Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Gość gość
Anno, uspokoj sie, kciukiem nie jest winna. Osoba, ktora grozi ci otruciem psa powinna poniesc konsekwencje, zglos ja prosze :(

Gość gość
Noxa gowno zrobi kasa nie śmierdzi żeby założyć komuś sprawe

Tak, jak ktoś był na Mazurach, to nie mówi, że był na Mazurach, tylko nad jeziorem? :-D no to w takim razie ja na Mazurach w każdy ciepły weekend, moje psiaki też,bo jeżdżą z nami :-D

Gość gość
Tu nie chodzi o kase.Niepotrzebnie we dwie sie zra.Nawet dla zartu straszenie truciem..tu lezy problem.Bo co Noxa robi ze swoim cialem,czy z kim zyje to jej biznes.Ale zlosc kieruje w strone Kciukasa niepotrzebnie,bo to nie ona winna.

Gość gość
Przeczytała że Kciuk na grzybach była, to ona naraz też jedzie :D

Gość gość
lepiej z grzybami uwazac..co do Majki i kotusi Lamii..dobrze ze masz Majke,ale kosztem koteczki..o tu tu ludziom chodzi..

Gość gość
ja myśle że ta sprawa się jeszcze rozkręci jak ludzi popisali masowo do zoologicznych i na inne portale to się rozniesie to jej zwierzaków nie sprzedadzą i sprawa w sądzie tez będzie miała finał jak ktoś się za to wezmie ale trzeba byłoby masowo do straży granicznej dzwonić itp

Gość gość
.Bo co Noxa robi ze swoim cialem,czy z kim zyje to jej x Nie, jeśli do prostytucji jest zmuszana. Dwa, ulewa mi się jak wszystkich straszy policją, a na pały trafić nie może, jak tamten wybija jej zęby lub na nią szcza.

Gość gość
A dokaf jedziecie na grzyby?

Wieksa grupa... jak ty znajomych nie mas, chyba, że z ekipą z teatru :-) pewnie cię chętnie poznają :-)

Gość gość
skad wiesz ze jest zmuszana? nie masz zadnych dowodow,mi sie wydaje,ze kazdy normalny czlowiek mysli,ze jest zmuszana,a prawda moze byc bardziej brutalna niz sama myslisz,jej zycie moim zdaniem,a co do zwierzat,mam nadzieje ze juz wiecej nic nie wezmie,i zadne zwierze nie bedzie oddane kosztem Majki,bo o to tu chodzi,ale mysle ze ona to rozumie teraz

Gość gość
zwierzakom by ulżyło jakbyście zgłaszali Witobabe gdzie się da

Gość gość
Wit zabił kilka z tych zwierząt...

Gość gość
wiele razy tu pisalam..ma rodzine..skoro rodzina nie widzi w tym nic zlego nie ma sensu w jej prywate sie wtracac,bo jak jest do konca nie wiemy,jedynie co napisze w pijanym widzie,a i tego nie traktowalabym na 100% serio..chociaz znajac zycie moze byc roznie,ale mowie to jej i jej bliskich sprawa X co do zwierzakow chyba zrozumiala,ze pies wymaga takiego poswiecenia i uwagi,ze nie ma sensu dokoptowywac kolejnych zwierzat,bo to i stres dla psa i dla tej gadziny kolejnej,kolejne zobowiazania i kolejna kasa

Gość gość
Anka jasne,mozesz miec swoje zdanie co do koteczki...Pewnie,ze schronisko dla koty to horror,gorszy niz Hellraiser.Ale jak sie wzielo kote..trzeba bylo,nalezalo..zapewnic jej dom..nie udalo sie..trudno nie kazdemu sie udaje,skoro pragnelas psa od poczatku trzeba bylo wziac psa.Wszystkich zwierzat nie uratujemy,jak rowniez wszystkich ludzi..dzieci..potrzebujacych.Ale juz wiecej nie popelniaj tego bledu i wiecej zwierzat nie bierz.Bo tylko pozornie ratujesz i pomagasz..

Gość gość
Temu facetowi na tobie tak zależy, że cię bije regularnie, zabiera ci pieniądze, zabija zwierzęta i je straszy. Już się nie raz i nie dwa do tego przyznałaś spod swojego nicka. O couchsurfingu i tych szczupłych dziewczynach, które na rękach nosił, zapomniałaś? O tym, że kłamie ci cały czas, że wyjeżdża szkolenia czy inne srenia, a w rzeczywistości jeździ po całej Europie? Baaardzo mu na tobie zależy.

Jak0s nie przeszkadza ci jak bial0rusin rzuca w nią przedmiotami bądź gdy macie wibracje z awantura a ona kuli się ze strachu. Pies jest permanentnie zestresowany, w tak młodym wieku. Dłużej niż 10 lat nie pozyje.

Gość gość
Pies to zwierze stadne i ustala swoja hierachie w watasze.Skoro zabiera cos ze stolu,lub kradnie kanapke,a raczej w jej mniemaniu bierze ja sobie bo jej sie nalezy( czego nie pownien pies robic,to czuje sie samica alfa w domu,zamiast ciebie),co ciebie moze bawic,nie do konca jest dobre,dla funkcjonowania psa w rodzinie,jaka pozornie tworzycie z Witem.Ty z Witem,powinniscie na poczatku zjesc,pozniej na koncu pies,bo w razie konfliktu pies zwroci sie przeciwko twojemu partnerowi.Pies rowniez nie powinien spac na waszym wspolnym lozku.To co ty pozornie bierzesz za oznaki przyjazni,lub bronienia ciebie,to tylko ustalanie miejsca w grupie,gdzie pies najwyrazniej czuje,ze jest zaburzona hierachia wartosci.Zajdz sobie na forum dogomania.pl,tam siedza prawdziwi ilosnicy psow,ale rowniez osby profesjonalnie zajmujace sie psami..u ciebie nie do konca to gra jak nalezy

Gość gość
Ba, na jednym z takich "szkoleń" był w koszulce, którą od ciebie dostał. I przyznawałaś, że cię nie raz popchnął albo uderzył, bo wydzierał się na Majkę albo jej groził, a ty się wydzierałaś na niego w odwecie, za co spotykała cię kara. Nie wciskaj głodnych kawałków!

Gość gość
skad wiesz ze jest zmuszana? nie masz zadnych dowodow,mi sie wydaje,ze kazdy normalny czlowiek mysli,ze jest zmuszana,a prawda moze byc bardziej brutalna niz sama myslisz xx Wiem bo ona sama o tym pisała. Tak samo o filmie który jakiś zboczek z nimi nakręcił i ten film krąży teraz w sieci. To wiciuś filmem handluje, i to bez jej zgody. Tak po prawdzie to guano mnie obchodzi, ale śmieszy mnie jej kozaczenie a z katem porządku zrobić nie potrafi. Ludzie wyzywa od śmieci i bydła, ciekawe czy z takim tekstem do wicia poleciała, chyba nie, bo już gryźć nie miałaby czym. Zamiast kręcić tutaj kreacje, niech lepiej porządki zacznie robić u siebie w domu, albo niech zniknie z forum bo tylko pośmiewisko z siebie robi..

Gość gość
15:51 Ja pier/dolę. Patrzcie, ludzie, jak ją załatwi. Widzicie to, co ja? Witek nieźle się ustawi. Ty cholerna idiotko.

Gość gość
co to jest za miłośnik zwierzat który pisze otwarcie że woli jednego zwierzaka od drugiego i serce mu nie pęka że jednego oddał bo wybrał innego? dla mnie noxelia jesteś jepaną kreaturą i trzeba cie zgnoić bo na to zasługujesz

Kuzwa jedna osoba z nią rozmawia a ta już wizję tworzy. Dom kupi , machajac cyckami ja prdl na mazurach w kiekrzu była :- noxa, pam9etaj nigdy nic nie osiagniesz i do końca będziesz napiertalana, za to, co zrobilas. Nie masz, bo to ulotne. Ty już córkę mialas, dom, ślub i choy z tego wyszło. Za to co zrobilas

Gość gość
Z Witkiem rowniez probowala przejac kontrole,dlatego podejrzewam straszyl ja parasolem lub kijem,bo pewnie probowala warczec lub cos wymuszac lub nie chciala zejsc z jakiegos miejsca,co Noxa brala za oznaki milosci i bronienia jej.A to byla proba przejecia kontroli nad watacha,ktora Majka postrzega jako Noxe i Wita.W tej chwili w domu uznaje wladze Wita,pozniej swoja a na koncu Nox.Tak czy siak chora sytuacja.