Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet moze zgubic brzuchtylko dzieki diecie bez cwiczen

Polecane posty

Gość gość

mam 179 cm wzrostu i 87 kg wagi, mam maly brzuch ktorego chcialbym sie pozbyc, czy poprzez diete moglbym to zrobic, obecnie nie jadal tlusto ale to i tak nie dziala, chyba konieczne sa cwiczenia aerobowe. mam 36 lat

Gość gość
Wejdź na www.suple24.net znajdziesz coś dla siebie

Gość gość
S********j grubasie.

Gość gość
Brzuch się gubi przede wszystkim dzięki diecie - ćwiczenia służą wyłącznie wzmocnieniu i wyrzeźbieniu mięśni. Masz złą dietę. Na płaski brzuch najlepsza jest dieta niskowęglowodanowa, bogata w białka oraz zdrowe tłuszcze.

Gość gość
nie polecam tylko diety.zgubisz brzuch, ale skora bedzie zwisac do kolan jesli nie wzmocnisz miesni.a tak wogole to ja zgubilam brzuch dzieki zabiegowi kawitacji, ale nie wiem czy styknie w twoim przypadku, bo mnie zadzialalo rewelacyjnie na brzuch a na uda juz nie.tak wogole to mi sie wydaje ze nie masz pojecia o diecie i robisz bledy, moze poradz sie dietetyczki, no i cwiczyc musisz

Gość gość
i jesczcze jedno najwazniejsze.dieta i cwiczenia nie pomaga jak bedziesz saczyc piwko.od tego brzuch rosnie najbardziej

Gość gość
Dieta i ruch

Gość gość
oczywiście, że tak. specjaliści wręcz mówią, że "brzuch robi się w kuchni". i nie słuchaj bzdur typu jak nie będziesz ćwiczył, to zostaniesz z obwiśniętą skórą. sorry, ale ćwiczenia nie ujędrnią ci skóry...

Gość gość
czyli dieta niskoweglowodanowa podobna jest dieta paelo

Gość zaon
Też miałam taki problem, ale pomógł mi ten suplement, zarówno dla kobiet i dla mężczyzn. Schudłam dobre 14kg w miesiąc, ale nie kilogramy się licza. Tak naprawdę to pierwszy raz czuję się dużo "lzejsza" i naprawdę mam okej sylwetka dzięki nie mu. Akurat trwa oferta specjalna także szybko kupuj i skorzystaj:) (jeśli link nie działa bezpośrednio skopiuj go i wklej w okno przegladarki

Gość zaon
Też miałam taki problem, ale pomógł mi ten suplement, zarówno dla kobiet i dla mężczyzn. Schudłam dobre 14kg w miesiąc, ale nie kilogramy się licza. Tak naprawdę to pierwszy raz czuję się dużo "lzejsza" i naprawdę mam okej sylwetka dzięki nie mu. Akurat trwa oferta specjalna także szybko kupuj i skorzystaj:) (jeśli link nie działa bezpośrednio skopiuj go i wklej w okno przegladarki

Gość gość
nie uzywam suplementow nawet jak dzialaja, wole naturalne sposoby

Gość gość
nie ruchasz pewnie regularnie dlatego pojawił się brzuch. najlepsze są ćwiczenia, 4-5 razy dziennie ostry seks najlepiej w 3k