Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie starsznie samotny nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość
raz jeszcze przepraszam chwila slabosci i wypisywanie dziwnych rzeczy normalnie siebie nie poznalem

Gość gość
Behehehe lepiej zrob bachora i zniszcz sobie zycie. Jak widze tych debili z wozkami to mi sie smiac chce. I co? Pewnie wiekszosc sklamie ze sa szczesliwi. A to same problemy, i to jakie. Wiele osob zaluje i wypisuja to tez tutaj. :D "nie kocham meza", " mam dosyc bachora" itd wiec wy samotni cieszcie sie a nie placzecie idioci. :D

Gość gość
Dokladnie. Ta propaganda telewizyjna o milosci itd wyprala wiekszosci mozgi. Ale na szczescie macie mnie zebym wam oczy otworzyla. :D milosc nie istnieje!!! A ludzie nie moga dac sobie szczescia bez PIENIEDZY i materialnych rzeczy. Taka prawda. Ludzie potrafia tylko robic sobie na zlosc, utrudniac zycie i tworzyc niestworzone problemy, i udawac ze sa szczesliwi. Zreszta wystarczy poczytac kafe. :D

Gość gość
Ale ty jesteś uboga na umyśle.

Gość gość
Dokładnie popieram post powyżej. Ciesz się że nie masz problemów ,i żyjesz sobie wygodnie. Doceń to co masz ,ja mam dwójkę dzieci. Dzisiaj wolałabym być sama, gdybym wiedziała co mnie za życie spotka. Dzieci nie łączą tylko dzielą, przybywa problemów, a nikt problemów nie lubi. To co łączy ludzi ,po latach wygasa i większość jest ze sobą z wygody ,bo boi się samotności i że zostanie sam.

Gość gość
dziś prawda boli tepaku? :D

Gość gość
dokladnie z wygody albo strach przed samotnoscia sa wyjatki ale bardzo nikly procent taka prawda ze milosc jest na zawsze w pewnym momencie wygasa i jest koniec wszystkiego i zaczynaja sie problemy jeszcze wieksze

Gość gość
strach przed samotnoscia? :D ja mam odwrotnie, strach przed zakladaniem rodziny, bachorki itd i cale to gowno :D