims

Gość gość
Ok. Jak uda mi się namówić żonę to się odezwę.

Gość gość
Daj zdjecia

Gość gość
Ja z dziewczyną szykamy drugiej parki do wspólnych zabaw nawet jak sobie się spodobamy nawet seks.

Gość gość
Mogę wrzucić coś żony, ale pokaż reż swoją:)

Gość gość
Zrób zdjęcie aparatem, a nie tosterem, ok? :D

Gość gość
Jakies sciagniete z netu ani buzi ani nic

Gość gość
Masz numer. Wsiadaj w pociag napisz date i tyle

Gość gość
Ja miałam pierwszą przygodę seksu grupowego gdy chodziłam z chłopakiem. Chciałam takie coś przeżyć jak ostry seksualnej nie z chłopakiem bo on jest za delikatny i czuły. On mnie rozdziewiczył i nigdy nie miałam innego ani on innej. Zgadaliśmy się z dwójką dużo starszych kolegów chętnie na młodszą się zgodzili. Chciałam co miałam mój był przy mnie i przytulny do mnie troszkę się bał że nie przerobi zazdrości. Przyszli koledzy rozebrali się a chłopak mnie rozebrał i przytulił. Wtedy jeden z nich wszedł wem mnie wbijając się do końca na sucho troszkę mnie bolało ale chłopak mnie mocniej przytulił. Dość długo trwało nim zaczęłam dochodzić bo głośno jeczałam początkowo z bólu potem z rozkoszy. Gdy osiągnął kolega cel spuszczająć się w środku wszedł po nim drugi. Zamoczył w pochwie kilka razy i wyjął z moczowego kolegi spermą wyjął i zaczął wchodzić analnie. Byłam po orgaźmie wyluzowana to dość szybko dobił do końca w odbycie. Na moje szczęście był podniecony i szybko miał wtrysk w środku. Poszedł się obmyć i ubrali się oboje i odchodząc powiedzieli gdybyśmy chcieli otworzyć to dać znać. Po wyjściu chłopak się rozpłakał. Więcej do tego tematu nie wróciliśmy a minęło kilka lat.

Gość gość
Peklo mu serce