Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzuć fotkę

W tym temacie wstawiamy ZDJĘCIA ludzi z forum

Polecane posty

Gość gość
ma ktoś dupke oszki albo studzi ?

Gość gość
ja mam oszki cipke stopy, pupe, sylwetke i twarz Studzi mam dwie foty twarzy i sylwetki w bieliznie chetnie wymienie na inne foty znanych kafeterianek nie sprzedaje! tylko wymieniam

Gość gość
bo to jest ten sam debil jeszcze sie nie pokapowałeś Michał? sami debile tu siedzą, zero dedukcji, zero inteligencji, można was robić w huja aż miło:D:o

ja mam him :) ://zapodaj.net/7ee5e320f2ef2.png.html ://zapodaj.net/87b1e571f6c4f.jpg.html ://zapodaj.net/2c8a9f8abf884.jpg.html ://zapodaj.net/29e327f3e61b7.jpg.html ://zapodaj.net/a33869f144f19.jpg.html dopiszcie http

Gość gość
a neptyka prącie ktoś ma ?

Gość gość
Slowianin ma 11 cm. Przyznał sie kiedys. Polewke z niego mielismy :) temat na 40 stron z nim byk albo i lepiej. :)

Gość gość
huj tam ze oszkaa jest 10 lat starsza od niego:D rozumiem 2-3lata kobieta starsza ale 10? :o O.o to juz patologia ale tej desperatce to nie przeszkadza

Gość gość
Link do Slowianina ? To byl dlugi temat fajny, on nam wp******il sie w temat chcac go zniszczyc i od slowa do slowa wszyscy z tematu na nim siedli w koncu, nie pamietam jak to bylo ze sie przyznał do 11 cm, bym musiala 80 stron tematu przekopac. Zesmy tak na nim siedli ze zaczal w koncu kasowac swoje posty ( przestraszył sie) bo juz na policje ludzue zaczeli go podawac. Wczesniej zesmy sie smieli wlasnie z tych 11 cm a on glupio sie tłumaczył

Gość gość
Up