Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO SIE WSTYDZICIE SWOJEGO WYGLADU I UDAJECIE W NECIE

Polecane posty

Gość gość

kogos kim nie jestescie?Dlaczego tyle kobiet ma fałszywe avatary i mezczyzn? i co wam z tego przyjdzie jak poznacie kogos naprawde fajnego i ta osoba zechce sie spotkac? torby załozycie na ryje po frytkach czy jak? bo ciekawa jestem:D

Jesteś prostacka "ślicznotko". Nie poznałam w necie jeszcze nikogo fajnego :P Jest to odskocznia. Sama też nie masz zdjęcia przy wypowiedzi czemu ? Taka brzydka, ze chodzisz z torba po frytkach na ryju? :D

Gość gość
Ruda a po co mam dawac jakas fotke? moze dam te samą aktorke co ty? i co? poczułas sie atrakcyjna majac na avatarze Deborah Ann Woll?chyba tak :D mogłabym sie założyc o milion dolarów ( którego nie mam haha),że jestem o wiele ładniejsza niż Ty pipko :D Zreszta odpowiadaj na temat albo milcz :)

Gość akju
Te ruda,widocznie ty jestes tak brzydka,ze z torbom po frytkach łazisz,haha,wygoglowałem te aktorke,ta laska sie nie myliła powyzej.Ta ruda grała w serialu czysta krew.A moze tak kolezanko daszsz swoje prawdziwe zdjęcie? czy brak odwagi?:D A nawiazujac do tematu,mysle,ze osoby zakompleksione takie jak np ruda,podaja fałszywe zdjęcia,udaja kogos kim nie są,po to by poczuc sie w koncu atrakcyjne,podziwiane itp,niestety poza internetem nie moga pozwolic sobie na blizsze relacje,gdyz prawda wyjdzie na jaw,to przykre,moze nalazały by zgłosic sie do psychologa?