Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby podobać się polskim Januszom i Sebikom trzeba wyglądać jak ta ze zdjęcia :D

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj 20:28 Nosek mam mały, tak jak twoje cycki chamico smiech.gif xxx Jaasne ,mały nosek od ucha do ucha jak u murzyna, pewnie możesz sobie w ucho nasmarkać tym "małym noskiem" z murzyńskiej bajki :-D

Gość gość
Hahhahahaha

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Dziewczyna jest ladna niezaleznie od stylu i makijazu.Nawet w worku na kartofle wygladalaby atrakcyjnie.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj 20:28 Nosek mam mały, tak jak twoje cycki chamico smiech.gif xxx Jaasne ,mały nosek od ucha do ucha jak u murzyna, pewnie możesz sobie w ucho nasmarkać tym "małym noskiem" z murzyńskiej bajki smiech.gif Uspokój się chamico, pozwoliłam się odezwać :D pogadajmy o twoim wyglądzie, małych cyckach, stylu wieśniary - tirówki :D

Gość gość
12:35 Facet na poziomie wstydziłby się z taką wyjść... No jak ona wygląda? Jakby ze zmiany w burdelu wyszła :D

Gość gość
co za brak gustu wyglada jak prostytutka

Gość gość
Uspokój się chamico, pozwoliłam się odezwać smiech.gif pogadajmy o twoim wyglądzie, małych cyckach, stylu wieśniary - tirówki smiech.gif xxx nie popłacz się z powodu kompleksów , morda burdelówo

Gość gość
Oj noska szerokiego to ja nie mam, pudło :D Zgaduj dalej chamico :D Szerokie nosy to maja wiesniary takie jak ty , wyglada to jak u świni, podobno to jest słodkie :D:D

Gość gość
Uspokój się chamico, pozwoliłam się odezwać smiech.gif pogadajmy o twoim wyglądzie, małych cyckach, stylu wieśniary - tirówki smiech.gif xxx nie popłacz się z powodu kompleksów , morda burdelówo Morda plebsie, nie popłacz sie, skoro ci sie podoba jej styl i bronisz to znaczy , ze masz taki sam koorwo :D Wiec mów za siebie i o siebie burdelówo :D

Gość gość
12:45 Nie mam powodów, żeby mieć kompleksy a ty chamico ? :D ani urody , ani rozumu, ani kultury nie masz :D

Gość gość
Oj noska szerokiego to ja nie mam, pudło smiech.gif x Oj ale za to mam szeroki zad większy niż kardashianki mój Andrzej grzmoci mnie każdego wieczorka jak już po czteropaku browca sobie wypijemy :-D:-D:-D

Gość gość
12:49 No i znowu pudło chamico :D bez cycków :D:D nikt cię nie chce boś brzydka i tandetna :D

Gość gość
gość dziś 12:35 Facet na poziomie wstydziłby się z taką wyjść... No jak ona wygląda? Jakby ze zmiany w burdelu wyszła smiech.gif x Racja.Styl troche tandetny.Ale dziewczynie nic nie brakuje.

Gość gość
Buahahahahahahahaha szerokonosej i szerokodoopnej świńskiej spasionej blondynie pewnie jakaś śliczna czarnulka mena odbiła i teraz tłuste platynowe k****iszcze wyje na kafe i w ch.uj tematów zakłada o czarnowłosych aniołkach , umysłowa ameba

Gość gość
12:45 Widać, ze nie masz kultury ani taktu, gdyby mnie ktoś nazwał chamica to już bym sie do tej osoby nie odezwała...

Gość gość
blondynie pewnie jakaś śliczna czarnulka mena odbiła i teraz tłuste platynowe k****iszcze wyje na kafe i w ch.uj tematów zakłada o czarnowłosych aniołkach , umysłowa ameba Jestem szczupła i ruda, wiec pudło ;) Czarnowłosa czarownico :D:D bez kultury

Gość gość
kup sobie w aptece maść na ból doopy i zrób peeling na kolana bo są wytarte od ciągłego klęczenia spasiony lachonie z rozepchanym zadem i mordą krowy

Gość gość
Jestem czarnym aniołkiem i lubie sie opalać

Gość gość
Jesuuu tp czarne to sie pcha, wychwala sama siebie, kloci, ze jest ładniejsza (samo to ostatnie świadczy o pustocie ;) ) :D Ze to ma czas Niunia na bezrobociu hahah Czarna chcialem cię wyruuchac bo sie nadajesz, ale odpychasz brakiem kultury osobistej

Gość gość
Czarna ma kompleksy na punkcie biustu jak każda deska , Nie ma czego zazdrościć młody mężczyzno :D

Gość gość
Autorko twój Seba wrócił do ciebie? maść na ból doopy nie działa? może zafarbuj swoje "piękne długie rude" włosy na czarno?