Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla żon których mężowie mają lub mieli kochanki jak je upokorzyć

Polecane posty

Gość gość
a po co mowic , facet i tak bedzie ja zdradzal nie z ta to z inna

Gość gość
Jakaś ścierka się boi, że wpierdziel dostanie od żony kochasia pod robotą albo przed swoim blokiem :D

Gość gość
rozumiem ze w psychiatryku jestescie juz po sniadaniu:)

Gość gość
Z psychiatryka to ciebie wypuścili niedawno dyżurna kafe lafiryndo :D

Gość gość
Uważaj jak będziesz jechała na rowerku, żebyś w kolejnego żonkosia nie wjechała wywłoko :D

Gość gość
Gorzej będzie jak żona żonkosia wjedzie w ciebie wywłoko :D

Gość gość
Bój się suko bój! Jak cię jego żona dorwie to ci tłuste dopsko skopie i wyrwie wszystkie pirze z pustego łba a w robocie i sąsiedzi będą mieli z ciebie ubaw bo teraz ludzie śmieją się z qrew takich jak ty :D

Gość gość
po sniadaniu zapomnialas o lekach :)

Gość gość
To ty zapomniałaś o lekach tirówko co tu non stop dyżuruje :D Anka leki weź :D

Gość gość
a ty co debilu tu robisz ? czyzbys nie warowala na tym forum jak pies heheheheheh :) pisz pisz schzolko ja zaczynam prace o 9 to sie jeszcze przez 5 min z ciebie posmieje

Gość gość
Mnie kilka lat temu zdradziła żona. Powiedziałem jej, co o niej myślę, natomiast z jej kochasiem wypiłem flaszeczkę z wdzięczności, że pokazał mi z kim żyłem i że uwolnił mnie od niej ;-)

Gość gość
Tak tak zesrałaś się tirówko Anka i to gowno zeżarłaś :D a twój bękart zwiał z pokoju bo taki smród walił :D

Gość gość
anka znów poleci na policję :D

Gość gość
Anka rozstawiłaś się już przy drodze? :D

Gość gość
Powie tak,to że mężczyżni zdradzają kobiety/żony to jest okrutne. Natomiast to że szybciutko osiągają cel to nie jest do końca tylko ich wina.Bo jesli kobieta wolna poznaje faceta przystojnego,podobającego się jej / ta co pisze o tej szkole oficerskiej/ 21.09.Poznali się,znajomośc trwała kilka miesięcy,znała nazwisko,miejsce zamieszkania ale nigdy jej nie przyszło do głowy że nie zaprasza jej do siebie by poznac jego rodzinę. Facet sobie używa,pani nie oponuje,nikt mu nie stawia żadnych żądań,czas leci a tu nagle szok,bo pan nie może zostać na święta ale też nie proponuje pani świąt u siebie.Trzeba robić dopiero dochodzenie przez znajomych kim ów pan jest.Szok,jak trzeba być głupią i dawać facetowi nie wiedząc kim jest i z jakiej rodziny .Tak własnie baby rozbijają rodziny a że facet to świnia to już inny temat.

Gość gość
Anka o godz. 9 stanęła przy drodze lub na leśnym parkingu i chyba zasięgu tam niema :D:D:D Anka przenieść się na chwilę trochę dalej co? :D

Gość gość
One doskonale wiedzą, że facet jest żonaty i celowo rozbijają małżeństwa, zeby zdobyć faceta, który się spodobał.

Gość gość
To chyba ci żonaci faceci rozbijają swoje małżeństwa, a nie ich kochanki. To oni Was zdradzają bo chcą Was zdradzać. To oni mają Was i Wasze małżeństwo w czterech literach. Nie zwalajcie winy za swoje złe wybory na obce kobiety.

Gość gość
do tanga trzeba dwojga faceta ktory chce zdradzic chetnej babki ktora chce mu dawac

Gość gość
Uważaj jak będziesz jechała na rowerku, żebyś w kolejnego żonkosia nie wjechała wywłoko x uwazaj bo wjedzie w twojego :) kafeteryjna schizofreniczko paranoidalna

Gość gość
Uważaj jak będziesz jechała na rowerku, żebyś w kolejnego żonkosia nie wjechała wywłoko x uwazaj bo wjedzie w twojego kafeteryjna schizofreniczko paranoidalna x Mój nie jeździ rowerem kafeteryjna schizofreniczko paranoidalna. lecz się Anka. :D

Gość gość
anka idź na żebry a nie marzysz o cudzych mężach :D:D

Gość gość
do tanga trzeba dwojga faceta ktory chce zdradzic chetnej babki ktora chce mu dawac x tylko dlaczego obcą kobietę ma obchodzić małżeństwo swojego kochanka? Chce się kobieta zabawić to się zabawia, a to, że facet rozbija tym SWOJE małżeństwo to już JEGO problem, a nie jej.

Gość gość
anka idź na żebry a nie marzysz o cudzych mężach x auuuuuuuuu yes yes yes :) jednak przylazlas chora miernoto , juz sie obawialam ze spisz po psychotropach

Gość gość
gość dziś zgadzam sie w 100%!

Gość gość
Jakaś ścierka się boi, że wpierdziel dostanie od żony kochasia pod robotą albo przed swoim blokiem hmmm delikatnie ci wariatko nadmienie ( widac czytac cie w szkole nie nauczono ze zrozumieniem tekstu) to juz nie jest jej kochas tylko maz a zona jest juz ex zona

Gość gość
dziś spójrz w lustro to zobaczysz wariatkę a o mężu to ty możesz tylko pomarzyć ścierko :D

Gość gość
dziś No nie wiem:):):) czy to coś to się nazywa zabawą.Jesli świadomie to robi to raczej inaczej bym to nazwała nie określę przez szacunek do siebie,bo brzydzę się tym i takimi osobnikami. Trudno się teraz dziwić dlaczego faceci nie chcą wchodzić w związki małżeńskie.Bo tego towaru przechodniego od spodni do spodni mierzy się na tony.

Gość gość
Kobiety opanujcie się!!! z tymi wyzwiskami.Tak trudno rozmawiać na przyzwoitym poziomie??? czy po prostu kochanki tak już mają że obrzucają się szmatami,ścierkami? może ja czegoś nie rozumiem.