Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłem wszystko i teraz nie wiem jak odkręcić

Polecane posty

Gość gość
13;54 zgadzam się.

Gość gość
Na mądrą kobietę trafiles autorze.Bardzo dobrze,ze nie pozwala sobą pomiatac.Tak jak Ty autorze traktujesz kobietę tak i ona będzie traktować ciebie.

Gość gość
Na mądrą kobietę trafiles autorze.Chwała jej za to,ze nie żebra o kontakt z Toba.Tak jak Ty traktujesz autorze ludzi tak i oni będą Ciebie.

Gość gość
Sami dopisaliście swoją historię, autor nie podał żadnych szczegółów.

Gość gość
Ja byłam w takiej przyjaźni. Przez x lat, facet otwarcie mówił, że jestem mu obojętna, ale to nie przeszkadzało mu się ze mną kontaktować, rozmawiać. Pozwalałam na to bardzo długo. Kochałam po prostu i tyle. Rozum krzyczał DOŚĆ, serce tęskniło. Aż pewnego dnia, tak po prostu zrozumiałam, że między nim a mną tak będzie zawsze i zadałam sobie pytanie: czy tego właśnie chcę? NIE Zakończyłam znajomość. Nie jest mi lekko. Tyle razy powtarzał: mi to obojętne, że w końcu w to uwierzyłam. Serce przegrało z rozumem. Co bym radziła autorowi? Następnym razem, zanim nie będzie szczery, i nie będzie mówił WPROST jak jest, będzie dokładnie tak samo. Wyciągnij lekcję, i nie chrzań następnej relacji, jeśli Ci się przydarzy. Pozdrawiam ps: daj jej już spokój

Gość gość
K8$£toś kto kocha nie rani Zapamiętajcie! X Moja siostra została sama z trójką dzieci bo tak mu wierzyła a on ją ranił, oszukiwał, ponizal aż wreszcie kiedy to zrozumiała, że on jej nie kocha to go wygonila i ma zmarnowane życie.

Gość nic na siłe
Ostatnio zakończyłam taka znajomość. Nie będę wchodzić w szczegóły ale mieliśmy ze sobą wiele przegadanych godzin.Gdy inicjowałam kontakt to czułam się zbywana, jakbym przeszkadzała. Gdy pytałam wprost to twierdził że nie, że bardzo się cieszy z kontaktu. Jednak zachowanie mówiło co innego i postanowiłam to zakończyć.Bo co mi po słowach jak zachowania ewidentnie wskazywały ze owszem znajomość mu odpowiada ale na jego warunkach i wtedy gdy to on ma czas, ochotę i nastrój na rozmowę.

Gość gość
:)Po prostu albo ludzie do siebie pasują albo nie. A druga szansa jest jak odgrzewany kotlet- niesmaczny! :)

Gość gość
Fajnie, że tak tu się produkujecie ze swoimi dobrymi radami, a autor nie napisał praktycznie nic o swojej historii.