Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Studia dzienne w wieku 26lat..?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dostalam sie na studia dzienne i teraz mam watpliwosci czy dobrze zrobilam..boje sie, ze bede najstarsza, ze nie dogadam sie z mlodszymi studentami, w koncu na dzienne studia idzie sie po zakonczeniu matury( w wiekszosci)czy te wszystkie eskapady sa dla mnie?Jeszcze mam czas by przeniesc sie na studia zaoczne, bedac na dziennych chcialam pracowac w weekendy, bedac na zaocznych chcialabym znalezc prace na caly etat, powiedzcie mi tak szczerze, czy w wieku 26lat poszlibyscie na dzienne studia?czy nie jestem juz na nie za stara?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Argen
ja zna艂em babk臋 kt贸ra posz艂a na studia w wieku 40 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwestia dogadania si臋 z m艂odszymi w grupie by艂aby ostatni膮 rzecz膮, kt贸ra by mnie martwi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tez na dzienne? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie poszlabym juz bo szkoda mi zycia na studia. Jedne skonczylam. Nie mialabym juz cierpliwosci do nauki zaliczania pisania konspektow. Na dziennych wiekszosc osob to ludzie po studiach. Pojedynce jednostki trafiaja sie starsze. I faktyczne oni sa niedojrzali. Studiowalam z mlodszymi najpierw dziennie potem zaocznie. I ci na dziennych to imprezowicze i dzieciaki jeszcze niestety. Na zacznych juz wiekszosc pracowala i mieli inne podejscie do zycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po maturze mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak, ale ogolnie mi chodzi czy to nie bedzie dziwnie wygladac, ze moge byc najstarsza?Nie wiem czy chcialabym chodzic caly czas gdzies na piwo ;) bylam wiele lat za granica i w tej kwestii juz sie wyszalalam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko sex z wymian膮 partner贸w uchroni od czelu艣ci piekielnych wasze zb艂膮kane dwulicowe katolickie duszyczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jejku dlaczego w Polsce panuje takie przekonanie, ze maj膮c +25lat jest juz za p贸藕no na studia? Na studia nigdy nie jest za p贸藕no! Ja sama posz艂am na studia maj膮c 25lat i wcale tego nie 偶a艂uj臋, czuje teraz, ze zyje, ze robi臋 cos po偶ytecznego i w pewnym sensie przed艂u偶am sobie m艂odo艣膰 ;) W ko艅cu robi臋 cos dla siebie! Fakt najcz臋艣ciej na dzienne studia id膮 ludzie po maturze a wiek os贸b b臋d膮cych na studiach waha si臋 +- 3lata ale i "starsze"osoby sie zdarzaj膮, na moim roku sa 3 osoby po 30 ;) Ja mam ten plus, ze nikt nie domy艣li艂 si臋 , ze mam 25lat gdy偶 tak m艂odo wygl膮dam ;) Co do imprez, chodzenie po klubach itp to zalezy czasem id臋 , czasem nie, lecz w wi臋kszo艣ci przypadk贸w nie chodz臋 i nikt si臋 za to na mnie krzywo nie patrzy gdy偶 wiedz膮, ze pracuje. Tak pracuj臋 w pi膮tek, sobot臋 i niedziele a i zdarzy sie, ze czasem i w tygodniu i za to mam +-1200zl na r臋k臋, z pracodawca tak si臋 ugada艂am, ze w wakacje mia艂am wolne i wyjecha艂am sobie na 3miesiace za granice, w niedziele w艂a艣nie wr贸ci艂am ;) Tak wiec i na dziennych studiach da si臋 pracowa膰, trzeba tylko chcie膰! Niech m贸j przypadek pokaze, ze nie ma co si臋 zastanawia膰 i patrze膰 na wiek, jezeli ktos naprawde chce studi贸w to niech idzie! Polecam! P.S. Mieszkam w akademiku. :D

Udost臋pnij ten post