Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabloko

kocham kochankę

Polecane posty

Gość gość
Spokojnie możesz mieć i żonę i kochankę. W ten sposób i wilk syty i owca cała. Wielu ludzi tak ma i żyją. Wszystkie ważne osobistości od zawsze mieli i żony i kochanki. Układ stary jak świat.

Gość gość
To na co czekasz , zostaw zone , bo jak bedziesz zwlekal to Magda kopnie cie w dupe

Gość gość
I coz tego ze bedziesz kochał swoje dziecko, skoro nie bedziesz go wychowywał? Bedzie ojcem dla SWOJEGO dziecka w weekend co dwa tygodnie, a dla obcych dzieciaków na co dzień, bedziesz je utrzymywał, jezdził z nimi na wakacje, grał w pilke, robił kolacje, a swoje jak obce? Człowieku, myśl! Ty masz 30 lat? To jakis zart! Weż rozbieg i jebnij głowa w sciane, moze Ci sie troche poukłada.

Gość kobietapoprzejściach40
Zrezygnuj z kochanki zanim będzie za późno. Nie będzie łatwo ale wierz mi że kiedyś nie będziesz żałował. Jak urodzi się dziecko i spojrzysz na nie i na matkę jego to już tylko z nimi będziesz chciał być do końca życia. Nie niszcz tego co los Ci dał bo stracisz to co najcenniejsze w życiu- rodzinę.

Gość pabloko
dziekuje kobietakpoprzejsciach40 za naprawdę chyba 1 wypowiedz logiczną i bez oceniania mnie, wiem że powinienem tak zrobić ale boże tak bardzo kocham magdę

Gość gość
Ale robi z ciebie frajera. Ty zostawisz żonę a ona się rozmyśli. Nie masz pojęcia ile jest psychopatek, którym zależy tylko na tym aby rozbić małżeństwo. Dowartosciowuja się i zmywają. Ty zostajesz z niczym.

Gość gość marza
Jesli wasza milosc jest prawdziwa i silna i macie byc razem to daj sobie czas jak twoje dziecko skonczy rok. Nie spotykajcie sie nie piszcie za duzo. Jesli wtedy nadal bedziecie sie kochac to badzcie razem. Pierwszy rok zycia dziecka jest cudowny i trudny. Kobieta uczy sie byc matka funkcjonowac z dzieckiem. W pierwszych miesiacach zycia dziecka kobiecie jest potrzebne wsparcie a nie fundowanie jej przezyc z rozwodem.

Gość pabloko
dzięki gość marza za fajną odpowiedz moze to jest jakis sposob moze rok jak sie uda to fatycznie bedzie milosc, jest to jakas rada dzieki

Gość gość
marza dobrze pisze x x Wszystkie ważne osobistości od zawsze mieli i żony i kochanki. Układ stary jak świat. - ahah no panowie wiem ze to was dowartosciowuje, czujecie sie jak ci wszyscy wielcy, prawie jak Dominique Strauss Kahn

Gość kobietapoprzejściach40
Kiedyś podeszłam do sprawy zbyt egoistycznie i straciłam to co najcenniejsze. A kochanek uciekł gdzie pieprz rośnie. Przemyśl to sobie. Miłość jest ulotna jak tylko zaczynają się problemy. Znienawidzisz potem siebie za to co zrobiłeś żonie i dziecku.

Gość pabloko
chodzi o to ze dobrze cos mi podpoiedzial ze moze rok to jest dobry pomysł, jakbysmy to przetrali to moze faktycznie bylaby dla nas to taka próba

Gość pabloko
tylko czy potrafię zostawić moją magdę

Gość gość
Twoja kochanka to najgorszy rodzaj k***y pospolitej.

Gość gość
Ona nie jest Twoja, ma męza.

Gość pabloko
do gościa - nie pisz tak o mojej magdzie nie znasz jej, to oboje chcielismy tego i nie poszlismy od razu do lozka tylko naprade na poczatku długo rozmaialismy itp. ze zakochalismy sie w sobie i dopiero potem bylo lozko,

Gość gość marza
Na poczatku wszystko jest pieknie, ale wspolne zycie wszystko werfikuje. Znam przypadek facet zostawil zone z 2 letnim dzieckiem dla kochanki. Ona byla bez zobowiazan. Tego faceta przerosla rola ojca, zona go denerwowala wiecznie nerwowa nie tak atrakcyjna jak kiedys. Kochanka zadbana gotowa zawsze na seks. 2 lata pozniej kochanka urodzila dziecko. Zaczela sie zachowywac tak jak zona kiedys. Nerwowa zaniedbana, nie miala ochoty na seks. Byla zona rozkwitla schudla itp. Dziecko 4 letnie nie bylo juz takie marudzace, mozna bylo sie z nim fajnie pobawic, nie trzeba bylo go miec na oku bez przerwy. Zostawil kochanke chcial wrocic do zony , ta go nie przyjela i facet zostal sam.

Gość gość
I to was usprawiedliwia? Cżłowieku wy macie swoje rodziny, zdradzacie małżonków, zranicie dzieci, rozbijecie swoje rodziny. Patrz ile osób ucierpi na tym.

Gość gość
Ja będę ją po tobie ruchał w dupę. Szmata będzie ciągnąć druta i opowiadać jaki byłeś chujowy frajerze.

Gość gość marza
Ile lat maja dzieci Magdy? Kiedy twoja zona rodzi.

Gość pabloko
rozumiem gosc marza dzieki za naprawdę fajne odpowiedz które może mi pomogą, widzisz każdy tu piszę ze jestem s...em itp., ok moze i jestem ale stalo sie mam naprawdę duży problem i nie umiem z tym sobie sam już poradzić dlatego tutaj napisałem

Gość gość
Twoja historia jest banalna do boli. Nie, nie chciałeś. No STAŁO SIĘ. Czlowieku obudź się! Żona oczekuje Twojego dziecka. A Twoja cudowna Madzia urodziła dzieci innemu, który być może tyra do wieczora by rodzinie niczego nie brakowało a ona nadstawia d**y komuś innemu. Zamknij oczy i wyobraź sobie, że Twoja matka postępuje jak Madzia albo siostra czy żona. Co byś o takim postępowaniu powiedział. Tq kobieta rozwala dwie rodziny a Ty bierzesz ja za kogoś innego. To zwykła d****a! Pisała kobieta 42, nie po przejściach, szczęśliwa mężatka

Gość pabloko
do gośc marza - jej dzieci maja po 11 i 7 lat a u mnie bedzie za 2 miesiace

Gość gość
Jak Kochasz Magdę to czemu ja "zdradzales" z żoną? Ja na miejscu tej Magdy bym się wkurzyla.

Gość gość
Jaka masz gwarancje,że za chwile nie zakochasz sie w innej M.Trzeba myslec racjonalnie ,bez emocji...Daj sobie czas i nie rob niczego czego potem bedziesz zalowal.Jak kocha to poczeka,w przeciwnym razie rozwalicie swoje rodziny i do kogo będziecie miec żal?

Gość gość marza
Pomysl jak zdecydujesz sie byc z Magda, to swoje dziecko bedziesz widywal od czasu do czasu. Bedziesz SKAZANY na to by ogladac jej dzieci na codzien. Ciekawa jestem jak ona bedzie traktowac twoje dziecko.

Gość gość
Jakbyś kochał ta kobieta to nie chciałbyś być z nikim innym. Z tą Magda to chwilowe zauroczenie bo coś was połączyło nuda w małżeństwie czy brak oparciu itd. Przypomnij sobie dlaczego chciałeś wziąść ślub co się stało ze teraz jest w ten sposób. Spróbuj sam się zbliżyć do żony tak emocjonalnie. Rozmawiaj cie co jest nie tak, spróbujcie naprawić. Jak się nie uda z czystym sumieniem możesz odejść ale napewno nie do tej Magdy bo ten związek jest spisany na starty. Nie ma też co zostawać przy żonie której się nie kocha i cierpieć ale trzeba spróbować naprawić i dopiero po nieudanych próbach zrezygnować.

Gość gość
Ratuj małżeństwo .... ja tak włąsnie wybrałam super fascynacja super facet dogadywalismy się . Zostawiłam męża odeszłam do fascynującego a po roku okazalo sie co innego. Już nie mogłam wrócić i teraz mam za swoje - chodze do psychologa bo nie moge sobie z tym poradzić jaka bylam głupia . Miałam wszystko kochającego męża, dom chciała miec dziecko i mówił ze mnie kocha a mi zachciało się fascynacji. Nie popełniaj tego błędu zwłaszcza jak kobieta nosi twoje dziecko.....fascynacja przechodzi i wracamy na ziemie - dla mnie jest już za późno

Gość gość
Magda swoje dzieci odchowała. Teraz ma wiecej czasu i głupoty jej w głowie. Jej dzieci jak były malutkie miały mamę i tatę i spokój w domu. Co za mężczyzna z Ciebie, który pozbawi własne dziecko krew z krwi tego ciepła i uwagi, które jej dzieci miały. Czy Twoje dziecko na to nie zasługuje?

Gość pabloko
do gosc marza - dzieki za fajna dyskusję poiem ci tak magda dala mi czas do wiosny moze troche dalej, a dziecko moje moila ze bedzie toleraoc baa ze naet moze z nami mieszkac, ona naprawde nie jest taka osoba coby bronila itp

Gość gość
Marza sama jesteś suka o jakich piszesz. Skazany by oglądać jej dzieci k***a co to za tekst. Przykro mi ze Twój tatuś byś skazany i dlatego źle traktował pasierbice. Weź swoje żale schowaj do kieszenie i wyjdź stąd bo to robi się nudne do porzygania.