Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o facecie który mnie nie komplementuje ?

Polecane posty

Gość gość
Po co on w takim razie mówi znajomym, że ma piekna dziewczynę, że zawsze jestem zadbana i aż miło patrzeć, że zawsze chciał mieć taką dziewczynę??? innym bez problemow mowil komplementy a mi nie chodzi o sztuczne pocieszanie bo to się czuje (a ja nie lubie falszu tylko prawde, ) . Nawet jakby powiedział "skarbie ale masz ladna fryzure" a mialabym ładnych 100 elementów urody to byłoby fajnie. Albo żeby mnie tak przytulil i powiedział, że cieszy się ze ma taką dziewczyne jak ja, ze jestem ladna tak jak mówi do innych (po co do nich a nie do mnie?) . Myślę , że zwiazek byłby lepszy. Wy nie poswiecicie nawet 15 min na rozmyslanie nad naszymi potrzebami bo wam się nie chce - to i ja nie mam zamiaru wynosić go na piedestal, widzę że się dopomina między wierszami o docenienie ale nic z tego. Niech nie mysli, że to w jedną stronę. Glupi nie jest więc na pewno się domyśla po tych moich aluzjach

Gość gość
Komplementy na pokaz przy znajomych? Wybacz ale wygląda to tak jakby szukał potwierdzenia u obcych dla swojego wyboru, jakby sam nie był pewien.. i jakby dla nich to zrobił A słowa na temat fryzury brzmią bardziej jako komplement dla fryzjerki..

Gość gość
Widze autorka i jej podobne wiesniary nie wiedza, ze nie ma czegos takiego jak facet. Sa za to mezczyzni.

Gość gość
mezczyznami określa się płeć męska która wie jak się zachować facet to facet - jeden z wielu tak jak kobieta i dama facetka to na feministki

Gość gość
13.24 Nawet wieśniary wiedzą, że nie ma również CZEGOŚ TAKIEGO jak mężczyźni. Za to są faceci i są mężczyźni :classic_cool:

Gość gość
13.48 Dam nie ma - wyszły. Są tylko "Damy i huzary"

Gość gość
Np. jak ma się czuc kobieta która przed randką specjalnie dla niego idzie do fryzjera ( no dobra, tego żaden facet nie zauważy), ale kupuje do tego seksowną sukienke, robi piekny makijaz itd, a on nie powie ani slowa uznania? Czuje sie zniechecona, ze to w sumie obojetne czy ubierze na radnke dres czy sie postara, to jest demotywujące x Przestań bredzić, wy to wszystko robicie wyłącznie dla siebie i po to aby wzbudzić zazdrość innych kobiet, a nie dla faceta, ewentualnie robicie to aby zrobić na nas wrażenie i osiągnąć założony cel, tylko jedno ale... my mężczyźni, podkreślam MĘŻCZYŹNI nie łapiemy się takie sztuczki, owszem to plus jeśli kobieta o siebie dba i ładnie wygląda, ale jednak w kobiecie liczy się coś więcej niż ładna kiecka, czy nowa fryzurka. Poza tym straszne z was dzieciaki, zamiast zakładać temat na forum nie lepiej byłoby powiedzieć o tym facetowi wprost, że brakuje wam komplementów? Czemu zawsze oczekujecie, że my się domyślimy o co wam chodzi i czego tam sobie pragniecie? Nasze oczekiwania i sposób myślenia, okazywania uczuć, itd... jest zupełnie odmienny od waszego i czas wreszcie to zrozumieć, bo wtedy po prostu łatwiej się żyje i łatwiej o szczęśliwy związek.

Gość gość
Zreszta to ze sie facet stara w lozkuniezupełnie mnie przekonuje o jego uczuciach, faceci czesto oddzielaja milosc od seksu x Tak uważasz, na tym forum masz mnóstwo tematów zrozpaczonych kobiet, które żalą się jak wygląda ich seks z facetem który ich nie kocha, albo nie akceptuje ich wyglądu. Miłość od seksu owszem potrafimy oddzielić (podobnie zresztą jak wy drogie Panie) ale kiedy połączy się jedno z drugim, to nie ma siły aby mieć jakiekolwiek wątpliwości. Mężczyzna któremu zależy na kobiecie zawsze jej przyjemność będzie stawiał na pierwszym miejscu, zaspokojenie kobiety, pieszczoty, gra wstępna kosztuje zbyt wiele energii, aby tracić ją na byle kogo.

Gość gość
Seks zrozpaczonych kobiet z mężczyznami, którzy ich nie kochają wyglądałby zupełnie inaczej, fakt.. :(

Gość gość
Czemu zawsze oczekujecie, że my się domyślimy o co wam chodzi i czego tam sobie pragniecie? Nasze oczekiwania i sposób myślenia, okazywania uczuć, itd... x Prawda ci napiszę...to jest forma manipulacji z ich strony. Niech się domyśla, niech myśli, niech robi...dla mnie na pierwszym miejscu. Jako facet masz kategorycznie powiedzieć - masz mówić wprost czego chcesz albo wcale. Będzie marudzić, nie daj się. faceci czesto oddzielaja milosc od seksu x Kobiety idą jeszcze dalej. Kupczenie tyłkiem w zamian za dostarczanie usług. Byłeś dobry, zabrałeś na weekend - masz seks. Kupiłeś jej coś - masz seks itd. Taka forma nagrody, a dla mnie raczej zwykła tresura.

Gość gość
Jakby to była tresura to dostałbyś psiego chrupka a nie seks! Dostawcy usług od siedmiu boleści.....

Gość gość
Są tacy, ktory nie komplementują bo tak już mają, też na takiego trafiłam i źle się przy nim czułam, więc z nim zerwałam... Staral sie w lozku,ale to nie to samo, seks to tylko seks

Gość gość
Generalnie dla mnie jako kobiety jesli zalezy mi na facecie to samo to ze stara sie w lozku to za mało. Nie musi być bogaty czy kupować mi drogich prezentow, ale ma za mna szalec i koniec bo bez tego ja sie zniechecam

Gość gość
"Seks zrozpaczonych kobiet z mężczyznami, którzy ich nie kochają wyglądałby zupełnie inaczej, fakt.. smutas.gif" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX A co ma seks do miłości? Można mieć genialny seks z osoba której się nie kocha wcale i można mieć byle jaki seks z ukochanym/ną Szczegolnie z perspektywy facetow to tak wygląda

Gość gość
Choc oczywiście idealnie jest jak jest i miłość i seks, ale moim zdaniem facet który kocha powinien to okazywać jakoś partnerce, mowic jej ,że jest piekna, cudowna, wspaniala itd. Ale może niektorzy nie czuja takiej potrzeby nie wiem... Mój kochanek chyba nie czuł, czasem miał jakieś przeblyski czulosci ale potem sie dystansował i tak w kolko przez 2 lata, a ile mozna wytrzymac taka hustawke? Ze raz sie interesuje, sprawia wrazenie, ze mu zalezy jakiś czas miesiac czy dwa, a potem przez kolejny miesiac ma gdzies

Gość gość
A ten kochanek to facet? Jak facet to takie coś nie umie kochać a jak nie umie kochać to i komplementów mówić nie umie :(

Gość gość
Kochanek, ale nie możemy i tak być razem, łudziłam się, ze cos do mnie czuje...ale on sie moze chcial mna tylko zabawic, jeszcze bedzie tego zalował bo dopiero teraz sie wezme za siebie i za jakis czas zobaczy na co mnie stac ( bo i tak sie pewnie spotkamy bo pochodzimy z tego samego srodowiska), ale juz bedzie za pozno ...Tylko mi żal bo czasem sie zachowywał jakby mu faktyczne zalezalo

Gość gość
Ale obiecałam sobie jedno- już nigdy się nie zakochiwać :( Nigdy. Nawet jak będę w poważnym związku czy po ślubie to dla żadnego faceta juz nie strace glowy bo tak jest prosciej

Gość gość
Zakochać się w facecie? Nigdy w życiu!

Gość gość
Staral sie w lozku,ale to nie to samo, seks to tylko seks x No i proszę wyszło szydło z worka kto oddziela seks od uczuć wyższych. To dla kobiet seks bez uczuć może istnieć, bo to kobiety są w stanie iść do łóżka z facetem który w ogóle je nie pociąga, pod warunkiem że z tego seksu wyciągnął jakąś korzyść. Kobiety są strasznie naiwne i głupie, wolą być z facetem który ma je gdzieś pod warunkiem że ten będzie je komplementował, niż być z facetem który jest dla nich dobry, ale nie obsypuje idiotycznymi tekstami.

Gość gość
Baby mają strasznie nawalone we łbach.

Gość gość
Popełniłam ten ostatni błąd, ze sie w nim zakochałam, tzn. w tym kochanku, ale juz wiecej go nie popełnie, kazdego faceta bede traktowac na dystans, tzn w zwiazku moge być czy nawet wyjsc za maz ,ale nie bede sie juz angazowala emocjonalnie

Gość gość
Kobiety są różne, naiwne też. Stu może sypać najbardziej wymyślnymi komplementami i nic nie zdziałają a jeden najskromniejszy komplement od tego, którego kobieta wybrała, jest w stanie sprawić bardzo wiele.