Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla żon których mężowie mają lub mieli kochanki jak je upokorzyć

Polecane posty

Gość panciaolcia
Jest na to stary ludowy sposób. ZA KUDŁY I ZE SCHODÓW!

Gość gość
gość dziś scierka to cie urodzila schizmenko ale ci stary rogi dowalil , az biedulko zaswirowalas , pewnie kochanka tez niezle po tobie pojechala ze masz taka zryta lepetyne :) pssssssst..... zadnej Anki tu nie ma , to tylko twoje chore zwidy

Gość gość
Ja wam powiem tak, ze to jest wina obu stron kiedy doszło do zdrady, nieco bardziej jest odpowiedzialny jednak wasz facet- jeśli was zdradził, bo ta obca baba was nie zna, a on to wasza najblizsza rodzina, i jemu powinno być trudniej was zdradzać. Jednak mechanizm jest taki, ze kobiety często wola zwalac na tę druga, żeby po prostu usprawiedliwić meża, szczególnie jeśli chcą jeszcze z nim planować jakies zycie- bo nie da się z kims zyc go nienawidząc... Te załosne ludowe powiedzenia typu ze jak suka nie da... sa głupie, ale to miniona epoka, i kiedyś się uwazało ze kobieta jest- czy powinna być ostoją moralności - facetom się za dużo wybaczało, od kobiet za dużo wymagało. To bzdury ze faceci maja zdrade w genach, kobiety tez zdradzają podobnie chętnie, niemniej większe przyzwolenie w stosunku do mężczyzn odciaza ich psychicznie, i z tego powodu właśnie faceci latwiej się kierują ku zdradzie.. Seksualnosc kobiet tłumiono zawsze w dziejach, w krajach islamu się stosuje masowe obrzezania w tym celu... Ja mysle, ze ta chec upokorzenia kochanki to wynika z kompleksów, po prostu zdradzone czujecie się gorsze. Ja bym poszła innym torem, nie macie poczucia, ze rozmyślając o tym waszym załosnym byłym, marnujecie czas? Na co go tak marnować, jak jest tak wielki swiat, pełen normalnych, fajnych facetów, którzy moga oszaleć na waszym punkcie ... Ja mysle, ze były prędzej się zdziwi, ze zamiast urzadzac sceny, olejecie go szybko ciepłym moczem i będziecie zyc szczęśliwie dalej.

Gość gość
dziś nikt mi rogów nie dowalił ścierko kopnięta w zad przez żonatego. siedzisz tu i bredzisz tirówko całymi dniami i nocami zamiast zająć się bękartem. wszyscy cię znają i się z ciebie śmieją lafiryndo co stała przy drodze. :D

Gość gość
gość dziś gość dziś scierka to cie urodzila schizmenko ale ci stary rogi dowalil , az biedulko zaswirowalas , pewnie kochanka tez niezle po tobie pojechala ze masz taka zryta lepetyne pssssssst..... zadnej Anki tu nie ma , to tylko twoje chore zwidy x Chore zwidy to masz ty prostytutko, bo non stop wmawiasz zdradę każdemu, kto nie pisze po twojej myśli. Anka weź leki, bo źle z tobą :D

Gość gość
Niby kobiety,a jakie słownictwo :/ Co wam daje takie wyzywanie sie na forum ? Nie lepiej jest kulturalnie porozmawiać ? Wymienić zdania bez wyzwisk ?

Gość gość
Lepiej by bylo ale ja lubie ta schizofreniczke podpuszczac, lubie sie nad nia pastwic psychicznie :) zobacz jak zabawnie , jakas Anke teraz sobie uroila

Gość gość
dziś To bardzo zabawne,podpuszczać :). Tylko wg nas niczym się od niej nie różnisz bo obracasz słownictwem z marginesu społecznego. Wszystkim nie przychodzi tak łatwo jak tobie więc jesteście jak dwie krople wody.

Gość gość
no ale wlasnie z nia tak trzeba , im wiekszy rynsztok tym ona bardziej sie nakreca :) wydaje mi sie ze ona tu juz dlugo siedzi i kiedys kochanka jej meza miala na imie inaczej , teraz chyba Anka , kielbasa?

Gość gość
a kartoflice dalej piszą o mężatkach "żony". "Żony to, żony tamto, jakaś żona powiedziała coś tam". Zobaczcie sobie jak kretyńsko to brzmi :o

Gość gośćoriperipoeioti
jak już to trzeba zniszczyć niewiernego męza który okłamuje was obie. Kochanka nie bruka małżeństwa bo w nim nie jest, bruka je mąż

Gość gość
wcześniej pluła na jakąś wiolę, a jeszcze dawniej jakaś klaudia była. myślę, że mąż opuścił ją wiele lat temu i ona jest teraz taką zwariowaną wariatką osiedlową :( chodzą takie, mamroczą, pety palą, cera pijaczki, włosy zawsze jakoś dziwnie nastroszone.

Gość gość
u mnie w mieście jest taka, mąż wiele lat temu wyjechał za granicę do pracy i oczywiście nie wrócił, przysyłał jej tylko pieniądze. 10-15 lat temu się jeszcze trzymała, miała dwa psy to i gadałam z nią na spacerach czasem. potem coraz gorzej. teraz chodzi w takich brudnych łachach, brudne okulary, włosy afro. żebrała o papierosy albo drobne na swojego psa - jak miała cieczkę specjalnie podchodziła do ludzi z psami, właściciel się szarpie ze swoim a ta takim drętwym głosem 'proszę o złotówkę, biedna jestem, poszedł do latwicy niemry, proszę o złotówkę'. teraz jak ją widzę to mijam łukiem. często siedzi na kocu w krzakach pod delikatesami.

Gość gość
Boze jak trzeba miec slaba psychike zeby zwariowac bo facet zostawil ale daleko nie szukac :o Faktycznie kiedys w kazdej kafeteriance widziala wiole , wczesniej nie wiem chyba mnie tu jeszcze nie bylo Teraz Anke sobie uroila :o

Gość gość Astrid
gość dziś Zgadzam się z Tobą. Sama zostałam zdradzona, mój były znalazł sobie kochankę -ona była na co dzień, ja w weekendy [pracował w terenie]. Sprawa się rypła, ja wystąpiłam o rozwód, kochanka go zostawiła bo nie chciała żyć z kłamcą. O tym, że ma rodzinę nie wiedziała. Szybko znalazł sobie inną bo dach nad głową jakiś mieć musiał, ale to też nie było to, miała pretensje o to, że musi płacić alimenty i im niewiele zostaje. Fakt, z mojego domu rodzinnego go wywaliłam, a w miejscu pracy też stracił mieszkanie [mieszkał w kawalerce mojego brata, który od kilku lat przebywał we Francji] Po 4 latach od rozwodu nie wiem co się z nim dzieje, ale alimenty na 2 dzieci wpływają terminowo. Z kochanką mojego męża [tą, która przyczyniła się do naszego rozwodu] spotkałam się przypadkowo już po rozwodzie 2 razy w większym gronie, w tym jedno spotkanie było rodzinne. Została zaproszona przez mojego kuzyna jako osoba towarzysząca na wesele. Na weselu było spokojnie, omijaliśmy się, na poprawinach, wśród najbliższej mojej rodziny spokojnie wyznała, że zrozumie jak ją wyrzucimy ze swojego grona, bo jest winna mojemu rozwodowi. Moi najbliżsi byli zaskoczeni tym wyznaniem, a jeszcze bardziej faktem, że ich nie poinformowałam jaka to osoba usiłuje wkroczyć do nasze familii. Mnie ta kobieta zaimponowała swoją odwagą i faktem, że zdecydowała się zerwać z kłamcą. To mój były mąż okazał się szują, nie ona. Nie pałam wielką miłością do tej kobiety, ale też nie mam do niej żalu. Nasze drugie spotkanie - przyjechała do nas z kuzynem wręczyć zaproszenie na ślub i wesele, o przeszłości nie rozmawialiśmy, ale nasze spotkanie było miłe.Niedługo, za niespełna 3 tygodnie spotkamy się na jej ślubie i życzę Im wiele szczęścia. A ja? gdyby nie rozwód też nie spotkałabym sympatycznego człowieka z którym chętnie pobawię się na tym weselu. Na wszelki wypadek dokładnie sprawdziłam swojego partnera - jest człowiekiem wolnym, bez zobowiązań Jaki z tego wniosek? Nie każda kochanka zasługuje na pogardę i stek wyzwisk.

Gość gość
przede wszystkim kochanka nie ma zadnych zobowiazan wobec zony , nic nie obiecywala nic nie przysiegala , zona to dla niej obca osoba a wasz maz? juz chyba jakies zobowiazania ma , jednak przysiegal , w wiekszosci przypadkow dzieci splodzil , podpisal papier , -swiadomy praw i obowiazkow...... wiec jak was w huja robi to tylko i wylacznie jego wina a nie kochanki

Gość gość
Anka ty wulgarna szumowino czy ty lustra nie masz czy ślepa jesteś? :D tylko jeden tirowiec cię przeleciał to od razu w ciążę go wrobiłaś i walczyłaś latami z jego żoną oraz całą rodziną. Przecież wszyscy wiedzą że to ty desperatko wyzywasz tu od lat wszystkie żony. Siedzisz na kafe psycholko z urojeniami całymi dniami i nocami i każdej żonie wmawiasz zdradę lub majaczysz że ją mąż zostawił bo ci się treść postu nie spodobała. Wczoraj też przez pół nocy bredziłaś sama ze sobą kretynko gdy żony spędzały miło czas z mężami. Jesteś żałosna. Wydaje ci się że jak poszczekasz na żony w necie to tirowiec zostawi swoją i przyleci do ciebie? Debilko on cię znać nie chce. Wstydzi się przyznać że kiedyś bzyknął takiego paszczura jak ty dlatego wszystkim mówi że twój bękart to jego wnuk a nie syn :D Tu jest wątek o tobie schizofreniczna idiotko który sama założyłaś: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jak-skontaktowac-sie-z-pania-a-jankowiak-p_6572145 Pamiętasz jakąś Kingę i Wiolę? To znaczy tylko jedno ze kafe to twój cały świat szmaciaro i niejedna żona dała ci tu popalić.

Gość gość
prostytutka się już wybiela od samego rana i winę za swoje łajdactwo zrzuca na żonatych panów. :D

Gość gość
gość dziś przede wszystkim kochanka nie ma zadnych zobowiazan wobec zony , nic nie obiecywala nic nie przysiegala , zona to dla niej obca osoba a wasz maz? juz chyba jakies zobowiazania ma , jednak przysiegal , w wiekszosci przypadkow dzieci splodzil , podpisal papier , -swiadomy praw i obowiazkow...... wiec jak was w ch*ja robi to tylko i wylacznie jego wina a nie kochanki x Ty nie jesteś żadną kochanką psycholko z urojeniami. Kto by chciał takiego koczkodana na kochankę? :D

Gość gość
kielbasa? xxxxx i jeszcze kiełbase pamięta :D a to znaczy, że sama nią jest. :D jak się tłumok nakręci, to lecą takie wiąchy, że człowiek myśli, że to z wariatkowa nadają. jowita to żona byłego kuratora co zwiał od ciebie szmato? :D kiedyś ją tu wyzywałaś i groziłaś że jej męża zabierzesz. pamiętasz prostytutko za dyche? :D

Gość gość
Zamknęło ścierwo ryja śmierdzącego. Może polazło srać do wiaderka? :D

Gość gość
ścierwo zaraz na policję poleci. uważajcie na nią, bo najpierw prowokuje ludzi i jako pierwsza wyzywa, a później na policję leci, bo jej się wydaje, że jak ma żółte papiery to wszystko jej wolno, a innym nic, nawet bronić się nie mogą. w jej wioskowym komisariacie wszyscy policjanci już ją znają i jak tylko się pojawi, to drzwi przed nią zamykają. :D

Gość gość
o prosze ! wczoraj psycholka tez okolo 8 rano nadawala , tak jak sie domyslam budza o 8 w Tworkach na sniadanie :) :)

Gość gość
Cos w tym jest . Temat byl calkiem spokojny bez wiekszych spiec az do godz 8:12 poszly pierwsze bluzgi od tej chorej kobiety .

Gość gość
Nie wiem o kom mówicie , ale a fuj , fuj dla kobiet lekkich obyczajów niech ich wszyscy djabli i by ich los porządnie ukarał za rozbite rodziny, łzy i cierpienie ...na stos z nimi

Gość gość
w takiej sytuacji może okazać się niezbędna pomoc adwokata, a dobry specjalista to gwarancja wygranej sprawy, polecam sprawdzić http://adwokatgorzow.com.pl/

Gość gość
Ja pinkole, co kierowało tym facetem że zrobił coś takiego ? Albo tak spragniony był sexu albo oślepł przez moment i brak wzroku ogłupił go zupełnie

Gość gość
Zło wraca ze zdwojoną siłą do osób które je sieją i dobrze niech wraca nawet z poczwórną siłą , niech niszczy i sieje spustoszenie u tych co biorą się za żonatych i niszczą ich rodziny.

Gość gość
Dno ten ostatni wpis.Niech zonaty siedzi przy zonce a nie lezie i mami obietnicami kolejna kobiete udajac przy tym wolnego lub w separacji !

Gość gość
Nie macie innego zajęcia tylko w takim słabym i nędznym temacie pisać.