Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcieliscie się kiedyś zabić z miłości?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak nawet już wszystko przygotowalem żeby się powiesic ale stchorzylem jak zawiazalem pętle na szyi

Gość gość
Nie warto przez te zwierzęta się zabijać.

Gość gość
chcilam wskoczyc pod pociag lub zamarznac na dworcu.byla wtedy straszna zima, nawet - 15 stopni..napisalam list i teraz widze jaka bylam glupia...gnojek ktory mial mnie gdzies, nie docenial moje wartosci. teraz mam swietnego chlopaka ktory mnie na rekach nosi. NIE WARTo sie zabijac!!! on i tak cie nie pokocha! takichn zaeeebanych gnojow jest mnostwo! czeka na ciebie ktos miliony razy lepszy. tez w to nie chcialam uwierzyc, tylko on on on! uwierz mi bo ja przez to przeszlam i myslalam, ze serce mi peknie!

Gość gość
Kiedys chcialam. Glupia bylam.

Gość gość
A ja nadal żałuję że stchorzylem bo dalej kocham te osobę i nie chce mi się żyć

Gość gość
Piernicżycie głupoty

Gość gość
nie warto

Gość gość
ciezko jest zyc.

Gość gość
zabić z miłości? na głowę upadliście? jesteście opętani. Zrobiliście sobie z człowieka boga, zawiedliście się a potem kończycie z życiem. To grzech ciężki. I co ci to da? Nawet nie będziesz zbawiony.

Gość gość
Też przechodziło mi to przez myśl. Nie warto. Życie pisze różne scenariusze. Poznasz lepszego/lepszą i z czasem zapomnisz. Albo może kiedyś się zejdziecie też tak może być że ktoś docenia dopiero po latach.

Gość gość
A kto by chciał wrócić do kogoś przez kogo chciał się zabić. Przecież to jakieś toksyczne ścierwo musiało być.

Gość gość
Ja chciałam i nawet się powiesiłam, ale siostra mnie uratowała. Bo jak się wiesza to po chwili już nawet trudno się samemu uratować, nogi, ręce drętwieją.

Gość gość
Dlaczego chciałeś się zabić z miłości, dlaczego nie jesteście razem tylko ty się chcesz zabijać?

Gość gość
Co ci zrobiła ze chciałeś się zabić? Wydus to z siebie.

Gość gość
Może ona go nie chce co często się zdarza. Nawet taki powód wystarczy żeby stracić sens życia. A tak nie powinno być. W ogóle te głupie zauroczenia i nieodwzajemnione zakochania to bagno.

Gość gość
00:38 dokładnie

Gość gość
Raczej chodzi o sposób w jaki ktoś został odrzucony.

Gość gość
Powiedz jak to zrobiła to będzie dla nas przestroga żeby nigdy tak nie robić.:(

Gość gość
Z różnych powodów, ale z miłości nie.

Gość gośćparasolka
Sądzę ze autor nawet nie zapytał o uczucia drugiej strony i cos sobie uroił że ona gi nie chcę.Ciekawe co jesli ona czuje to samo co on rylko przez egoiste cierpi?

Gość gość
Ja chciałam ale miałam wtedy 17 lat i tylko miałam myśli płakałam ale wiecie co? Nigdy nic nie wiadomo. On dojrzał i po kilku latach zostaliśmy parą. I się Kochamy. Planujemy ślub. Wydoroslismy oboje.

Gość gość
A co to za rodzaj "MIŁOŚCI" dla której chcesz się zabijać? Miłość NIGDY nie wiąże się z cierpieniem. Jak ktoś cię nie chce, to widocznie nie kocha, i z tym trzeba się POGODZIĆ, a nie zabijać.

Gość gość
Wiedział o moich uczuciach ale pokochał mnie i zrozumiał że chcce dla niego jak najlepiej dopiero po kilku latach.

Gość gość
Wiadomo że nie wolno się zabijać z miłości. W ogóle nie można. Ale jak jest się młodym to różne głupie myśli się ma. Gdy człowiek nie ma pojęcia o życiu dorosłym.

Gość gość sylwia
9 .00ja sobie nie wyobrazam czegoś takiego..ze po latachi w ogole.Szczeniaki ro szczeniaki a dorosle osivy ro dorosle osivy nie da sie tego połączyć.Ja bym tak nie chciała.

Gość gość sylwia
9.02 ma rację.

Gość gość
"zrozumiał po latach" - komiczne :D dla mnie to ciężki przypadek. jak on tak będzie myślał, to "latami" będziecie zrywać i się schodzić, a sporadyczny seks uznawać za "miłość", wierność i przywiązanie. paranoja! :D

Gość gość
Jacy Wy ludzie jestescie tepi. Każdy popełnia błędy to raz a dwa skąd Wy możecie wiedzieć jak między nami jest?? Poza tym autorka zadała pytania to każdy wypowiada się w tej kwestii na emat a nie na krytykować innych. Sami nigdy glupty nie zrobiliście? Nie da się żyć kilkanaście lat i się nie pomylić czy zrobić jakiejś głupoty. Znawcy i eksperci.

Gość gość sylwia
9.08 dokładnie!debilne paranoje i urojenia.Jak dziecko moze cos zrozumiec bedąc dorosłym??idiotyczne .I w dodatku co zrozumieć ?Dzieci to dzieci a dorosli to dorosli.!

Gość gość
9:15 - tylko ludzie niestabilni psychicznie rozstają się, "zabijają" dla iluzji, cierpią i tworzą tony powodów, dla których są nieszczęśliwi. patologia!