Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie mamy, apeluję o odrobinę kultury...taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość
Laska w bikini ma zasłoniętą psiochę a dzieciak lata mi nad głową z ptakiem, obrzydlistwo. Gadajcie co chcecie ale mi już zdarzyło się zadzwonić na straż miejską, mandacik dla rodziców i nakaz założenia majtek dziecku był.

Gość gość
20:04 współczuję Twoim dzieciom takiej tępej matki

Gość gość
Witam, tu autorka. Tak na podsumowanie waszych rozważań chciałabym dodać, że nie miałam na myśli ryzyka spotkania pedofila. Nie w tym rzecz. Uważam, że jest pewna sfera intymności, której nie wystawia się na publiczny widok. To nie ma nic wspólnego z pruderią czy brakiem luzu. Zdaję sobie sprawę, że w innych krajach i kulturach jest inaczej. Mimo to jestem zdania, że powinniśmy się nawzajem szanować. Tak samo jak nie dłubiemy publicznie w nosie albo w zębach i nie tłumaczymy się"nie podoba ci się, to nie patrz". Powiem wam tak na zakończenie, że dziś, w nawiązaniu do tematu, moja roczna córka zmajstrowała kupę w pizzerii:-p Chyba los się na mnie zemścił za ten topik. No ale jakoś wybrnęłam bez rozkładania się na stoliku;-) Pozdrawiam i dzięki za wszystkie głosy.

Gość gość
Nie wiem jak można zmieniać dziecku pampersa przy stoliku przy którym ludzie jedzą - nie ważne czy w domu, w barze typu fast food czy renomowanej restauracji. Po pierwsze jest to obrzydliwe, a po drugie i najważniejsze NIEHIGIENICZNE. I żeby nie było, jestem matką 2 dzieci, w tym 8 miesiecznego syna, niedawno byłam z nim w kawiarni, bez pokoju dla matki z dzieckiem i tak się zdarzyło, że musiałam zmienić mu pieluchę. Zapytałam obsługę gdzie mogę to zrobić, udostępniono nam pokoik na zapleczu.

Gość gość
Nie no spoko, matka karmiąca bleee , zmiana pampersa który był tylko zasikany na ławce w paru bleee, dziecko bez majtek na plaży blee... No ale jak idzie gruba baba w w bikini to juznoj, albo facet sikajacy w krzakach na plaży tez ok. Ciekawe ile z was w takiej sytuacji zwraca uwagę i komentuje głośno co się nie podoba. Wole oglądać zmianę pieluchy niż pindy z nadwaga w bikini! Prawda jest taka, ze zyjecie wśród ludzi i wasze kwekanie nic nie zmieni, jak chcecie samotności to proponuje bezludna wyspę.

Gość gość
A gdzie zmieniać pampersa jak nie w miejscu przeznaczonym dla dzieci? Plac zabaw jest dla dzieci, także tych pampersowych i kp.