Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poczuć się w końcu jak kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jestem tragicznie niedowartościowana pod tym względem. Nigdy nie usłyszałam od żadnego mężczyzny, że jestem atrakcyjna i warta uwagi, więc jak mam dobrze o sobie myśleć?

Gość gość
ja za to niestety ułyszałem to od kilku męzczyzn:D

Gość gość
geje? :D

Gość gość
Ja od przedstawicielek swej płci też wielokrotnie słyszałam, że jestem atrakcyjną i czarującą osobą, ale wcale nie pomogło mi to uwierzyć w siebie. Pozostaję zakompleksiona tak samo jak byłam.

Gość gość
ale byli pijani i zdesperowani:O:D no i nie usłyszałas tego od żadnego męzczyzny. wiem, że to sie wydaje straszne ale to jeszcze nic w porównaniu do usłyszenia prykrych rzeczy na temat tego jak według kogoś jesteś nieatrakcyjna/y. najlepiej w ogóle tego nie dociekać bo w końcu jakie to ma znaczenie czy jesteś atrakcyjna dla obcych facetów? nastały takie czasy że to faceci muszą być atrakcyjni a kobiety mogą sobie być nieatrakcyjne. kobieta bez powodzenia o po prostu zwwykła kobieta a facet którynie rooocha łani stoi na dole drabiny społecznej:D jednej strony zmieniły sie metody zdobyania tego co kto chce a z drugiej pozostała chwała zdobyecy kiedy to zdobedziesz bo sie nazywasz justin biber i masz nasrane we łbie:D olej to trzymaj sie od wiekszości ludzi z daleka bo nie warto wchodzić z nimi w załyłość

Gość ViaGusto_pl
Czy stojąc przed lustrem potrafisz uśmiechnąć się sama do siebie i powiedzieć "jesteś piękna! :)"? :)

Gość gość
poza tym to tylko "instynkt" nawet nie masz wpływu na to kto ci sie podoba i dlaczego. jakies kuriozum. zero wyboru. idziesz sobie ulicą zastanawiasz sie nad czymś podziwiasz świat a tu nagle lezie jakieś kooorfisko i sie zamieniasz w zombi. piertole to

Gość gość
Żal mi ludzi którzy swoje samopoczucie uzależniają od innych, takie osoby mają ciężkie życie i są słabe... bardzo łatwo sprowadzić je do parteru i zdominować. Opinie obcych ludzi trzeba mieć głęboko w d... bo nigdy wszystkich nie zadowolisz, liczy się to co myślą o nas najbliższe nam osoby, chociaż i to niekoniecznie.

Gość gość
wszystko było cacy miaęś/as jakieś plany pomysły na to co zrobic na obiad tanim kosztem i wszystko sie poszło jepać bo koleś ładniejszy od ciebie wolał podziwiać sie w szybie niż spojrzeć na ciebie. jeżeli chodzi o mnie to mam wielką ochote wyjść obsmarkany i obesrany na ulice i sie przespacerować nie zwracając na nikogo uwagi

Gość gość
Nie potrafię, niestety. Zawsze uzależniałam postrzeganie siebie samej od męskiego zainteresowania. Skoro jestem stale olewana, trudno mi myśleć o sobie pozytywnie. Najwidoczniej jestem beznadziejna. :(

Gość gość
w dodatku goły i zapuszczony z wydętym brzuchem i parasolką. paradoks polega na tym, że wtedy zosałbym dostrzeżony:D Bo ludzie oprócz tych "lepszych" od siebie równie szybko dostrzegaja tych "gorszych" sam nie wiem co im sprawwia większą przyjemność a ja z natury lubie sprawiać ludziom przyjemność:)

Gość gość
niestey oprócz dostrzeżenia i radości istnienia takowego osbnika wyrażanej nieszczerym oburzeniem z konieczności jego oglądania szybko powstałby w ich głowie aby sobie sprawić jeszcze większą przyjemność i go pogonić z kijami:) a spraiwania mi przykrości nie lubie tak samo jak lubie sprawiac przyjemność innym mógłbym sie zawiesić i z tego niezdecydowania wybuchnąc.

Gość gość
0:06 - oczywiście masz rację. Wiem, że powinnam nie przejmować się tym, co myślą o mnie inni, jednak w praktyce wychodzi inaczej. Przykro mi, że jestem wiecznie olewana przez płeć przeciwną.

Gość gość
a poza tym to w obecnych warunkach ludzie maja przesyt siebie nawzajem. tak nie powinno być. co 10 metrów człowiek. nie wiadomo jakie ma zamiary a co gorsza zachodzi obawa że nie ma żadnych zamiarów. to chore. mijasz 10 kobiet w ciągu minuty moim zdaniem atrakcyjność fizyczna to jedynie takie wrażenie. na szybko wyrobiona opinia która musi zadecydować o twojej reakcji bo za chwile musisz zdecydować jak zareagować na kolejną osobe.

Gość gość
Nie chodzi tylko o wygląd, ale ogólnie. Nie podoba mi się to, jaka jestem z charakteru, jakie mam życie zawodowe itp. Zawsze jestem bardzo na nie w stosunku do siebie samej. Czuję, że nie dorównuję innym kobietom.

Gość gość
A zastanawiałaś się dlaczego jesteś olewana? Akurat wygląd w 99% przypadków nie ma nic do rzeczy, takie osoby jak ty z małą wiarą w siebie odstraszają swoim zachowaniem innych i sprawiają wrażenie bardzo niedostępnych, naburmuszonych i złych na cały świat. Mam taką sąsiadkę, na oko ma z 25 lat i jest prześliczna, wychodzi tylko do pracy, a z pracy do domu. Nie raz próbowałem ją zagadać, ale w ogóle się nie da, bo coś tam mruknie pod nosem i ucieka, ani to się nie uśmiechnie, ani dzień dobry pierwsza nie powie, ani nic... jak tylko ją widzę to zawsze się zastanawiam, czy jest taka nieśmiała i zakompleksiona, czy to po prostu wredna i zimna suka :P

Gość gość
a ludzie przeażnie chcą być odbierani pozytywnie nawet ci któzy nie mają dobrych zamiarów to kwestia bezpieczeństwa. druga sprawa, że obecnie ludzie coraz mniej rónią sie doświadczeniami wiekszosć z nich pochodzi z mediów. czego sie można spodziewać po kolejnym klonie psychicznym wyrażającym ubiorem jeden z równie durnych co popularnych światopoglądów? ze cie czymś zainteresuje? na chooj ma cie czymś zainteresować jak już wszystko wiesz. może cie zainteresować co najwyżej seksualnie. ale z jednej strony nie wypada bo tłum z drugiej strony co trzy sekundy nowa podnieta. kto by nie ześwirował albo nie zobojętniał?

Gość gość
A za mną odkąd pamiętam ciągle się uganiali, udawali przyjaciół, odrzucani nienawidzili, chcieli się mścić za byle co, bajerowali, próbowali kontrolować, zdominować, szantażować, itd. Ta męska "miłość" jest często fałszywa. W sumie ciągle spławiam jak leci, bo odechciało mi się brać na poważnie to całe skomlenie o seks i używanie do tego patetycznych słów i huśtawek emocjonalnych. Długi związek mnie rozczarował. Teraz czas na mnie i na moje własne życie. W życiu są ważniejsze sprawy niż męska adoracja, więc nie marudź i nie bluźnij już, no. Lepiej być samej niż z osobą, która cię nie kocha, a do dymania jest pierwsza.

Gość gość
skończ piertolić te psycho komunały koorfa. ile można łazić z wyszczerzonym sztucznie ryjem i ile można być ujmującym, miłym i intrygującym? co ja jakas kooorfa jestem na wystawie czy jak?

Gość gość
co to ma być polska kronika filmowa? piertolnięty zawsze usmiechnięty? jak sie chcesz piertolić z klownami to szerokiej drogi i wiatru miedzy zębami zycze ale nie wmawiaj komuś, ze nie ma powodzenia bo nie robi z siebie takiej kretynki jak ty

Gość gość
aaaaa sory to facet pisał:O no tak. szkoda gadać.

Gość gość
pewnie jakiś współczesny "samiec alfa" na kierowniczym stanowisku dojeżdzający wesoło do pracy ekologicznym transportem miejskim i nie rozumiejćy dlaczego ludzie są tacy ponurzy kiedy on znowu spędzi dzień na jepaniu innych.

Gość gość
0:27 - zastanawiam się przez cały czas. To prawda, że uchodzę za osobę dość nieśmiałą i skrytą, jednak od pewnego czasu staram się pokazać nieco z innej strony: uśmiecham się, odzywam pierwsza itp. Niestety cokolwiek robię i tak jestem olewana jako kobieta. Faceci co najwyżej chcą się kolegować i tyle.

Gość gość
Jasne, że są ważniejsze sprawy niż męska wyobraźnia, ale wierz mi, że jeśli człowiek od dziecka jest non stop traktowany jak powietrze, ma prawo czuć się z tym fatalnie. Ja mam tak niską samoocenę, że rzutuje to na wszystkich aspektach życia.

Gość gość
Wbrew pozorom, jesteś w nieco lepszej sytuacji niż piękne dziewczyny, które były rozkochiwane i oszukiwane przez chłopaków w imię dymanka lub związku opartego na chorej kontroli. Jak poznasz właściwą osobę, będzie Ci łatwiej stworzyć z nią fajną relację - nie będziesz tak obciążona żalem, zranieniami z przeszłości, itd.

Gość gość
ale chyb na twoją zdolośc analizy to nie rzutuje bo widze że masz swiadomość co sie dzieje. i nie mogłaś być olewana od dziecka przez innych bo byś umarła po po porodzie na jakimś smietniku

Gość gość
No to jak chcą się kolegować, to ne jest tak źle... lepsze to niż mieliby chcieć cię przelecieć. Dość często związki zaczynają się właśnie od kumplowania. Powinnaś się raczej cieszyć że dostrzegają w tobie ewentualną przyjaciółkę, a nie obiekt seksualny na jeden raz. Poza tym kumplowanie się z osobnikami płci przeciwnej ma swoje plusy, bo dzięki temu poznasz jego kolegów ;)

Gość gość
no i wylazło z koleżanki kooorfisko:D

Gość gość
czyli, że kto cie tak strasznie ranił traktując jako obiekt seksualny? koledzy partnera?:D

Gość gość
00:54 chyba z ciebie, chamowaty czytelniku