Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy takie upiekszanie siebie psuje naszą urodę?tak sie zastanawiam?

Polecane posty

Gość gość

Np zy doczepianie włosów, osłabi moje naturalne włosy??dodam, ze nie obcinam włosów jedynie samie koncowki od czasu do czasu, od 10 lat nie obcinałam włosów, wiecej nzi 2 cm, koncowki, czy noszac doczepy niszcza mi sie moje włosy? czy noszenie soczewek tez osłabia moje oczy wzrok?lepiej nosic okulary? czy noszenie sztucznych rzes jeden do jeden? osłabi moje naturalne rzesy?? czy laserowe usuwanie owłosienia niszczy jakos moje zdrowie?to akurat chyba nie...po prostu mam spokoj z włosami? czy opalanie się jestem fanką, po 30 w nadmiarze, tez szkodzi mi na cere? a jeszcze od 2 lat nosze non stop hubrydowe paznokiety czy to niszczy moje naturalne paznkocie?

Gość gość
chyba nie niszczy az tak nie nie?

Wszystko to niszczy Twoje naturalne włosy, paznokcie, że o opalaniu nie wspomnę, bo to koszmarnie wpływa na stan skóry. Ale robisz jak uważasz, dorosła jesteś.

Gość gość
tak psuje...

Gość gość
Seks też niszczy zdrowie i urode.

Gość pirka
Ja przedłużam rzesy od 2 lat w studio na mokotowskiej w warszawie, dla mnie to ogromna wygoda. Nie muszę się malować. Ale nei zauwazyłam by to niszczyło moje naturalne rzęsy. Zupełnie odwrotnie - one bardzo sie wzmocniły.

Gość bambuska
masz rację rzęsy to wygoda, nie musisz się codziennie malować, ja robię rzęsy a do tego zrobiłam sobie makijaż pernamentny brwi, jestem bardzo zadowolona no i praktycznie dzięki tym dwóm zabiegom nie musze się codziennie malować, a to jest super rozwiąznaie dla tych co nie lubią wczesnych poranków.

Gość gość
hybryda, rzesy - moze poniszczyc nieumiejetne zdejmowanie, oba odrastaja bez trwalego uszczerbku opalanie - nirstety bardzo i trwale niszczy skore, glowna przyczyna zmarszczek laserowa depilacja - po to sie robi probe na malym fragmencie, bo mozna miec uczulenie albo wybroczyny. jak od razu nie ma skutkow ubocznych to sie nie pojawia po czasie

Gość gość
soczewki nie szkodza na wzrok, ale oczy moga piec i bolec

Gość bambuska
Dlatego ja już od dłuższego czasu chodzę na rzęsy do Magic Visage na Mokotowskiej, miejsce jest profesjonalne, nie muszę się matrwić o jakiekolwiek podrażnienia czy zniszczone rzęsy, dziewczyna jest mega profesjonalna więc zawsze do niej wracam.