Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk analizator

Dlaczego spora część facetów woli młodsze?

Polecane posty

Gość gość
Hmmmm po 30 nie jest źle, gorzej po 40...

Gość gość
Raczej po 50...

Gość gość
Oprócz walorów czysto estetycznych (jędrniejsze, bez zmarszczek, etc) wydaje mi się że Kobiety są mentalnie starsze od Mężczyzn o około 5 lat. Dlatego Facet 25 lepiej dogada się z Kobietą 20 niż np Facet 20 i Kobieta 20. Dlaczego Kobiety wolą młodszych?

Gość gość
gość dziś Ja wolę młodszych bo faceci (w Polsce) wyglądają starzej od rówieśnic, mają mniej energii z wiekiem (kobiety mają ją do starości, na emeryturze odkrywają nowe hobby - takich facetów nie poznałam), do tego potencja...

Gość gość
Hmmm ogólnie w Polsce ludzie się szybko starzeją.. xD

Gość gość
Pontiac Trans Sport W podobnym kierunku poszli konstruktorzy samochodu Pontiac z tego samego koncernu. Jest on przeznaczony do przewozu sześciu osób na fotelach o pochylanych bezstopniowo, oparciach i tak jak samochód Wildcat ma wiele elementów sterowania zgrupowanych wewnątrz koła kierownicy. Wśród nich nawet klawiatura radiotelefonu. Niektóre dane informacyjne odczytywać można na ekranie zajmującym miejsce tradycyjnego prędkościomierza.

Gość gość
A dlaczego wolicie nowe ciuchy zamiast z lumpexu?

Gość gość
Dobre hehe

Gość gość
Jak byłem młody to lubiłem starsze kobiety, a teraz wolę młodsze i czym jestem starszy to jeszcze młodsze.

Gość gość
Upppppppppppppppppppppppp

Gość gość
Młodsze są fajniejsze i bardziej przyjemne....

Gość gość
Bo są atrakcyjne jędrne piękne , aż tak trudno to zrozumieć ?

Gość gość
Bo młoda kobieta to piękno zdrowie i plodonosc, jedrna seksowna skóra a nie pomarszczone cielsko , najatrakcyjniejsze sa młode kobiety o kwadratowej krótkiej twarzy w typie "baby face" (dzicinna twarz miło 20-25 ) lat

Gość gość
Spora część woli młodsze ? Chyba 90 % a nie sporą część , inna sprawa ze nie wielu ma na takie szanse

Gość gość
Stare sa zgorzkniale marudne i roszczsniowe , mlodsze sa weselsze sa w stanie zakochac sie w golodoopcu bo jeszcze nie mysla w kategorii pieniądza jak te Stare , więc po co mi Stara wredna i wymagająca jak mogę mieć młoda ładna która aż takich wymagań nie ma

Gość gość
Wiem, gdzie jest większość kobiet ŚLICZNA. Warunek, wiek poniżej 30... Fotka.pl :) 90% lasek to mega ładne!

Gość gość
Na tym forum jest też temat "dlaczego mężczyźni wolą starsze" a więc każdy lubi co innego;) Tak to już jest na tym świecie, gdyby każdy lubił to samo było by bardzo nudno.

Gość gość
Ja wam powiem jak ja to widzę. Jeżeli Kobieta ma poukładane w głowie to nie ważne czy ma 20 czy 30 lat. Charakter jej się nie zmieni sam przez te 10 lat. Dlaczego wybierają młodsze? Bo jest łatwiej trafić taką poukładaną nie histeryczkę w wieku 20-25 niż 25+ gdzie Kobiety są już przebrane mocno lub są po przejściach i już nie będą kochać już nikogo tak jak kochały pierwszego partnera. Mam taką znajomą co ma się wręcz wyżywa na Swoim Facecie za swoje poprzednie związki! Nie twierdze ze nie istnieją bo znam takie ale jest ich mało. Sam mam 28 lat i kobietę 21 lat. Nie szukałem młodszej po prostu się stało naturalnie samo. Ja mam to szczęście ze oboje jesteśmy dla siebie pierwsi i mam nadzieje ostatni. Myślę że związki starszej Kobiety i młodszego Faceta też są jak najbardziej okej. Wszystko zależy od tego jak nam się życie potoczy i jakimi jesteśmy ludźmi.

Gość gość
Fajny wpis, ten na górze. Taki... ciepły i optymistyczny. Też jakoś nigdy nie szukałem młodszej..... wręcz poprzednia była starsza... A tu... obecna zona o 10 lat młodsza. Life!

Gość gość
Różnica 18 lat? :(

Gość gość
18 to już chyba za dużo. Tak okolice 10 lat będą okej :D

Gość gość
Wg wzoru optymalna różnica to 7 lat młodsza... Jest też inny wzór wk = (wm/2) + 7 gdzie wk to wiek kobiety wm wiek mężczyzny np. (40/2)+7 = 27 czyli dla 40 latka jest 27 latka. (30/2)+7=22 dla 30 letniego mężczyzny jest 22 latka

Gość gość
hahahahahahahahahhaahah

Gość gość
Bo starsze ładne sa zajęte!

Gość gość
Niektóre są ładne tylko na fotkach:)

Gość gość
Bo mają mniej zmarszczek i lepsze spojrzenie.

Gość gość
bo młodsze są bardziej podniecające i tyle

Gość gość7699
Bo starsze sa madrzejsze - trudniej je zdobyc. Nie kazdego faceta stac (bynajmniej nie chodzi o finanse) na starsza. Za to w mlodszych jest zawsze haczyk - na poczatku sa uleglejsze, no wrecz ideal dopiero potem wychodzi szydlo z worka. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://sklep-new-balance.pl/pl/ To sklep godny zaufania, naprawdę warto. Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Satysfakcja gwarantowana. Polecam.

Gość gość
Bo starsze sa madrzejsze - trudniej je zdobyc. Nie kazdego faceta stac (bynajmniej nie chodzi o finanse) na starsza. xxx Pomimo reklamy masz rację - mądrzejsze i bardziej wymagające.