Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmi

małżeństwo i samotność cz.2

Polecane posty

tak, tak,.... Emmi :) Krzyczeli tak , że spod sterty papierów ich usłyszałam,.... :) ale spodobało mi się , to co napisałaś o Buberze ( to dłuższe, nie to ostatnie :() ....hihihi .............. i bardziej od słów Bubera (tych ostatnich) .....zaskoczyłaś mnie Swoim stosunkiem do niego :)..... masz wyłączność ..... hahahahhaha ............ ok,... ale prosze nie ciagnijcie tego dłuzej .... ;) pa

Gość qui penis topic turbit

Dodry wieczor! ;-) Wiecie jak cudownie nie patrzec na zegarek,mam urlopik zajmoje sie moim sloncem.A po zatym wykorzystuje go na zaleglosci w domku . Slonce bardzo dobrze znosi ospe,jeszcze troszke i bedziemy miec za soba.Bidulek dzisiaj prosil o spacer a tu mozemy narazie popatrzec przez okno.Emmi tez dzisiaj poszlam sobie cos kupic tak na poprawe szmopoczucia , a najlepiej poprawia mi humor nowa bielizna ;- )

dzień dobry :) Anies ...życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu słoneczkowi :) Też lubię sobie poprawiac humor zakupami ;)..... działa ..:D miłego dnia :) pa

Gość do przygnębionej
i kto kogo tu teraz obraża?:) słonko, poczytaj co napisał on, a co wypisujesz ty...tylko w jednym zdaniu : "jesteś zwyłym chamem, plejboj, psujesz topik, jesteś tak zadufanym i zakomplekionym facetem" ....itp...jesteś tu nowa, więc skąd możesz wiedzieć "ile osób odeszło bo miało dosyć twoich niepotrzebych komentarzy ", a ile odeszło, bo nie miało prawa do innego zdania ? "nie życze sobie pisania że mój mąż nie dorósł, że teściowa .... zacytukę chyba margo, pod moim łóżkiem siedzisz aby wiedzieć, nie interesują mnie twoje mysli" nie siedzi pod twoim łóżkiem, ale uważnie czyta, co ty piszesz:) nie życzysz sobie komentarzy, to nie pisz o tak intymnych sprawach, to chyba proste, czy nie? pewnie nie jedna dziewczyna ze mna w duchu się zgodzi, ale nie odważy się tego napisać:) P.S. i uważaj na siebie, złość szkodzi na urodę, wiecej uśmiechu i tolerancji :D zdanka, Agrypina, Kabba, cicha, betka, Love , obie Bose :), margosku , Anies, Emmi, ciepla, buber-zadufany plejboj hihi , wszystkim 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość Witsaj Danusiu
Tylko dlaczego jako pomarańczowa ,chociaż jeszcze mam jedną propozycję co do osoby :P

Gość jeszcze stawiam na godę
nie ważne i tak tchórze

Gość do powyższych wpisów
raczej to buber, bo jest na kafe już od rana :P On niby taki nieskazitelny a podszywa się tu pod pomarańczowych ile się da :P

Dosyć tego !!! Jak Wam nie wstyd!! Udają kulturalnych i wykształconych pod czarnymi nickami a to zwykła zgraja pętaków. Dosyć!! I to się tyczy również do wpisu ,,do przygnębionej,, nie wasza sprawa To kłótnia między przygnębioną a buberem i nie wtrącajcie się. Głupie obozy dzieciaków grupujące się to po stronie jednego to drugiego, założyć sobie oddzielny topik i tam się kłócić , kto jak uważa!

buber//:) hejka! Nie warto zawracać sobie głowy takimi idiotycznymi wpisami, zaraz Ci napiszą, że skoro tak szybko jesteś to musisz być Ty. Zignoruj, szkoda takiego pięknego dnia marnować na takie zbędne minuty. Teraz tak pomyśłałam, że to może kolejna prowokacja i próba zwalenia na mnie, bo dziwnym trafem to moja pora, ale pomarańczowy ma pecha, zaczęłam od innego topiku, nie można być w dwóch miejscach jednocześnie. A pomarańczowym głupim wpisom mówię baj baj .........

Dzień dobry:)) Taki tu hałas że i ja usłyszałam;)) Ni będę przerywać waszej gorącej dyskusji, aczkolwiek będe bacznie śledzić:D :D Miłedo dnia dla wszystkich🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Dużo uśmiechu i słońca :)) :)) :)) :)) :)) :)) Emmi🌻🌻dla Ciebie szczególnie:))

Dzień dobry :) Za oknem piękna słoneczna pogoda, znów promienie stukające do mojego okna wyciągnęły mnie z łóżka. Od razu chce się wstawać i przywitać nowy dzień :) Przyjaciółka praleczka działa, synuś w szkole... jemu nie chciało się wstawać, on by chciał już wakacje :) ciepła//:) witaj nasz skowroneczku :) Miło zobaczyć uśmiechniętą buzię już od rana. Anies//:) buziaki 👄👄 aby Twoje słoneczko szybko do zdrowia wróciło :) Moje zakupy były raczej spożywcze, bo już pustawo w zamrażalniku się zrobiło ;) Miłego dnia:)

całkiemnowa//:) siemanko wiesz, cholera może trafić, życie takie ciężkie, nieszczędzi nam przykrości, cierpień i dramatów to i tu na niby neutralnym gruncie muszą się znaleść jakieś osoby ... Co będę pisać i pisać, poczułam się dotnięta i bardzo zazdrosna :O Do tej pory to ja się tu kłóciłam, konkurencji nie potrzebuję ;) buber//:( czuję się zdradzona... :D:D:D:D:D

Emmi🌻🌻 kochana, na to już nie masz wpływu. Niestety niektórzy już tacy są... Uśmiechnij się:D Zobacz jaki dziś piękny dzień:)) Nawet ja nabrałam optymizmu i radośi:D :D :D I wiesz co... Chyba tak jest lepiej:)) Pozdrawiam🌻🌻🌻🌻

całkiemnowa//:) taak... dzisiaj dzień jest piękny :) Mam za oknem drzewo i często na nie patrzę. Miło obserwować jak budzi się z zimowego snu, jak z pąków rozwijają się coraz to większe listki. Spacerując po działkach widziałam kwitnące tulipany, chyba w tym roku ze względu na to że wiosna późno przyszła kwitną krokusy razem z tulipanami, to chyba rzadki widok, prawda? Nie pamietam abym w minionych latach widziała je razem...

Emmi🌻🌻Ja przez ostatnie kilka lat, to wogóle wiosny nie zaóważałam:(( taką miałam pracę, że nie zdążyłam przyjrzeć się przyrodzie kiedy się budzi:(( A teraz, nie mając pracy mam okazję wszystko zobaczyć:)) I wiesz co.... wczeniej mieszkałam w samym centrum wielkiego miasta, a teraz, tuz za moim blokiem jest wielohektarowy las... co dzień widzę jak sie budzi po zimie.. co dzień wczesnym świtem słyszę ptasi koncert (jest niesamowity!) I to jest piękne :))

całkiemnowa//:) Fajnie masz z tym lasem :) Piękny widok i gdzie na spacer pójść i świeże powietrze :) U mnie znów jest wielki obrzar niezabudowany, ogromna łąka i wieczorem mogę posłuchać koncertu świerszczy, dobiegają mnie głosy chyba przepiórek, nie miałam okazji przyjżeć im się tyle co je słyszę i rano mam możliwość posłuchać śpiewu skowronka, ale on pięknie śpiewa :) Dobra, praleczka zakończyła pracę to i ja ruszam się od kompa :) Szkoda takiego pięknego dnia przesiedzieć przed nim i szkoda nie wykorzystać kolejnego wolnego dnia na prace porządkowe w domciu. Fajnie, że zagladasz :) pa pa :)

A teraz chwila innej refleksji.... ;) Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem, ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie bylo najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa leżała przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnich drzwiach była usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, lezacą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią - Więc dziś tego nie zrobiłam. Urocze, prawda? :D

Witajcie:) Wróciłam od dentysty,robiłam ząbka.Widzę,że znowu się wszczynają tu kłótnie??Ale zastanówcie się czy macie racje?? Forum jest dla każdego,każdy ma prawo się wypowiedzieć i mieć własne zdanie.Nie każdy ma racje,nie każdego musimy słuchać,bo każdy z nas kieruje swoimi drogami jak chce.Dla mnie Buber ma racje,ale ty Przygnębiona nie musisz go słuchać i robić tak jak on ci pisze,ale to nie znaczy,że masz go obrażać.Po tonie w jakim to napisałaś można przypuszczać,że jesteś na topiku od dawien dawna.Tylko się ukrywałaś i to jeszcze na pomarańczowo.Ja też śledzę topik już prawie rok:),widzę i czytam o konfliktach.Swoje pomyslę,nic nie mam do Bubera,a także lubię czytać Emmi.Tak naprawde to się nie znamy,bo co to jest internet??Także nie oceniaj kogoś i nie wyzywaj go od jakiś tam-przygnębiona......Napisałam swoje zdanie,każdy może je mieć:):):)To teraz czekam kiedy mi nawymyślasz;) Miłego dnia:):)

Gość przygnębiona
do do przygnębionej piszę od paru dni, ale czytam od ponad roku i nie chowam się jak tchórz. Ty rozumiem jesteś starą bywalczynią i dlatego nasuwają mi się dwa powody dla których nie ujawniłaś czarnego nicka :) 1> jesteś jedyną w tym momenie osobą, która nie może go podać 2> jesteś fałszywa i obłudna, bo pod czarnym nickiem uśmiechasz się do Emi i jesteś do niej życzliwa, za jej plecami ją obmawiasz. Dlaczego tak się przejmujesz jej zdaniem? a teraz ja zabłysnę Contra facta non valent argumenta. - Tuż przed spięciem Emi z buberem chyba Marcelina napisała, że chce tylko pisać, ulżyć sobie nie chce komentarzy - potem Cicha tu może nie zacytuję tak doładnie ale ... gdybym wiedziała że buber odezwie się nie napisałbym tego wszystkiego - pare stron temu na apel chyba Love że nie piszą dziewczyny, margo odpowiedziała, ze nie chce pisać, bo nie chce czytać komentarzy - stronę wcześniej ciepła :) napisała że nie chce rad ani komentarzy to są te które utkwiły mi w pamięci, skoro tak wspaniale umiecie czytać topik to bez trudu je znajdziecie, ale skoro czytacie powinniście o nich wiedzieć :P Emi kochana przepraszam, w życiu realnym nie mogę dać upustu negatywnej energii,to chociaż tutaj :) fajnie zabrzmiało wyłączność do kłótni, ale pomimo, że jesteś autorką to tak naprawdę to nic nie daje, od roku prosisz i nawołujesz aby nie komentować i jak widzisz nadal jest to tylko teorią :( do pomarańczowej łacinki Quid quid latinum dictum sid, altum videtur. Dramatis... już znikam:) emi proszę cię o wybaczenie👄 napiszę do ciebie @ :) ciepła kochana cieszę się ze cię mogłam poznać 👄

Gość przygnębiona
Agrypina droga dwa razy kulturalnie prosiłam aby nie wypowiadał się i pisałam że chcę tylko popisać, to ze piszę o swoich prywatnych sprawach nie upoważnia innych do komentowania tego, owszech zachowałam się niegrzecznie, ale skoro nie dociera inaczej? Nie cierpię tupeciarzy :O To co napisałaś powinno obowiązywać wszystkich a nie tylko kobiety na tym topiku. to już ostatni wpis, obiecuje, do własnych przemyśleń drogie panie.

Przygnębiona>>ale ja nie skomentowałam twojego żalenia,tylko nie ma po co aż tak oczerniać ludzi,chociaż to nie moja sprawa.....twoja wola....ale myślę,iż źle ktos nie chciał komentując twoją wypowiedź.....ja nic nie napisałam,sorki:O

Aliena vítia in óculis habemus, a tergo nostra sunt. Przygnębiona ____ nadal nic nie rozumiesz, Twój sposób myslenia nie dorównuje Twojemu tupetowi niestety... i dlaczego boisz się prawdy????

Wiecie co... jak dzieci ...no normalnie dzieci... buber..Tobie dostanie się najwięcej, bo jesteś starszy i powinieneś być mądrzejszy. Po co ten ostatni wpis, zwasze musisz mieć ostatnie słowo, tylko na tyle Cię stać? przygnęniona//:) wiesz, solidarność jajników... poczytałam sobie Twoje posty i jako że sama lubię się kłócić, tylko trochę na innym poziomie, to spróbowałam krytycznym okiem przeprowadzić analizę sytuacji. Fakt, poprosiłaś o niekomentowanie i jak najbardziej zgadzam się, że pomimo publicznego miejsca można powstrzymać się od komentarzy, nawet w publicznej ubikacji jest pewna kultura. I istotnie Twoja prośba powinna zostać uszanowana, moim zdaniem :) Ale to tylko moje zdanie. Twoje punkty co do tego co pisały dziewczyny, to muszę przyznać są godne podziwu, szczególnie ten cichej, jak pięknie skomponował się do calości wypowiedzi? wiesz, uważam że Ty i Twoje posty to zwykła prowokacja :( Czytając topik nie trzeba być psychologiem, aby wiedzieć że jak powiesz do bubera - stop! to on i tak dalej będzie się produkował. Sporo zastanawiałam się dlaczego to zrobiłaś i chyba wiem :) Mogłabym to wszystko napisać Ci w @, ale raz że jeszcze nie napisałaś do mnie, dwa chcę aby moje stanowisko było jasne :) Wracając do tematu, biorąc pod uwagę motywy jakie Tobą kierują specjalnie dla Ciebie stworzę nowy topik, na który serdecznie zapraszam miłośników klubu Emmi a tym samynm przeciwników klubu bubera i proszę aby miłośnicy klubu bubera, a zarazem przeciwnicy klubu Emmi nie zaglądali tam :) Mogę mieć taką prośbę? Natomiast nie mam pojęcia co mają robić osoby należące do obu klubów :D Nie myślcie sobię, mnie samą coś w żołądku ciśnie jak to piszę i pomyślę, że te bzdury będziecie czytać, ale skoro pewne osoby zachowują się jak dzieci, to ... wiadomo :) Nowy topik powstanie na forum uczuciowym. Jestem autorką dwóch topików, piszę na chyba 4, czytam z 8 i na jednym też pojawiają się draki, ale na żadnym z nich nie ma takich idiotyzmów jak na tym :( Pozwoliłam sobie na ten wykład pomimo że misia mam chorego i zaraz do niego idę, bo tak jak napisałaś że Cię odrzuciciło, tak mnie dzisiaj zemdliło :( wszelkie reklamacje proszę pisać na mojego e-meila !

opuszczam was na kilka dni ...wyjeżdżam ..... nie zapomnijcie o mnie 🌻🌻🌻 Mam nadzieję ,ze jak wrócę , to juz nie będzie zwad i kłótni ;) papapappapapappapapa