Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla żon których mężowie mają lub mieli kochanki jak je upokorzyć

Polecane posty

Gość gość
dziś nie filozofuj,nikt tutaj nie mówi o gwałtach tylko o zdradach.To prawda,jak się baba nie nadstawi to tylko gwałt pozostaje ale z tym nadstawianiem raczej faceci nie mają problemu.Rano poznaje dziewczynę a wieczorem ma ją w łóżku.Jestem bardzo młodą osobą,po zabiegu ortopedycznym.Musiałam zaliczyć sanatorium rehabilitacyjne. Napatrzyłam się na kobiety młode i starsze,zachowywały się jak spuszczone z łańcucha.To one atakowały facetów,wcale nie musieli się wysilać by znależć coś dla siebie.Oczywiście nie oznacza to że mają zdradzać ale taka ich natura,wzrokowcy.

Gość gość
ktoś mądrze napisał, jak facet nie ma kręgosłupa moralnego to nawet jak mu jedna porządna odmówi to poszuka drugiej-aż do skutku niestety nawet długie rozpoznanie przed ślubem nie daje gwarancji że facet jest porządny.... ja ze swoim przed ślubem byłam pełne 4 lata nigdy przed ślubem nie dał mi powodu abym pomyślała że z niego taki zdradzacz bez honoru.... dopiero później- po ślubie dowiedziałam się , że jego ojciec też matkę zdradzał głównie w pracy - tak jak mój były mąż..... czuję się oszukana ale co zrobić.... żal mi dzieci najbardziej w takich sytuacjach.... ja dopiero po 7 latach potrafię spojrzeć życzliwiej na facetów....taką traumę miałam

Ja filozofuje? Ja po prostu uwazam ze powiedzenie suka nie da pies nie wezmie jest krzywdzace i nie odnosilam sie do tematu a do tego popularne a glupiego powiedzenia. A co do tematu to kobieta z klasa nie bedzie sie mścic, odwroci sie i odejdzie bez dyskusji bo nie bedzie sie znizac do ich poziomu i tyle.

Gość gość
gość wczoraj Malo widzialas, malo wiesz. gość dziś O, a tutaj wspominasz o g***tach, rozumiem, ze na kochance, ktora patrzy w niego jak w obraz. Tylko widzisz ta konkretna kochanka z 4 dzieci, po rozwodzie tego faceta, juz nie byla jego kochanka, tyko jego kobieta i zyla z nim ja maz i zona. A w takiej realcji sie roznie dzieje. Jesli zgotowal jej gehenne to g***ty w dni plodne tez, jak rowniez taki facet moze niszczyc zabezpieczenia.

Gość gość
Kochankom wisi czy jest żonaty. To rodzaj kobiet pozbawionych mózgu. To jest szał c**y który odbiera rozum. Oni to wykorzystują bo faceci wiedzą jak to jest kiedy rządzi fiut.

Gość gość
dziś To nie szał:) tak właśnie kobieta kobietę niszczy,nie zwraca uwagi na to że facet ma żonę i dziec***atrzy na siebie by mieć korzyści,często stabilizację życiową i dobry seks.Kobieta kobietę zniszczy w roznych sytuacjach życiowych...z przyjemności,zazdrości.Znam to z pracy i wiem na co je stać.,nie tylko z powodu facetów ale przyziemnych sytuacji.

Gość gość
gość dziś O, a tutaj wspominasz o g***tach, rozumiem, ze na kochance, ktora patrzy w niego jak w obraz. Tylko widzisz ta konkretna kochanka z 4 dzieci, x wybacz ale nie rozumiem o co ci chodzi , opisalam swoja historie , pozniej wypowiedzialam sie tylko raz dziś o g***tach nic nie pisalam , o co ci chodzi ???? historia stara ale dla twojej wiadomosci - ta biedna dziewczyna nigdy nie zostala jego zona , on tak do niej przychodzil i odchodzil i przychodzil i znikal ot tak jak mu bylo wygodnie , wiedzial ze ona zawsze go przyjmie , jak dziewczyna miala jakas prace i mogla oplacic dach nad glowa to z nia siedzial jak zaczynaly sie schody to znikal gdzies sie szlajal

Gość gość
On chcą zwyczajnie zabrać to co ma jego żona. Koniec kropka o to chodzi.

Gość gość
Śmieszna jesteś autorko. Widziałam sytuacje, kiedy zdradzone żony próbowały upokorzyć kochanki. Jedna przyjechała do pracy męża z trojgiem ich dzieci i jego rzeczami i zrobiła awanturę wywalając mu te rzeczy, "grać" dziećmi i wyzywając kochankę (która z nami pracowała). I zgadnijcie jak tą sytuację odebraliśmy my współpracownicy? Wcale nie myślimy źle o tym facecie i jego kochance tylko raczej o żonie, że to wariatka.

Gość gość
https://zapodaj.net/a7b064c150e6c.jpg.html Tak wyglada jedna z naszych znerwicowanych kafeterianek ktora w kazdym watku znajdzie sobie powod do hejtu;) wiesz wiesz ze o tobie tu mowa. Podobna jestes wiesz:) jestes opasla brzydka znerwicowana nieszczesliwa iiii zaniedbana i odrzucona. Wspolczuje;)

Gość gość
Ale bym ją ****ał.

Gość gość
13:33] Tak odebraliście,no to gratuluję :)Nie pomyślałaś że to był akt desperacji,kobieta z trójką dzieci być może bez środków do życia? a lowelas i dziwką urzęduje która to nawet wie ze są dzieci i krzywdzi.Pewnie mu jeszcze wspólczujecie,no bo przecież uciekł w ramiona normalnej.Szok

Gość gość
gość dziś Jednak się nie mylę,bo babole są do bólu głupie i dokładnie takie jak ty. Uważasz że ta kobieta "grała" dziećmi? To albo jestes podobna do kochanki tego faceta albo wystarczy ci życzyć byś stanęla w podobnej sytuacji.Zobaczysz jak zareagujesz jak nie bedziesz miała pomysłu na życie a męzuś będzie się bawił.

Gość gość
Takie rzeczy załatwia się w domu. Nie przyjeżdża się do pracy, w godzinach pracy i nie robi się cyrku. Naprawdę trzeba było to zobaczyć i posłuchać tej kobiety. W zasadzie to ona się ośmieszyła. Nawet jej żal, ale moim zdaniem nie upokorzyła tym ani kochanki, ani męża tylko siebie samą. I jeszcze wmieszała w to wszystko dzieci.

Gość gość
Tak, kobieta "grała" dziećmi bo je tam przyprowadziła i w to wciągnęła. Być może była zdesperowana, ale dla osoby patrzącej na to z boku, było to raczej żenujące. Mnie nie obchodzi to, że ktoś kogoś zdradza. Nie żyję z tymi ludźmi i nie wiem jak jest miedzy nimi. Nie mam ochoty oglądać takich wystąpień zdesperowanych żon, które maja ochotę upokorzyć kochankę.

Gość gość
No faktycznie nie upokorzyła:) bardzo dziwne myślenie ale pewnie wszyscy żeście wiedzieli że kolega żonaty z trójką dzieci obraca waszą koleżankę i mieliście duży iloraz tolerancji dla niego tej cichodajki. Nie nie grała dziećmi tylko tez im pokazała że tatuś to skurczybyk który spłodził,porzuca a jak dorosną to będzie chciał z nimi mieć zdrowe relacje.Takich histotrii się przed dziećmi nie ukrywa,bo to pózniej się obraca przeciw matce.Niech pamiętają . xxx Nie mam ochoty oglądać takich wystąpień zdesperowanych żon, które maja ochotę upokorzyć kochankę. xxxxx Jesteś żałosna "kobieto"

Gość gość
Jestem żałosna, bo nie mam ochoty patrzeć jak ludzie publicznie piorą swoje brudy?

Gość gość
moj obecny maz zostawil zone dla mnie , wiem ze to sie bardzo rzadko zdarza ale sie zdarza , wiecie dlaczego ? bo mial jej serdecznie dosc! , wiecznie cos jej nie pasowalo wiecznie nadasana , wiecznie zmeczona ,z zawodu bezrobotna , bez zainteresowan , jako dorosla kobieta jako partner byla mdla jak flaki z olejem poznalismy sie na rowerach , poszla mi zylka hamulcowa i wjechalam w niego , pozniej ( jeszcze nie wiedzialam ze jest zonaty zgadalismy sie na jakis krotki trekking poza miasto , pozniej sie okazalo ze lubimy tez troche sie wspinac na sciankach , okazalo sie ze mamy duzo wspolnego a on przy mnie odzywa . poczulismy ze to jest to on fajny facet ja tez niczego sobie a na dodatek samowystarczalna , pracujaca i z zainteresowaniami ktos tu powiedzial ze biedna kobieta zostanie bez srodkow do zycia a ja sie pytam jak dorosly czlowiek moze zostac bez srodkow do zycia???? jak mozna byc tak glupim i leniwym zeby zostac bez srodkow do zycia ;o tak sie zazwyczaj koncza malzenstwa kwok

Gość gość
Gościu z 16:50 dokładnie o tym samym pomyślałam. Jak można dopuścić do sytuacji, w której zostaje się bez środków do życia, w której jest się od kogoś zależnym. To jest skrajna nieodpowiedzialność i głupota w jednym - być uwieszoną na facecie. Tak, do czasu jest to bardzo wygodne - nie pracować zawodowo i zajmować się domem. Jest to dużo łatwiejsze niż godzenie obowiązków zawodowych z domowymi. Ale taka sielanka nie musi trwać wiecznie. Jeszcze jak mąż odejdzie do innej to pół biedy, bo będzie musiał płacić alimenty, ale ten sam mąż może umrzeć albo zachorować. I co wtedy?

Gość gość
gość dziś Jestem żałosna, bo nie mam ochoty patrzeć jak ludzie publicznie piorą swoje brudy? x dla mnie to masz nawet racje, takie akcje sa zalosne , akt desperacji heh ale taki akt zawsze jest zalosny i niesmaczny dla osob trzecich , tak ciezko zachowac twarz i honor ? po co sie osmieszac i robic z siebie idiotke i pisze to jako rozwodka wszystko mozna zalatwic inaczej a najgorsze jest pokazanie swojej slabosci i bezsilnosci , bezradnosci

Gość gość
dziś ile jej dzieci zostawił w spadku?

Gość gość
dziś Wiesz kobieto,jak się ma troje dzieci w domu i męzusia który ma swoje pasje a dom od tego by się nażreć i wyspać to wybacz ale można być zmęczoną i nadąsaną. Ja mam dwoje dzieci a już trzecie to chyba by mi brakło doby na normalne życie.Więc nie chwal tego swojego bo nie jest to coś czym możesz zaimponować.Głupi dupek ktory związek traktował jak piaskownicę,zabieram zabawki i odchodzę.Ciekawa jestem czy macie dzieci i a jesli juz to czy ty siedziałaś z dziecmi a męzuś na ściankach i na rowerku ha ha ha,rozrywał się no bo przecież ma zainteresowania.

Gość gość
nie filozofuj,nikt tutaj nie mówi o gwałtach tylko o zdradach.To prawda,jak się baba nie nadstawi to tylko gwałt pozostaje ale z tym nadstawianiem raczej faceci nie mają problemu. a ty jesteś kolejną niebyt madą dziewucha, która daje się wkręcać w tłumaczenie wszystkich złych rzeczy jakie faceci robia kobietą jakąś mityczna ich "naturą". I nawet nie wiesz jaka w tym jesteś głupia i jaką sama sobie robisz krzywde- facet ciebie zdradzi, oj biedny miś jest wzrokowcem, a jakaś sie nadstawiała, to biedny miś musiał. Nie żadaj od swojego faceta wierności, szacunku do ciebie i związku, tylko daj mu taryfę ulgowa, bo natura. Facet to nie walizka, ze ktoś go weźmie pod pachę i wyniesie a ona się nie zorientuje kiedy. No chyba , ze takich przygłupów sobie wybierasz, że jest bezwolny, pierdołowaty i ktoś go może zgarnąć z ulicy jak małego kotka, no to sorry, twój wybór

Gość gość
nie zostawil jej dzieci w spadku bo to ze dorosli sie rozchodza nie znaczy ze przestaja byc rodzicami z poczatku probowala grac dziewczynkam ( maja dzie dziewczynki 6 i 9 lat ) maz chcial placic 1500zl alimentow dziewczyny zabierac co weekend plus caly pelny tydzien w miesiacu ale nie obylo sie bez sadu . teraz placi 1600alimentow zabiera je do nas do drugi weekend oraz na kazde wolne swieta plus dodatkowe widzenia po ustaleniu z matka ( kino teatr park rozrywki itp)

Gość gość
Dlaczego to tak jest kobiety zawsze biorą cały dom dzieci na siebie? Dlaczego ze swojej własnej woli stają służącymi swoich facetów i dzieci? Dlaczego robią sobie z takimi facetami dzieci? Przecież, jeśli nie wychodzi się za mąż z powodu wpadki, i mieszka sie trochę ze sobą przed spłodzeniem potomka, to widać czy facet poczuwa się do obowiązków domowych czy nie. A już na pewno to widać po spłodzeniu dziecka. Po co więc robić sobie kolejne?

Gość gość
dom i dzieci

Gość gość
a mam dwoje dzieci a już trzecie to chyba by mi brakło doby na normalne życie. wybacz ale ja mam dwoje dzieci i calkiem normalne zycie , malo tego pracuje zawodowo

Gość gość
dziś odpowiedz na zadane pytanie,nie pisz tego co ci wygodne.

Gość gość
dziś co znaczy normalne? bo ja tez pracuję zawodowo,prowadzę dom ale nie bardzo mam czas w tygodniu na swoje przyjemności a mimo tego nie narzekam bo mam świetną rodzinę i kochającego męza.Powiem więcej nie mami nie miałam babć do pomocy.

Gość gość
hi hi hi, facet wystarczy że zapłaci 1600 alimentów i już kochanica szczęsliwa,a to że dzieci potrzebują ojca na co dzień to nie jest ważne. Juz tu jedna wytłumaczyła swojego, że żona była mdła jak flaki z olejem,bo była zmęczona i pewnie d...y nie dawała a druga dała pojezdziła z nim na rowerku i git:):):)