Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
17:16 zwyklym provem to Jestes Ty,kafeteryjny projekcie :-) "koledzy" :-) mowisz o sobie z goscia? :-)Moj synek spi sobie teraz przy mnie a moj maz.. do piet nie dorastasz. Zal mi Cciebie bo jedyne co mozesz to powsciekac sie na tym forum dla KOBIET :-) Pozdrawiam cipko :-)

Gość gość
gość dziś jeszcze jak robisz loda i zgadzasz na anala i korzystasz z antykoncepcji bardzo grzeszysz.

Gość gość
My z Michałem jesteśmy idealnym przykładem na męża który czeka z seksem do ślubu i się nie k***imy w związkach uprawiając seks.

Gość gość
17:23 Ty za to grzeszysz brakiem rozumu :-)

Gość gość
17:24 tylko,ze na szczescie zadna nie skusi na takie "trofea" bo zadna nie chce byc krolica rozplodowa i garkotlukiem do konca zycia. Frajerzy.

Gość gość
Mam dla was idealne rozwiązanie. ;) Ożeńcie się Ty i Michał dwie p**deczki które idealnie będą do siebie pasować. ;D

Michał121212 dziś Jak sie spotkasz ze mna chlopcze to sie obsrasz....... xxxxxxxxxxxxxx hahahahahahaha michasiu :) przeczuwalam od poczatku ze lubisz chlopcow:))

Gość gość
gość dziś ale my przeciwienstwie do ciebie nie mamy grzechu śmiertelnego za nie szanowania ciała :) a ty masz i powinnaś się obawiać piekła za nie szanowania ciała bo jak tak można się k***ić i nie szanować ciała? dlaczego nie byłaś dziewicą zdzirą? dlaczego wziełaś ślub kościelny? po co udajesz siebie gorliwą katoliczką jak nie potrafisz się szanować? proszę o wytłumaczenie? bo widze że rozmawiam z dzieckiem!! bo koleżanki uprawiają to ja tez musze się seksić.

Gość gość
będzie w przyszłości protestować przeciw puszczaniu i nie trzymaniu cnoty! chcemy karę 50 000zł za seks przedmałżeński

Gość gość
17:28 Nie,rozmawiasz z kims kto caly czas robi sobie z Ciebie jaja chlopczyku. :-) Nie zaslugujesz by traktowac Cie powaznie a zadnego wytlumaczenia i tak nie zrozumiesz bo to tobie gorliwy katolicyzm wypral Ci mozg i nie przyjmujesz tego ze ktos moze myslec inaczej niz Ty.

Gość gość
gość dziś to nie katolicyzm tylko opierałem się na tym i pomyślałem, że faktycznie to co głosi kościół ma duży sens!

Gość gość
17:28 na jakim swiecie ty zyjesz? Pora sie obudzic bo to nie mroki Sredniowiecza. Ludzie biora slub dla picu,dla papierka, zeby spokojnie zyc w tym chorym kraju a nie z glebokiej wiary. Ja jestem niewierzaca ale moj maz jest i wzielam slub bo wierze w nasza milosc. A ze dla katolikow Bog jest miloscia na jedno wychodzi. A gdzie w was ta milosc do blizniego? Uwazacie kobiety za grzeszne a z waszych postow bije nienawisc. Nie jestescie lepsi od nikogo. Ludzie maja wolna wole i Bog osadza kazdego a wam nic do tego jak zyja inni.

Gość gość
17:39 zarzucasz mi gorliwy katolicyzm wiec ja moge zrobic to samo. Nigdy nie bylam gorliwa katoliczka,na wiele lat odeszlam od kosciola a Wy chcecie byc basrdziej papiescy od papieza :-) Jesli juz tak ochoczo wydajesz tu sady,piszesz o grzechu to pamietaj,ze sens ma rowniez to czego nauczal Chrystus by nie osadzac blizniego bo sami bez grzechu nie jestescie. Oceniasz piszace tu kobiety po paru postach i myslisz ,ze wszystko o nich wiesz.

Gość gość
Powiem ci coś na bazie wiary moich rodziców. Nie ważne czy chodzisz do kościoła i dziennie się spowiadasz. Jeżeli w niego nie wierzysz i nie poddasz mu się to obojętnie ile byś nie wpłacił kasy księdzu wylądujesz w piekle.Tam każdego czeka sąd za wszystkie występki jakie popełnił i na podstawie ich zostanie mu przydzielone niebo lub piekło. Nie ma niczego po środku tego albo idziesz żyć wiecznie w radości lub w bólu.

Gość gość
jakbyście czekały z seksem do ślubu nie byłoby problemu

Gość gość
17:47 nikt nie ma probkemu z wyjatkiem autora i osob twojego pokroju. Zajmij sie soba a o moja dusze juz sie tak nie martw :-)

Boży nakaz: bądźcie płodni i rozmnażajcie się (Księga Rodzaju 1,28) jest być może jedynym przykazaniem, jakie ludzkość zachowała.

Gość gość
gość dziś właśnie uprawiacie seks z każdym w którym są w związku nie szanując ciała czekajcie do ślubu

Gość gość
Ale ze mnie grzesznica ,zrobilam to z mezem dzien przed slubem o jaaa !!! Stworca mi tego nie daruje,ze nie zaczekalam te pare godzin az ksiadz machnal kropidlem. Szkoda tylko,ze ksiadz,ktory udzielal nam slubu mial wieksze doswiadczenie seksualne niz ja :-p Jego kochanka uczyla mnie polskiegp w technikum :-)

Nieokiełznane pragnienia seksualne niosą z sobą wykorzystywanie, zniewolenie, znieważanie i wstyd, a ich skutkiem jest potępiane w Biblii kazirodztwo, nierząd, cudzołóstwo, niewierność, homoseksualizm i prostytucja. (Księga Kapłańska 18,1. I List do Koryntian 6,9-10, List do Efezjan 5,3-6). Seks to stworzona przez Boga zdolność, dzięki której jesteśmy płodni i się rozmnażamy. Przejawia się przez namiętność, która prowadzi do małżeństwa (Pieśń nad Pieśniami Salomona). Jest jednak również jedną z najbardziej destrukcyjnych sił w historii ludzkości.

Gość gość
27:52 nudny sie robisz sle mowilam,ze bedxiesz jak zdarta plyta :-) Ciekawi mnie co ma zrobic dziewczyna,ktora zostala zgwalcona lub jej mlody maz zginal w wypadku. Zdaniem Twojego mentora Michalka wieczny celibat :-)

Gość gość
gość dziś bo normalnie zdrowi psychicznie ludzie nie uprawiają seksy

Gość gość
18: 12 szkoda mi Ciebie :-)

Gość gość
17:17 ja cie przed Bogiem moge postawic... :)

Gość gość
Sami sobie zaprzeczacie,prawiki. Najpierw piszecie by z seksem czekac do slubu a wreszcie piszecie ze seksu w ogle nie trzeba uprawiac. To wy juz lepiej zon nie szukajcie tylko idzcie do seminarium :-)

Gość Michał121212
Mmartha lafiryndo 6PRZYKAZANIE! NIE CUDZOLOZ! Ciagle walenie sie to z jednym to z drugim jest cudzolostwem!

Gość gość
"My z Michałem jesteśmy idealnym przykładem na męża który czeka z seksem do ślubu i się nie k***imy w związkach uprawiając seks" Taaaaak, michaś jest IDEALNYM przykladem męża ;) pokazuje swoje nagie fotki robione przez swojego geyfrienda na forum dla kobiet. Nie. TO NIE JEST NORMALNE.

Gość gość
jak można uprawiać kiedykolwiek seks to jakieś chore zwierzęta robią, chorzy ludzie :D

Gość gość
17.39 ty piszący bez nicka to ten z wątku od Rozczarowanej z wczoraj?

Gość gość
Niech ta Rozczarowana uważa bo ten fajny gość z jej wątku może być Michałem, nie chciałbym żeby coś złego jej się stało bo Michał jest chory mimo tego że mówi prawdę