Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby podobać się polskim Januszom i Sebikom trzeba wyglądać jak ta ze zdjęcia :D

Polecane posty

Gość gość
14:25 Dla dresiarzy, jak najbardziej

Gość gość
gość dziś - To ty jesteś ty gościem który płacze w każdym temacie że jest prawiczkiem? ;)gość dziś - Wiem że się tak nie ubierają. ;)Nie da się zostać prawnikiem mając wpisane w życiorys pobyt w więzieniu. ;PTak też je widuje i rzeczywiście grzybów nie zbierają. ;Dgość dziś - To zdjęcie ma 100 lat. ;)

Gość gość
No tak faceci na żony i matki swoich dzieci wybierają brzydkie i grube. każdy Sebik Janusz Krzyś Ryś i Gerardo don pierdo o nawet twój stary chciałby fajna babkę w dzień i w nocy i pewnie gdyby taka miał to by po głowie mu nie chodziły skoki w bok;D No cóż autorka nie wie ze jej stary tez po cichu liczy ze schudnie i czasem umyje włosy:D

Gość gość
gość dziś 14:25 Dla dresiarzy, jak najbardziej x Jestem kobieta :)

Gość gość
No tak faceci na żony i matki swoich dzieci wybierają brzydkie i grube. każdy Sebik Janusz Krzyś Ryś i Gerardo don pierdo o nawet twój stary chciałby fajna babkę w dzień i w nocy i pewnie gdyby taka miał to by po głowie mu nie chodziły skoki w bok;D No cóż autorka nie wie ze jej stary tez po cichu liczy ze schudnie i czasem umyje włosy:D

Gość gość
patrząc w te kształty poczułem przypływ w dolnych okolicach przewidujący zbilżający się sztorm usłyszawszy cichy kilkukrotny stukot nadętego pola o materiał niczym dzida plemienia sudańskiego obijającą się o wrogą tarczę już zabił kilka razy dzwon gotowości sztywnego żołnierza do podbicia tej że ciemnej bujnej płaszczyzny stref nizin i wyżyn

Gość gość
gość dziś - Dobre to. ;) Masz talent.

Gość gość
właśnie takie pseudo gotki mi się podobają

Gość gość
Nie trzeba być w kiciu, żeby mieć tatuaż. Taką kropeczkę może zrobić każdy :D Niektórym się to podoba. Chyba nie muszę mówić, że są to idioci. X Myślisz, że świat dzieli się na lampucery i grube, brzydkie baby? Innych opcji nie ma? To co się nam podoba określa nas. Faceci z klasą wybierają inne dziewczyny.

tylko zastanowić się jakby to było obudzić się obok takiej jakby wyglądała po nocy bez tego czarnego na oczach. hehe. no ale fakt żaden sebek o tym nie pomyśli.

Gość gość
22lataprzegrywu dziś - Dlatego najlepiej wybrać taką która ma jak najmniej tapety aby potem budząc się obok nie wyskoczyć przez okno. ;)

Gość gość
No tak , sa tylko lampucery a la tirówki i brzydkie , grube baby :D :D O moje włosy sie nie martw, mam przedłużone, ciebie nawet na to nie stać :D

Gość Gość od rymów
gość dziś - Dobre to. oczko.gif Masz talent. dzięki :)

Gość gość
14:48 OMG

Ubior beznadziejny fakt. Jednak przypomina o pewnej M. miala fajne tatuze, wredny charakterek oraz swietnie grala w gry byla prosem :P