Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W polsce dzieci sie nie rodza z dwoch powodow.

Polecane posty

Gość gość

1) faceci sa niesmiali i nie podrywaja kobiet. 2) kobiety wybrzydzaja, wola sie bawic, imprezowac, zarabiac kase w korpo i robic tam "kariery", wola zwiedzac swiat i byc swiatowe, wola podczas tych podrozy poznawac, flirtowac i romansowac z obcokrajowcami, arabami, murzynamy, hiszpanami, wlochami itd.

Gość
Dzieci zwykle rodza sie w zwiazkach, wiec ten pierwszy powod to bzdura. A drugi powod dotyczy tak samo mezczyzn jaki i kobiet. I popieram takie postepowanie.

Gość gość
macie te swoje parytety, równouprawnienie, wyzwolone kobiety XXI wieku, chcieliście to macie teraz same puste idiotki lambadziary blachary itp itd jak przez wieki wieków baba siedziała pod butem mężczyzny to chodziły jak w zegarku, ale wolności wam sie zachciało dla bab, równouprawnienia wam sie zachciało, to teraz macie te pustogłowe wyzwolone seksualnie ladacznice 🖐️

Gość Turkuć
Powodów jest więcej.

Gość Michał121212
Ja bym jeszcze dodal, ze nie sa dziewicami i nie chca spelniac sie w domu, po za tym, nic ujac... amen. :)

Gość
@ gość dziś macie te swoje parytety...<< I fajnie, cieszymy sie z tego! Jesli mozna zaruchac bez bycia w zwiazku, bez szczgolnego wysilku, to zyc nie umierac!

Gość gość
Ten temat ma malo odpowiedzi, a to znaczy, ze autor ma racje.

Gość gość
Polacy wegetują od pierwszego do pierwszego.. Nie chcą żeby ich dzieci też wegetowały.. Do tego zero przyszłości z takiej biedy, żadnego startu, studiów pozycji.. Lepiej nikogo nie unieszczęśliwiać..

Gość gość
gość dziś Polacy wegetują od pierwszego do pierwszego.. Nie chcą żeby ich dzieci też wegetowały.. Do tego zero przyszłości z takiej biedy, żadnego startu, studiów pozycji.. Lepiej nikogo nie unieszczęśliwiać.. xxxxxxxxxxxxxxxxx Otóż to, a nie jakieś rojenie o dziewicach, nie dziewicach czy równouprawnieniu i imprezach.

Gość Michał121212
15:33 gowno prawda oszkaa, przed wojna i zaraz po ludzie nie mieli nic, NIC! Byli biedniejsi niz teraz, a kobiety mialy po 5, 6 dzieci. Tak, ze srednia wynosila po 3 dzieci na kobiete! Winny jest socjalizm, system emerytualny, wygodnictwo i wszechobecne puszczalstwo dzisiejszych kobiet!

Gość gość
16:24 kiedyś mój drogi kobiety nie były tak świadome jak teraz, nawet jak nie chciała mieć dzieci to je miała bo nie potrafiła temu zapobiec. Po drugie kiedyś facet umiał zarobić na swoje sześcioro dzieci, teraz dorosłe chłopy biegają po parku i zbierają pokemony.. O czym my wiec rozmawiamy.. Ja mam dziecko, ale na drugie się nie zdecyduje bo na nie nie zarobie, wiec postępuje świadomie i kieruje się dobrem dziecka a nie wygodnictwem czy chęcią bzykania się na wakacjach we Włoszech.

Gość gość
Ja znam jeden powod brak odpowiednich kobiet na zony i matki.

Gość gość
nie tylko odpowiedzialni rodzice, ale teżkażda idiotka i każdy idiota mogą mieć dziecko i mają :P