Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli czujesz się samotny ten wątek jest właśnie dla Ciebie. Zapraszam :)

Polecane posty

Gość gośćzUK
Jeśli to do mnie to dzialam, zapisałem się na dwuch portalach randkowych , ale i tu mi nic nie wychodzi. Natomiast po różnych dyskotekach i klubach nie chodzę bo nie mam z kim nawet tam wyjść.

Gość gośćzUK
Samotna trochę. Skoro piszesz że jesteś najmłodsza to masz dużą szansę znaleźć kogos. Zresztą kobiety mają łatwiej przynajmniej tak mi się wydaje. Facet musi być stanowczy a wystarczy być trochę nieśmiałym i z małą wiara w siebie ma przechlapane.

nie ma większego szajsu niż portale randkowe.... real jest najlepszym rozwiązaniem,wiem że nie jest to proste ale trzeba próbować ;)poza tym nic na siłę ;)

Gość gość
Czuję się samotna w małżeństwie. Codziennie to samo praca pieniądz. Ja jestem pięknym dodatkiem jego ciężkiej pracy. Nie to slubowalismy.

Gość gośćzUK
Tylko jak mam poznac kogoś w realu, skoro nigdzie samemu nie chce się ruszyć a na ulicy nie potrafię zagadać bo tylko takie miejsce mi pozostaje:( . Chyba że jeszcze takie forum hihihi:)

Gość gość
GośćUK to zaczep w parku.

Gość gośćzUK
Zemną jest te problem ze tak nie potrafię.

Gość DGL
18:48 Cieszę sie, ze mnie rozumiesz :-) Chcialbym zeby to bylo zwykłe rozstanie... To bylo storpedowanie mnie :( Lepsze od scenariusza filmowego było... Boli mnie widok szczęśliwych par :( Nie jestem i wrogiem i nie zycze im zle. Po prostu chodzi o sam widok :/ Jedyne co moge przytulić to poduszka albo koldra... Kurwa jakie to zalosne :(

Gość gość
Też Nie mam koleżanek,i też Nie lubię bardzo tlumu (sztucznego) w dodatku.Nie otaczam się idiotami bo tylko takich znam...spedzam czas z rodziną i pracuje.Lubie czytać i nie szukam też niczego na siłę, wiec nie martw sie jest takich ludzi naprawde mnostwo

Gość Smutna_trochę
Jakby się jakiś nastolatek pojawił to pisać na email kol.rybka5@spoko.pl :(

Gość gośćzUK
Oooo coś temat ucichł.

Gość gość
DGL gdybym mogła to bym cię przytuliła. Będzie coraz lepiej. Przestaniesz tęsknić to tylko kwestia czasu;) Przez jakiś czas możesz mieć spaczony obraz kobiet. Ja już nie tęsknię, ale mam uczulenie na facetów, którzy mnie podrywają. Kulturalnie ich spławiam bo nie jestem gotowa na związek. Niedługo odkryjesz, że bycie singlem ma swoje plusy. Teraz przechodzisz przez najgorszy etap.

Gość gość
Jeśli ktoś czuje się samotny, mogę popisać, też tak czasem mam. W pracy raczej nikogo nie poznam, w czasie wolnym komp albo aktywny wypoczynek, np. rower - czyli też raczej samotnie. Piszcie na opt-kaa@wp.pl Jestem z Wawy i mam 32 lata, on.

Gość DGL
DZIĘKUJĘ 21:08 :-) Ten etap chyba trwa pół roku... Nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę wszystkich kobiet na niekorzyść ;) Co ma reszta kobiet do tej ktora tak sie zachowała? Nic. Jakos dam rade ;) Ale jak juz znajde ta jedyna to dam z siebie 500% :D Ciezko mi sie otworzyc w 100% na początku i moze to jest problem. Po ostatnim związku jestem nieufny. Jesli ktoras mnie otworzy to bedzie milo zaskoczona :-)

Gość DGL
Za nią nie tęsknię. Bardziej boli mnie to jak mnie potraktowala, co zrobiła.

Gość gość
Wiem, że nie każdy facet jest dupkiem, ale wolę trzymać dystans;) Nie śpieszy mi się. Pewnie to się zmieni jak poznam odpowiedniego faceta. Narazie zajmuję się sobą i cieszę się wolnością. Parki mnie nie drażnią. Mój były potrafił być upierdliwy ( jedna z jego licznych wad )i chyba nie nacieszyłam się wolnością. Lubię mieć czas tylko dla siebie. Mówi się, że to kobiety są bluszczami;) Na początku chyba większość tak ma. Ja też potrzebuję czasu, ale jak już się zakocham to daję z siebie 100%. Ty jesteś już gotowy na nowy związek więc powodzenia ;)

Gość Montserrat
Cieszę się, że tutaj zaglądacie :) i zapraszam też na maila. Pozdrawiam

Gość gość
23:07 dziękuję :-) znowu :D Jesteś naprawdę fajną dziewczyną :D Co do dystansu to tez go trzymam ;) Ja tam nie rozumiem ograniczania w związku. To troszke glupie zabierac komus wolnosc. Ja mam taka zasade: rob co chcesz ale z głową. Również życzę Ci powodzenia :-)

Gość gość
Dzięki ;) Ty też jesteś fajny:) Nie przekraczam granic. Jestem lojalna wobec partnera, ale muszę mieć czas na swoje sprawy. Nie znoszę inwigilacji i przypieprzania się o nic. X Co u Ciebie autorko?

Gość DGL
21:39 jakbym czytał o sobie :D Jeszcze powiedz, że nie lubisz głupoty, chwalenia sie ile to sie nie pilo w weekend to chyba wpadne w zachwyt :D

Gość gość
Jesteś fajnom dziewczynom i chce z tobom korespondowywać a potem sie zobaczy. Jak by co mogem podjechać do ciebie do wsi i pójdziemy na spacer. Bo ja tak lubie z fajnom dziewczynom pospacerować. Mama mówi że jestem romantyczny.

Gość gość
Baba obżerająca się przed tv, straszne.

Gość gość
Ja ide juz spać. Mam dość dnia dzisiejszego jak i z resztą całego tygodnia. Jestem zmeczony i od kilku dni chodze jak zombie bo spie po 5-6h... Dobranoc :-) Spanie samemu w pustym łóżku :( Zimno tu :/

Gość gość
dobranoc

Gość gość
DGL 21:44 Rób sobie jaja dalej:D X Gimbusy szaleją. Temat fajny, ale zdycha dzięki trollom.

Gość gość
A jaki serial oglądasz Montserrat?

Gość gość
Pretty Little Liars :) polecam, cudowny serial. A oprócz tego właśnie zaczęłam telenowele Que la vida me robo.