Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmniejszanie wymagań pytanie do takich osób? ?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat wszyscy piszą mi żebym zmniejszył wymagania ale jak to zrobić mam się umówić pasztetem do którego czuje obrzydzenie na sam widok. Co wy robicie kiedy wasza partnerka wam się nie podoba przerywanie po wierszyk spotkaniu czy cistnienie na siłę byle kogoś mieć. Ja myślę o zmniejszeniu wymagań ale nie wiem jak nie mam wpływu na własne uczucia albo przyznam że są dość dziwne bo albo mi się podoba dziewczyna i non stop o niej myślę nawet w snach albo czuje do niej obrzydzenie albo coś pomuedzy ale z taką laska mógłbym tylko na jedną noc choćby miała super pupę i biust liczy się dla mnie tylko twarz wiem może powiecie że mam zwbto jednowymiarów postrzeganie kobiet ale nic nie umiem na to poradzić. A wy jak zmniejszyliście wukazania od czego powinienem zacząć i czy muszę rezygnować z twarzy ??

Gość gość
Nie rozumiem jak ktoś pyta o pierdoła to pełno odpowiedzi a jak ktoś żąda poważne pytanie to chuj

Gość gość
Nie odpowiadają ci bo na pytania debila odpowiadać nie warto. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie umawiał się z kimś do kogo czuje obrzydzenie, robią tak wyłącznie desperaci i nieudacznicy.