Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bratowa przyniosła synowi prezent urodzinowy i w sumie nie wiem co tym myslec

Polecane posty

Gość gość

Bratowa nie jest zamozna a przyniosła sweter z Wójcika. Wiem jakie tam ś kosmiczne ceny..a wiem jakie ona ma zarobki. Z ciekawości zajrzałam na strone internetowa ale nie było tego modelu . Sweter bardzo ładny podziekowalam dodałam ze za drogo ona tylko się uśmiechnęła. Potem jak już wszyscy poszli przymierzylam sweter synowi a tu zonk metka z Wójcika ale rozmiar zupełnie inny niż wygląda na oko tzn rozmiar prawidłowy to 98 a na metce 74. Potem patrzę na wszywce tam z boku nie ma nazwy wojcik. Metka na karku jest ale bez rozmiaru. Jakoś tak dziwnie to wszystko wygląda.

Gość gość
Ja co prawda nie mam pojecia co to wojcik (ni mieszkam w PL no i nie interesuje sie markami odziezy) ale jesli moj syn dostalby ubranie ktore jest za male to widze dwa wyjscia: 1. jesli to jakas daleka rodzina albo dalsi znajomi- mowie trudno, rzecz sprzedaje na ebayu albo oddaje komus kto ma mlodsze dziecko niz moje 2. jesli to ktos bliski (tak jak w twoim przypadku) z kim mam normalny kontakt, mowie ze ciuszek jest za maly i pytam czy np. ma paragon albo o adres sklepu zeby wymienic na wiekszy. Jesli ta osoba udostepnia mi info, to super, a jesli nie to trudno (patrz punkt pierwszy) Co do jakichs problemow metkowych jak ma autorka- tu jest metka a tam nie ma itd- dla mnie to wydumane i nic nie znaczace sprawy.

Gość gość
Ja pierdole,nooo!Ty tak kazdy prezent ogladasz z kazdej strony???Wspolczuje ludziom,ktorzy daja ci prezenty.Prezent sie przyjmuje,mowi sie dziekuje i tyle.A nie zaraz sprawdzanie w internecie cene,czy to z nowej kolekcji itp.i ogladanie z kazdej strony.

Gość gość
Może to z lumpeksu?

Gość gość
ale dobry rozmiar?pasuje na synka?

Gość gość
co to kuhwa jest WOjcik? ja tylko znam Mayoral

Gość gość
Rozmiar pasuje. Tylko metka jest doczeipona z rozmiarem 74. I się zdziwiłam i zajrzałam na drugą metke bo zastanawiałam się czy to pomyłka metkowa czy taka mają rozmiarowke. i stąd moje oglądanie. Do głowy mi przyszła myśl że doszła metke. Bo rozmiar 74 to ja kupowałam z Wójcika dla jej corki

Gość gość
Boze jak mozna sprawdzac cene prezentu. Ciesz sie, ze ktokolwiek cokolwiek dal twojemu dziecu i ze przyszedl na urodziny :/

Gość gość
Dobrze, że rozmiar pasuje. Może doszyła metkę, bo jak Ty jej dałaś ciuszki z Wójcika to i ona nie chciała być gorsza... Trochę to głupie, ale trudno powiedzieć, co komu w głowie siedzi /zazdrość , wstyd.../ Ja sama często kupuję w Wójciku i po pierwsze rozmiarówka jest zawyżona a po drugie ciuszki nie zawsze są bardzo drogie, bo np. w lipcu była wyprzedaż kolekcji i sama kupowałam dresy przecenione do 50% z dodatkowym rabatem 30%. Średnio spodenki/bluzy/sweterki wychodziły 39zł-49zł. Myślę, że jeżeli ciuszek fajny i Wam posłuży to najważniejsze. Tylko po co te zabawy z metkami /o ile coś kombinowała/, przecież nie jesteś głupia i widzisz, że coś nie tak...

Gość Jakie to żenujące
Nie znam żadnej firmy Wójcika.Mogę stwierdzić ze z ciebie straszna prostaczka,że tak bardzo przywiązujesz wagę do ceny prezentu.

Gość hotcumschot
Darowanemu koniu w zeby sie nie zagląda roszczeniowa suko współczuję mężowi i dzieciom takiej matki ŻAAAL!!!

Gość gość
Firma wojcik ma outlet w Bielsku. Nieraz mieli pomylone metki z rozmiarami. Spodnie tego samego rozmiaru mialy rozmaita dlugosc.

Gość gość
Ubranka dla dzieci firmy Wójcik? Nie znam takiej marki... Ale mniejsza z tym... Okropna jesteś. Wszystko przeglądasz, oglądasz z każdej strony. Jezu.. opanuj się. Tobie coś kupić, to jakaś masakra, nic Ci nie odpowiada. A swoją drogą, dlaczego zwalasz zakup ubranka na bratową? Może to brat kupił? :) Wiesz.. pogadaj z bratem, żeby nie kupowali Wam żadnych prezentów. Tak będzide lepiej dla nich.. po co masz im tyłki obrabiać na necie.

Gość gość
Oj marne prowo wymyśliłam. .eh nie wyszło mi dziś 💤