Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
znlem frajerzyno taka "dziewice" co j***la sie w anusa,bo dziewictwo trzymala dla takich ciot jak ty :D 🖐️

Gość gość
hehehe ten jepany frajer :D, a wiesz c***o jepana ze mozna se rekonstrukcje zrobic blonki? :D ty debilu niemyty:D.rzecz jasna nie dla takich jak ty,bo groszem pisdo nie smierdzisz :D:D:D

Gość gość
Miliony już tak wyszły za mąż i miliony jeszcze wyjdą, a ty tu będziesz siedział i klekotał aż sie zestarzejesz, zęby ci wylecą a parówka się urwie od trzepania.

Gość Michał121212
10:37 ty frajerze duzo wiesz co mam i ile. :) to, ze ty jestes biedny nie znaczy, ze wszyscy. Wiec nie projektuj na mnie swojego ubostwa. :) 10:46 zesraja sie, a nie wyjda. Co trzecia mloda polka nie wyjdzie za maz, ani nie urodzi dziecka - tak twierdza socjolodzy.

Gość gość
I co, będziesz się tym napawał i trzepał z rozkoszy na tę myśl? Co za idiota.

Gość gość
"Smieszne sa te puszczalskie nie dziewice, ktory marzy sie slub i biala suknia..." I CO NA TO PORADZISZ? Hahahha, ja na swój ślub włożyłam piękną białą suknię, nie będąc dziewicą i twoją opinię mam w ODBYCIE. Będę robić, co chcę, a nie co mi każe jakiś złamas. :classic_cool: Nie przekonałeś ANI JEDNEJ KOBIETY do swoich śmiesznych poglądów, może ruszysz głową i się zastanowisz dlaczego? ;) Oj, michałek, musisz się jeszcze wiele nauczyć... 🖐️

Gość gość
a ty tu będziesz siedział i klekotał aż sie zestarzejesz, zęby ci wylecą a parówka się urwie od trzepania. x Hahahahahahahahahaha!!! :D:D:D:D:D

Gość gość
Facet z pochwą w awatarze to nie tylko peezda, ale też i psychol. Taki na bank nigdy nie znajdzie żony ani się nie rozmnoży, bo wcześniej wyląduje w psychiatryku na resztę życia. NIGDY nie będziesz miał rodziny ani dzieci i zdechniesz w samotności.

Gość gość
gość dziś Miliony już tak wyszły za mąż i miliony jeszcze wyjdą, a ty tu będziesz siedział i klekotał aż sie zestarzejesz, zęby ci wylecą a parówka się urwie od trzepania. x :D:D

masz nasrane w głowie wiesz dlaczego ? oceniasz ludzi nie znając ich .. inni mają juz dawno laski a ci została ręka wiec... nie dziwie sie ze tak piszesz :D ps. dla cb jestem puszczalska ? ok lubie sexxx i dobrze mi z tym a do ślubu pójdę w zajebistej białej sukni :D

Gość gość
gość dziś Miliony już tak wyszły za mąż i miliony jeszcze wyjdą, a ty tu będziesz siedział i klekotał aż sie zestarzejesz, zęby ci wylecą a parówka się urwie od trzepania. XX WYMIATASZ :D:D:D

Michał... czas na zmianę prowadzącego cię lekarza psychiatry, obecny najwyraźniej oszukuje cię że jest z tobą wszystko w porządku.

Gość gość
Dzięki :) Złość bywa inspirująca.

Gość Doktor_antymizogin
Pacjent Michalek emo pedalek ma problem z odroznianiem rzeczywistosci od swiata wirtualnego. Wstepna analiza wykazuje,ze chory widzi jeszcze trzeci swiat -myslowy ,dostepny tylko dla niego. Pytany co w nim widzi,odpowiada z blogim usmiechem "swiat pelen dziewic,same dziewice i tylko ja" Bujanie w oblokach,fobia spoleczna a wrecz nienawisc do ludzkosci a zwlaszcza zenskiej populacji,ktorej nastepstwem jest agresja, wzkazuje, ze osobnik ten jest niebezpieczny dla otoczenia i powinien zostac odizolowany dla dobra ogolu. Poziom sfrustrowania spowodowany niemoznoscia dokonania aktu seksualnego bedzie narastac i poglebiac sie z wiekiem. Nie pomoze hospitalizacja,medycyna jeszcze nie poznala takiego beznadziejnego przypadku ale istnieje podejrzenie kretynizmu totalnego,bardzo zakaznej choroby przenoszonej min. Przez portale dla kobiet ,gdzie osobnik uparcie grasuje i z kazdym dniem staje sie bardziej niebezpieczny. Jedynym ratunkiem jest jego calkowita izolacja a w najgorszym razie likwidacja.

Gość gość
i po co mu odpisujecie i dajecie się prowokować? serio takie z was idiotki?

Gość gość
12:49 wiec co Ty tutaj robisz? :-) Oczywiscie,zajrzalas jedynie "przypadkiem"? :-)

Gość gość
x jak to co ja tutaj robie? weszłam żeby napisać że on was prowokuje specjalnie żebyście toczyły piane z pyska i się dajecie, jakbyscie go olały to skończyłby te tematy. Nie zajrzałam na chwile, normalnie przeczytałam temat i weszłam jak człowiek widze że z głowką coś nie tak u ciebie

Gość gość
12:53 z moja wszystko ok ale chyba z twoja nie bardzo :-) nie przyszlo Ci do glowy,ze ludzie maja z niego polewe? :-)

Gość gość
widać jaką polewe, wykłócanie się z debilem który specjalnie prowokuje

Gość Asystentka lekarza
Pacjent Michalek emo pedalek ma problem z odroznianiem rzeczywistosci od swiata wirtualnego. Wstepna analiza wykazuje,ze chory widzi jeszcze trzeci swiat -myslowy ,dostepny tylko dla niego. Pytany co w nim widzi,odpowiada z blogim usmiechem "swiat pelen dziewic,same dziewice i tylko ja" Bujanie w oblokach,fobia spoleczna a wrecz nienawisc do ludzkosci a zwlaszcza zenskiej populacji,ktorej nastepstwem jest agresja, wzkazuje, ze osobnik ten jest niebezpieczny dla otoczenia i powinien zostac odizolowany dla dobra ogolu. Poziom sfrustrowania spowodowany niemoznoscia dokonania aktu seksualnego bedzie narastac i poglebiac sie z wiekiem. Nie pomoze hospitalizacja,medycyna jeszcze nie poznala takiego beznadziejnego przypadku ale istnieje podejrzenie kretynizmu totalnego,bardzo zakaznej choroby przenoszonej min. Przez portale dla kobiet ,gdzie osobnik uparcie grasuje i z kazdym dniem staje sie bardziej niebezpieczny. Jedynym ratunkiem jest jego calkowita izolacja a w najgorszym razie likwidacja. x Zatem możemy śmiało uznać, że nasz szanowny kolega michaś ma stwierdzony uraz mózgu, który jest zaświadczony przez lekarza. Nawet mi go trochę szkoda, kurczę :( taki młody...

Gość Michał121212
Zdechniecie puszczalskie szczury bezpotomnie.

Gość gość
Ale my już mamy dzieci :)

Gość gość
autorze ja jestem dziewicą ale jak cie czytam to nie chce żeby mój przyszły facet miał taką fiksacje na punkcie mojego dziewictwa i nazywa kobiety które współżyły lafiryndami, kopłabym go w du/pe pilnuj człowieku swojego prawiczego mikrusa i odczep się od tyłków obcych kobiet które i tak ci nigdy nie dadzą

Gość Michał121212
13:06 gowno macie, a nie dzieci. 13:07 kobieta, ktora jest dziewica i nie szanuje tego, ze mezczyzna chce za zone dziewice, nie jest godna poszanowania!