Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Michałek, w sprawie dzieci ty akurat wiesz najmniej, bo ich nie masz, nigdy mieć nie będziesz i całe szczęście! 🖐️

Gość gość
13:16 Amen.

Gość gość
Kobiety to hipokrytki ameryki nie odkryles

Gość gość
W dodatku nasz michaś codziennie wali konia do reklamy Kropli Beskidu :D "Czystosc... To co mnie wypelnia..." :D

Gość gość
Już się oburzyła kasia po w tak młodym wieku się puszcza i jeszcze jej facecik zdradza bo dała d**y hahahaha. Jak można można uprawiać seks przed ślubem przecież to k******o na pełnej k****e.

Gość gość
rozumiem autora bo ja zacząłem gadke o niedziewicach i też nie rozumiem jak mozna nie trzymać dziewictwa do ślubu! jak można brać ślub kościelny jak nie jest dziewicą masakracja

Gość gość
16:36 taka sama jak nie byc prawiczkiem ale panowie w tym temacie sa hipokrytami.

Gość gość
Ile można być prawiczkiem? Przecież to chore. ;)

Gość gość
gość dziś - Idź się lecz kolego. ;) Dla ciebie nie ma ratunku z tak zjechaną psychą.

Gość Michał121212
Uzywane puszczalskie qrwy i lafiryndy, ktore nie sa dziewicami i hisol - DO GAZU!

Gość gość
tylko czysta do ślubu a nie jakieś używane, obspermione odruchy miałbym wymiotne jakbym miał z taką uprawiać seksu fuuu

Gość gość
Michał121212 - Możemy się spotkać i zobaczymy czy będziesz miał tak samo wielką gębę w rzeczywistości czy tylko udajesz.Lamus...

Gość gość
Sypiałam z kilkoma facetami przed ślubem, ślub miałam kościelny , miałam piękna biała suknię i wygladalam pięknie :) mam wspaniałego męża, który mnie kocha szanuje i nie zdradza, co więcej mam dwoje wspaniałych dzieci. PAN autor jest chorym człowiekiem, zawsze możesz jechać do krajów muzułmańskich, gdzie dostajesz 13-letnia dziewice i możesz robić z nią co tylko chcesz. Nie jesteś godny żadnej kobiety, nawet prostytutki z 30-letnim stażem! Nadajesz się tylko do walenia konia siedząc przed komputerem na babskim forum..

Gość gość
gość dziś to po co brałaś ślub kościelny jak się puszczałaś nie trzymałaś cnotę? jak nei jesteś katoliczką? dlaczego ślub kościelny nie jest ważny bo nie byłąś dziewicą czyli automatycznie idziesz do piekła za nie szanowanie ciała, k****enie się w związkach i bez związków. Kobieta musi być czysta aż do ślubu

Gość gość
Mi sie nie tylko marzyl :-) suknie mialam przepiekna :-) a moj maz byl prawiczkiem hehe a teraz mamy slicznego synka. Pozdro dla Reni,jedynej kobiety Twojegp zycia :-)

Gość gość
gorliwe katoliczki a żadna nie potrafi zachować dziewictwa do ślubu to patologia jakaś

Gość gość
17:11 wyjdz juz z tego goscia,chory czlowieku. Nie meczy Cie to logowanie i wylogowywanie? :-)

Gość gość
17:12 zal mi Ciebie jesli myslisz,ze to provo :-)

michalku:) ciebie nie stac na tzw" puszczalskie "A co dopiero na dziewice:((buhaaaaa

Gość gość
17:13 Nie musze Ci sie dzieciaku z niczego tlumaczyc. Jesli kiedys dorosniesz i przestaniesz ogladac kobiety tylko w p****lach to moze zrozumiesz,ze swiat nie jest tylko czarny i bialy. Bez odbioru :-)

Gość gość
Michał121212 - Raczej wątpię. Głośno szczekasz a mało działasz ;)

Gość gość
gość dziś ślub kościelny jest nie ważny bo nie byłaś czysta tylko rozwiązła dlatego masz grzech śmiertelny! Bóg cie osądzi za puszczalstwo, przedmiotowe traktowanie własnego ciała.

Gość gość
gość dziś Nie oglądam p****li! a ty jak dorośniesz to zobaczysz co to szacunek do ciała i się nie k***i trzyma cnotę do ślubu.

Gość gość
17:16 Bog mnie osadzi a nie Ty :-)

Gość gość
Prawdziwi mężczyźni.... hahaha ;)

Gość gość
gość dziś Tyle się mówi w szkole, kościele, rodzina, że z seksem za czekaj do ślubu a co robi taka kobieta? uprawia seks przedmałżeński! po co przystąpiłaś do bierzmownia? po co brałaś ślub kościelny jak nie potrafi przestrzegać podstawowych zasad kościoła z zachowaniem dziewictwa? ty robisz z siebie pośmiewisko, że tak się puszczasz i nei szanujesz! pójdziesz do piekła i mam nadzieje, że takie k***wstwo będzie tępione.