Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 35

Polecane posty

Prokuratura zmieni zarzuty wobec rosyjskich kontrolerów, którzy 10 kwietnia 2010 r. byli na wieży w Smoleńsku. Teraz mają oni zostać oskarżeni o umyślne sprowadzenie katastrofy w ruchu lotniczym. Podstawą tej zmiany ma być nowy materiał dowodowy. Informację tę ujawnił w TVP Info Cezary Gmyz, który powołał się na swoje nieoficjalne informacje. x Całość: http://tnij.org/2cwn2h5 x x :D:D

- Tworząc postać dziennikarki, myślałem o Katarzynie Kolendzie-Zaleskiej. To ona jest autorką strasznych słów: "Prawda już została ustalona, żadne fakty jej nie zmienią". To, co powiedziała, jest szczytem podłości - mówił Antoni Krauze w wywiadzie dla "Dziennika Gazety Prawnej". x Teraz dziennikarka ostro odpowiada mu na łamach "DGP". x Jestem zwolenniczką czytania ze zrozumieniem. Zwłaszcza przez ludzi, którzy uważają się za inteligentów. - zaczyna Kolenda-Zaleska. Tłumaczy, że zdanie, które przywołał Krauze, "dotyczyło nie katastrofy smoleńskiej, ale sporów między naukowcami w tej sprawie". "Porównałam je do długoletnich sporów naukowców o globalne ocieplenie" - pisze dziennikarka. Podkreśla, że spory te są jałowe, bo dyskutujący okopali się na swoich pozycjach. Zdanie znalazło się w jej felietonie w "Gazecie Wyborczej" w 2013 r. x Krauze wykorzystał ten cytat, by mnie zaatakować i obrazić. Celowo zmanipulował moją wypowiedź, by pasowała mu do tezy o podłych dziennikarzach. Jestem zaskoczona, że człowiek, który tyle mówi o wrażliwości, jest zdolny do takiego cynizmu. - kontynuuje Kolenda-Zaleska. I dodaje, że oczekuje od Krauzego, że wycofa się ze swoich słów. x x Myślałem, że Krauze jest jedynie głupi. Jak widac po powyższym, nie tylko....:O

W kierownictwie partii w sprawach najwyższej wagi, np. kwestii Trybunału Konstytucyjnego, poglądy muszą być jednolite – powiedział w niedzielę prezes PiS Jarosław Kaczyński, tłumacząc, dlaczego Kazimierz Michał Ujazdowski nie znalazł się ponownie w Komitecie Politycznym PiS. (http://www.tvn24.pl) x x Demokracja a'la piś i kaczorek...

Gość gaz musztardowy
Wystarczy poczytać opinie ludzi na filmwebie jaki ten film jest denny i te opinie często dotyczą zwyczajnie aktorstwa, rezyserii itd. niekoniecznie propagandowej treści. Krauze to starszy człowiek który ewidentnie już się gubi , ale skoro w kogoś "wali" w taki sposób deprecjonując jego dziennikarskie zdolności itd. to może niech sobie prawicowych dziennikarzy poczyta

dla mnie najśmieszniejsze jest to, ze u nas są Żydzi i Żydzi. jeżeli sa za PiSem to sie ich jakos mozna z problemami ale strawić, ale jeżeli nie to wtedy sie ich opluwa ile wejdzie. Jezusa matka była Żydówką i jakoś nie przeszkadza to w modlitwie do niej!!!jezyk.gif i to są te absurdy Polaków lepszego sortu >> sparafrazuje część słów z pewnego polskiego filmu sprzed wielu lat : Moralność Pani Dulskiej... mówi to pani coś ? :classic_cool: Polacy się obrażają jak ktoś mówi o nich źle , jak ich ktoś bije ( ostatnio na Wyspach), sami zaś często źle mówią o innych czy innych biją. Antysemityzm jest u nas obecny , widac to na forum, a ten kto wrogo do Żydów nastawiony nie jest to mosiek , krypto-mosiek czy lewak. Co do tego ostatniego słowa to jest ono uzywane na łapu capu bez jakiegokolwiek sensu i uzasadnienia. Ja też jestem lewak chociaż brzydzę się aborcją , a parii lewicowych nigdy nie popierałem. To inflancja znaczenia pewnych słów... celowa manipulacja ale też powtarzane sa takie słowa przez część pokolenia smartfonów w sposób bezmyślny. Trudno więc czasem zachować umiar nawet tu na forum :classic_cool:

W zasadzie tego typu indywidua nie mają nic do powiedzenia. Każdy średnio rozgarnięty nie zauwazy żadnej treści w wypowiedziach takich "bubków" jak baran. Tam jest tylko schemat - mosiek-lewak - jewropa... trucizna sączona z nienawistnej łepetyny przeżartej indoktrynacją nacjonalistyczno- antysemicką. Taki ONR kafeteryjny. Umysł kogoś takiego ewidentnie nie potrafi otworzyć się na inną rzeczywistość niż na taką która sam sobie kreuje za pomocą słów symboli ... lewak-mosiek-jewropa. Innego świata taka bida nie rozumie.

Poprzedni rząd nie stanął na wysokości zadania ws. odszkodowań dla rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej, były one za niskie - ocenił wiceszef MON Bartosz Kownacki. Dodał, że są zabezpieczone pieniądze na kolejne odszkodowania. x x I o to chodziło. Ciekawe w jaki sposób wyceniają życie? I czy zycie np pana Wassermana jest więcej warte niż np pani Jolanty Szymanek-Deresz? A wiec pytanie zasadnicze. Czy rodziny ofiar otrzymaja po równo czy też będą równi i równiejsi?

gaz musztardowy dziś Wystarczy poczytać opinie ludzi na filmwebie jaki ten film jest denny i te opinie często dotyczą zwyczajnie aktorstwa, rezyserii itd. niekoniecznie propagandowej treści. Krauze to starszy człowiek który ewidentnie już się gubi , ale skoro w kogoś "wali" w taki sposób deprecjonując jego dziennikarskie zdolności itd. to może niech sobie prawicowych dziennikarzy poczyta x x No niby tak ale dzisiaj we Frondzie jest inna recenzja pełna ochów i achów nad całościa... Warto przeczytać i się pośmiać: http://tnij.org/rz0pbgs

gaz musztardowy dziś W zasadzie tego typu indywidua nie mają nic do powiedzenia. Każdy średnio rozgarnięty nie zauwazy żadnej treści w wypowiedziach takich "bubków" jak baran. Tam jest tylko schemat - mosiek-lewak - jewropa... trucizna sączona z nienawistnej łepetyny przeżartej indoktrynacją nacjonalistyczno- antysemicką. Taki ONR kafeteryjny. x x :D Nic dodać, nic ująć...!

Ktoś kto stosuje taką retorykę szanowany być nie może przez nikogo kto ma na uwadze jakąkolwiek tolerancję dla innych. Można w najlepszym przypadku komuś takiemu współczuć. Świat bowiem jest ciekawszy i bardziej złożony aniżeli jego konstrukcje myślowe. Jeżeli światem rządzą Żydzi to dobrze. Im zawdzięczamy postęp ( Einstein chociażby ). >> "Demokracja a'la piś i kaczorek..." >> No dobrze dobrze ale Schetyna to taki Kaczorek w PO. Zwęszył krew i HGW już inaczej gdaka, odwołała tez ludzi których nie chciała odwołać. Inna sprawa że na Kaczora potrzeba innego sku... który politycznie go pokona. Oby... >> "Niech będzie pochwalony Jarosław zawsze Dziewica. Gdyby głupota mogła latać to pis objęłyby przepisy lotnicze." >> Głupota w PIS... ok. Ale wiele rzeczy oni mają dobrze przemyślanych. I cynicznie to wykorzystują. To zdanie nieco upraszcza całą sprawe 🖐️

juz ci kiedys shatyn pisalam,myrowi do piet nie dorastasz,ile lat mam to ci powtarzac,az moze cokolwiek w tym becwalowatym lbie zaswita x x Masz rację. W głupocie, brakach w wiedzy i intelektu NIGDY nie dorosnę do pięt myrevinowych. I nigdy nie uda się się tak pięknie jak on, kompromitowac publucznie.

No dobrze dobrze ale Schetyna to taki Kaczorek w PO. Zwęszył krew i HGW już inaczej gdaka, odwołała tez ludzi których nie chciała odwołać. Inna sprawa że na Kaczora potrzeba innego sku... który politycznie go pokona. Oby... x x Powiem z przykrością, że niestety Schetyna nie dorasta do pięt kaczorkowi. I nigdy nie będzie odpowiednim sku..., żeby pokonać ten drób..

ps. No niby tak ale dzisiaj we Frondzie jest inna recenzja pełna ochów i achów nad całościa... Warto przeczytać i się pośmiać: >> Ach to przepraszam. Jeżeli u papieża ( tego prawdziwego ) tak piszą to odwołuję wszystko. Powiedz mi shatyn dlaczego antysemicka przybłęda przyczłapie się zawsze na twój topik zaraz za ifcią od Kodczkodanów i resztą ferajny ? Dlaczego nie mogą sobie swojego topa założyć ? ( ich topy mają słabą frekwencję :-P ) znikam na czas jakiś alebo i na zawsze, bedą mnie i tak widzieli przez najbliższy czas :-P

Głupota w PIS... ok. Ale wiele rzeczy oni mają dobrze przemyślanych. I cynicznie to wykorzystują. To zdanie nieco upraszcza całą sprawe x x Niestety ze względu na niektórych małokumatych wawciów, myrevinów, otulonych etc, musze stosowac uproszczenia bo inaczej każdy top byłby poświęcony wytłumaczeniu bardziej skomplikowanych spraw temu plebsowi.

Powiedz mi shatyn dlaczego antysemicka przybłęda przyczłapie się zawsze na twój topik zaraz za ifcią od Kodczkodanów i resztą ferajny ? Dlaczego nie mogą sobie swojego topa założyć ? ( ich topy mają słabą frekwencję jezyk.gif ) znikam na czas jakiś alebo i na zawsze, bedą mnie i tak widzieli przez najbliższy czas x x No bo własnie jest tak jak napisałeś. :D I nie znikaj na długo...

Wygląda na to, że wojna z Trybunałem Konstytucyjnym to dla Prawa i Sprawiedliwości zbyt mało i kolejny front zamierza ono wkrótce otworzyć przeciwko Sądowi Najwyższemu. - Od 90-tych do 2016 roku Sąd Najwyższy odgrywał bardzo niedobrą rolę - oznajmił Jarosław Kaczyński na konferencji prasowej podsumowującej obrady Rady Politycznej PiS. x - Sprawa Sądu Najwyższego jest sprawą bardzo poważną - stwierdził prezes PiS. Po czym oznajmił, iż w jego partii uważa się, że "nie może być tak, jak było" i także w SN wymagane są wielkie zmiany. - Nie może być tak, że Sąd Najwyższy jest instytucją wyjętą spod kontroli - podsumował. x x To oznacza, że Jarosław K. zaczyna tracić nad sobą kontrolę.

otulona_snem dziś duet debili x x Nie chciałem tego mówić ale masz racje w sprawie waszego duetu otulona-myrevin. Chciałem byc delikatniejszy ale skoro już publicznie napisałaś to popieram!!!

Gość gość
'Każdy średnio rozgarnięty nie zauwazy żadnej treści w wypowiedziach takich "bubków" jak baran. Tam jest tylko schemat - mosiek-lewak - jewropa... trucizna sączona z nienawistnej łepetyny przeżartej indoktrynacją nacjonalistyczno- antysemicką. Taki ONR kafeteryjny. ' nie wiedziałem , ze jestem jakimś 'bubkiem 'i nie wiem o co w tym okresleniu chodzi do tego schematu dodałbym ...chazarokomuna , czyli żydokomuna (coś prawdziwego co stworzono w Rosji i w Polsce powojennej ) , lansowane gejostwo przez mendia , łapówkarskie geszefciarstwo , zakute ośle pały przekazami postkomunistycznych mendiów , chamowate , wulgarne i małoletnie przeważnie przekazy uczestników tego i nie tylko tego forum ...takie dość żałosne to jest gdy się czyta co te dość smutne w rzeczywistości osobniki tutaj wypisują ...a tak poza -lewackiej jewropy tak praktycznie -każdy długoletni mieszkaniec tych landów -ma juz serdecznie dosyć i kazde nastepne wybory w każdym kraju z tego kołchozu będą wygrane przez ludzi normalnych czyli tych którzy zapierdalają dość mocno na to lewackie nieróbstwo , pedalstwo i pokrzywione oszołomstwo

- Jestem przekonany, że wygramy kolejne wybory i odsuniemy szkodników od władzy. Postawimy przed Trybunałem Stanu premier Beatę Szydło i prezydenta Andrzeja Dudę za łamanie konstytucji. Odkręcimy wszystkie pseudoreformy przywracające PRL w prokuraturze, mediach, edukacji, obrocie ziemią. Tylko my możemy to zrobić, nikt za nas tego nie zrobi - podkreślił lider Nowoczesnej Ryszard Petru. Zapowiedział, że jego partia zdelegalizuje wszystkie skrajne organizacje, które nawołują do wojny polsko-polskiej. - Nie będzie zgody na agresję, ksenofobię, sianie nienawiści - mówił Petru. Dodał, że Nowoczesna chce skutecznego, sprawnie zarządzanego państwa, w którym wiadomo, kto podejmuje decyzje i kto ponosi za to odpowiedzialność. x x Amen.

Gość gość
krótko mówiac - takich alimenciarzy , którzy pracowali i mogą pracować , jak Kijowski należy bezwzględnie zamknąć za długi , a nie pozwalać na na jakieś organizowanie marszów skupiajacych podobnych jemu osobników ...patologię nalezy tępić , a nie pozwalać na rozszerzanie się gangreny

- Nowoczesna jest za silną Polską w sercu silnej Europy, za patriotyzmem, który łączy, a nie dzieli, za optymizmem i wiarą, że wspólnie Polacy mogą osiągnąć wielkie cele - mówił w niedzielę na konwencji programowej w Warszawie lider partii Ryszard Petru. x Nowoczesna ogłosiła w niedzielę swój program polityczny. Po roku od wejścia do Sejmu partia Ryszarda Petru doprecyzowała go i lekko zmodyfikowała, kładąc większy nacisk na kwestie społeczne i wolnościowe. x - Musimy już teraz pokazać, jak widzimy Polskę za trzy lata. Jeśli w budżecie nie wystarczy pieniędzy i załamie się gospodarka, to PiS może nie dotrwać do końca kadencji. Sprzątane po PiS to będzie największa harówka, jaka nas czeka - mówił nam poseł Nowoczesnej Jerzy Meysztowicz.

Gość gość
gość dziś 'Każdy średnio rozgarnięty nie zauwazy żadnej treści w wypowiedziach takich "bubków" jak baran. Tam jest tylko schemat - mosiek-lewak - jewropa... trucizna sączona z nienawistnej łepetyny przeżartej indoktrynacją nacjonalistyczno- antysemicką. Taki ONR kafeteryjny. ' x :classic_cool:

"Pierwszy desant imigrantów" - w ten sposób Paweł Kukiz nazwał 15. rocznicę zamachu terrorystycznego na World Trade Center w Nowym Jorku. Dziennikarka Karolina Korwin Piotrowska nie mogła zostawić tego bez komentarza. x x Za bardzo zbliżył się do Jarosława K. i zgłupiał chłopina....:O

Jeszcze w grudniu Witold Waszczykowski prosił Komisję Wenecką o ocenę prawną sporu wokół Trybunału. Teraz Jarosław Kaczyński nie ma wątpliwości: wizyta KW w Polsce jest "bez znaczenia". x Rząd miał nadzieję, że KW poprze PiS w sporze o Trybunał Konstytucyjny. Tak się jednak nie stało: pierwszy projekt opinii był druzgocący dla partii rządzącej. Była w nim mowa m.in. o wielu niedociągnięciach prawnych w trakcie wprowadzania ustawy oraz niekonstytucyjności niektórych zapisów. x By zachować twarz, PiS obiecało wówczas, że " weźmie pod uwagę wszelkie zastrzeżenia KW". W sprawie Trybunału nic się jednak nie zmieniło, a Komisja planuje kolejną wizytę w Polsce - jej przedstawiciele przyjadą do kraju w poniedziałek i wtorek. Co na to Jarosław Kaczyński? x - Sprawa wizyty Komisji Weneckiej po jej pierwszych orzeczeniach, tylko przypomnę, że one mają wyłącznie doradczy charakter, jest już wydarzeniem bez znaczenia. Bo taki brak obiektywizmu, a przede wszystkim zupełny brak i zupełne ignorowanie polskiego prawa - to słynne stwierdzenie, że przysięga ma wyłącznie charakter ceremonialny - nakazuje traktować tę komisję z bardzo znacznym dystansem - mówił prezes PiS. x x Facet nie wytrzymuje presji. Na nasze szczęście bo przybliży ich koniec.

Gość gość
otulona_snem dziś duet debili Miej litość dla samej siebie kretynko. Wypociłaś tu już tak zatrważającą ilość kretynizmów, banałów, alkoholowych refleksji lub zwyczajnych kłamstw. Ile jeszcze zamierzasz ośmieszać się publicznie?

gość dziś krótko mówiac - takich alimenciarzy , którzy pracowali i mogą pracować , jak Kijowski należy bezwzględnie zamknąć za długi , a nie pozwalać na na jakieś organizowanie marszów skupiajacych podobnych jemu osobników ...patologię nalezy tępić , a nie pozwalać na rozszerzanie się gangreny x x Capi komuną taka gadka.

Miej litość dla samej siebie kretynko. Wypociłaś tu już tak zatrważającą ilość kretynizmów, banałów, alkoholowych refleksji lub zwyczajnych kłamstw. Ile jeszcze zamierzasz ośmieszać się publicznie? x x Oni z myrevinem się w tym specjalizują i muszę przyznać, że mają sukcesy!!!

Ach gdzie te czasy kiedy otulona mnie chwaliła ( ale wtedy kłóciłem się shatynem ) wtedy debilem nie byłem . Nie byłem debilem także w 2011 i w 2012 ... ale potem znów nim byłem ( zmiana poziomu hormonów jak to u kobiet ma czasem wpływ na emocje - na szczęście nie u wszystkich ) , teraz znów jestem debilem bo pewnie dlatego że myrevina uważam za idiotę a i parę słów dobitnej prawdy powiedziałem w odpowiedzi na "goowno mnie to obchodzi" :classic_cool: a że próbowałem bronić jak jechali po niej jak po łysej kobyle i przeginali z tym myciem kibli itd. to nie wazne. Próżno szukać wdzięczności wśród ludzi ehh :-P Jeżeli na to wszystko co dzisiaj napisałem otulona na serio ma taką odpowiedź to w zasadzie nie mam już wiecej pytań. Chyba ją przeceniłem sądząc że ma czasem coś mądrego do powiedzenia, ale pewnie mi się zdawało :-P W każdym bądź razie... tylko na kafe spotykałem się czasami z takim określeniem bądź innym, w normalnym świecie ( bo tutaj jest toksyczna sadzawka ) jestem postrzegany kompletnie inaczej i tylko to się dla mnie liczy , a te "debile" to tylko przez parę minut tu na kafe jako absmak.. że ktoś aż takiego dna sięga z niemocy ... Shatyn za często nie chcę wchodzić tutaj bo zwyczajnie robi mi się niedobrze. 🖐️

Gość gość
..patologię nalezy tępić , a nie pozwalać na rozszerzanie się gangreny x Capi komuną taka gadka. - capi czosnkiem i komuną twoje podejście do tego że są tacy równi - bezkarni poważni alimenciarze z kolczykami w uchu ,którzy nawołują do buntów i mogą pracować ,ale nie chcą oraz jeżdż sobie na zaproszenia innych takich nierobów na jakieś odczyty pośród patologii światowej oraz są zwykli alimenciarze z dużo mniejszymi długami i których się wsadza do więzienia za niepłacenie zaległości