Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ha! I Gwiazdorek wyżebrał usunięcie tematu z żonką!

Polecane posty

gość dziś co ten pedalski chooyek tam edytował? smiech.gif x x to pokazuje jak motzno na ciebie oddziałowuje, jeden edit i już bagieta w rękach i tasowanko bo jux co wystukał :classic_cool: ale znaj moją dobroć , napisze ci co pierwotnie zawierała ta wiadomość : "defekuje ci do ryja" ale potem stwierdziłem że nie tylko ja i edytowałem :D

Gość gość
Hehe mistrz w odwracaniu kota ogonem. Zapytasz co było przed editem- jesteś ogarniętym manią przegrywem, który już przegrał z wielkim strategiem:D

Gość gość
Skąd ten debil bierze swoją manię wielkości?

Gość gość
Ten Juken to jakiś pajac. Kto normalny naraziłby żonę i syna na tyle przykrości? Ciekawe czy żona wie, że mąż tak brylował na różnych forach, tak wdał się w hejting i także i wirtualne baja bongo z kureffkami, iż w końcu równie zdebilały adwersarz znalazł konto fb żony tego idioty i szasta nimi po internecie. Współczuję takiego męża i ojca.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Łysa pało upuśći spadaj. 🖐️

Gość gość
A Ty niby skąd wiesz ze jakaś pała która to podnosi jest łysa? Jak znsmak życie podnosi jakaś sfsfrustrowana trollewna. Tak przy okazji. Myślisz. In że o Tobie nic nie wiadomo? Przecież to Ty, albo raczej zaimek ty z z małej litery stoisz za projektem Kreska. I myślisz że nikt się nie zorientował? Mistrzu przegrywu?

Gość gość
A kuku.melduję że mój plan dziala:D cholernie mi ciężko ze nie moge się tym z wami podzielić.radość umniejsza mi właśnie ten fakt, że sukcesem muszę się cieszyć narazie przynajmniej sam.

Gość gość
Podziel się, nie bądź taki ;-)

Gość gość
To prawda że podłość tak wyśmiać, poniżyć, krzyedzić Bogu ducha winne osoby które mają za nieszczęście mieć tego pana za męża i tatę. Działania tego osobnika Jukena nie ograniczają się do forum kafeteria. Przyszedł tu z f23 . To kolekcjoner zdjęć kobiet z obydwu( oby tylko tych dwóch) , zabawa w bezwzględny trolling.Itd. Oczywiście że używanie jego rodziny to skur/wy/syń/stwo ale tak właśnie kończy się zadawanie z nienormalnymi ludźmi, z którymi on prowadził nie wiadomo po co wojenki.

Gość Sumo marki Honda
Nieźle, z tego co widzę to jakieś zjeby męczą Niemca pod zdjęcie żony trolla z kafe :-D. Czekacie bacznie 24/7 aż Troll zaloguje się i puści potok wyzwisk prosto w patologiczny ryj. A Troll to troll on z tego żyje.