Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAGO W BIURZE

Polecane posty

Gość ogolony h
No ciekawe. Ja tylko raz rozebralem sie w pracy do naga. Ale bylo to w sobote, bylem tylko z kolezanka w biurze. Mielismy pilna robote do zrobienia.

Gość gość
Od tematu - nago w biurze - już tylko krok do innego, równie ciekawego: seks w miejscu pracy. Miał ktoś takie doświadczenia?

Gość gość
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Gość gość
Oj tam, oj tam. Pewnie chcesz coś napisać, tak?

Gość sekr35
No to ogolony h, fajnie wam sie pewnie pracowalo.

Gość gość
Sekr35 - jesteś może sekretarką?? Powiedz, ale tak z ręką na sercu: szef nigdy nie dawał Ci dwuznacznych propozycji?

Gość ogolony h
No fajnie. Kolezanka miala pojsc po pracy na spotkanie z chlopakiem, wiec wziela z domu sukienke i bielizne do przebrania. Zapytala czy musi pojsc do lazienki sie przebrac, czy moze przy mnie w biurze.

Gość gośćVoyeur
A może jakaś znudzona biurowa laseczka chciałaby się pochwalić swoimi selfikami? chętnie ocenię: voyeur94@xboxer.pl

Gość gość
Sekr 35 - to jakiś eunuch a nie szef musi być.

Gość gość
Uwaga ... właśnie nasz młodszy kolega pocałował naszą piękną czarnulkę mężatkę w szyję za uchem....uważają , że są dyskretni , ale my dopingujemy....mamy w puli 3xpo 10 zł ..... zgarnie ta , która dobrze obstawi .... ja postawiłam na koleżankę , że zaciągnie młodego na co nieco .... mam przewagę , bo wiem , że czarnulce nie wychodzi z mężusiem a ona temperamentna babka... widziałam co nieco na służbowych wyjazdach ..... nawet więcej niż co nieco....

Gość gość
No to dawaj coś więcej o tych wyjazdach służbowych :)

Gość gość
u nas zdarzają się podobne klimaty - raczej wyjazdowo lub w niestandardowych sytuacjach. Lubimy pikantne klimaty, ale jednocześnie na tyle nawzajem się szanujemy, że nie ma mowy o seksie. Pokazać biust przez bluzeczkę czy nawet go całkiem odsłonić w saunie to zupełnie co innego niż uprawiać seks.

Gość ogolony h
Najpierw ona, no i dodale ze chce mnie golego zobaczyc.

Gość ogolony h
dodala zebym sie tez rozebral.

Gość gość
Nasza czarnulka od jakiegoś czasu na służbówkach ..... testuje kolegów z innych oddziałów ..... tajemnica poliszynela.... jest naprawdę seksi ..... nawet w moich kobiecych oczach.... a , że kilka razy spaliśmy w jednym pokoju..... .... coś sobie szepczą z młodym w kąciku....moja wygrana coraz bliżej..... jej ręka pomiędzy guzikami jego koszuli polo.... prawie czuję się zwyciężczynią....

Gość ogolony h
Na wyjazdach sluzbowych bierzemy zawsze w hotelu pokoj dwoosobowy.

Gość gość
Koleżanko, prosimy o c.d. relacji! To wciąga!

Gość gość
10:32 Co się napaliłaś/eś?

Gość ogolony h
No niektorzy juz sie podniecili.

Gość gość
Nie palę. Ale nie powiem że nie jestem ciekaw co dalej...

Gość gość
Nic się nie dzieje...oprócz tego, że jak młody przyniósł przed chwilą czarnulce filiżankę kawy .... to spojrzenie z podziękowaniem było wyjątkowo długie.... i jej ręka dyskretnie i jakby mimochodem ,,, przeciągnięta po jego udzie...w momencie stawiania filiżanki na biurku.....bez dwóch zdań....wygram zakład.....już widzę , że ma na młodego chęć....przed chwilą spojrzała w jego kierunku i oblizała wargi.....cholerka....robi się gorąco....10 kobiet i 2 samców .....ja patrzę , co robi nasz macho....nim bym nie pogardziła....już któryś raz zastanawiam się, czy nie zacząć z nim gierki....ma wspaniałe bary ......i te intrygująco duże wybrzuszenie spodni...hm....pomyślałam o galopie na takim ...... wilgoć czuję....

Gość ogolony h
Tylko sie nie zagalopoj?

Gość gość
uje się nie kreskuje nieuku-mitomanie

Gość gość
Młody i czarnulka gapią w monitory i coś notują ..... nuda.... macho....też.....pełna filiżanka kawy na biurku , pewnie już mu wystygła....t - shirt w pracy, w jego stylu, te supły mięśni na ramionach i barkach....pewnie fajnie przytulić się w nocy do takich pleców....

Gość gość
O mało co bym przegapiła...młody podszedł do czarnulki z jakimiś papierami.... o czymś rozmawiali, ale cicho i nie patrzyli na papierzyska , tylko sobie w oczy...czarnulka ma zawsze sztuczne długaśnie.....w ogóle bardzo dba o siebie .....miniówę ma tak opiętą , że wszyscy wiedzą , że nic pod nią nie nosi... pogłaskała go po dłoni....i znowu języczek oblizuje wargi.... ....moja wygrana coraz bliżej....muszę się dowiedzieć, czy jej mąż z córeczką nadal u teściowej na urlopie....nie zgrali sobie urlopów albo nie chcieli zgrać....młody poszedł do siebie....

Gość gość
No to weź sprawę w swoje ręce(cokolwiek by to nie znaczyło..) Do galopu potrzebne jest nie tylko wybrzuszenie ale wręcz namiot! Zresztą co ja Ci mówię, jak byś sama tego nie wiedziała.. Coś Cię ogranicza przed tym?

Gość gość
Macho.....to ogromny facet.....to w wybrzuszeniu w spodniach pewnie ....też ogromne.....a ja , patrząc obiektywnie....ładna , zgrabna , ale filigranowa....mogłabym stać mu pod pachą.... mimo 25 lat i jakiś tam doświadczeń....boję się... dyskomfort i łzy ...jakby coś z tego wyszło....czy raczej nie wyszło....chociaż....mogłabym spróbować...teoretycznie... chętnie praktycznie....czuję często wilgoć , jak się na niego zapatrzę .....i rozmarzę

Gość gość
Strach może być tylko afrodyzjakiem! Ile to razy tak było że pod strachem człowiek robił róóóżne rzeczy.. Ale dzięki temu jest co wspominać a wpadki jakoś szczęśliwie mnie omijały. Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije.

Gość gość
Już liczyłem, że więcej ludzi pogoni autora autorkę tematu. W pracy się pracuje, a nie filtruje. Jeżeli już to się udaje, że pracuje. Sam miałem podobną sytuację, ale z atrakcyjną czterdziestką. I do niczego nie doszło bo ona chciał bym się z nią ożenił. Do żadnego stosunku nnie doszło. Dlatego ja nie wierzę w takie internetowe opowiadania.