Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 35

Polecane posty

Myrevin dziś {chcesz żeby ciebie sznowano to szanuj innych niezależnie od tego jaki kto jest i jakie ma poglądy} Tak BTW... Shatyn nie szanuje nikogo.. no tutaj z forum i już wiemy czemu mało kto go tutaj szanuje. x x Nie potrafisz odpowiedzieć na proste, zadane przez mnie, pytanie i dlatego mnie usiłujesz zaatakowac... Wybacz ale to prymitywne i na poziomie wawciula.

Sąd nakazał Pawłowi Kukizowi przeproszenie PSL za nazwanie tej partii zorganizowaną grupą przestępczą - o decyzji warszawskiego sądu okręgowego poinformowała rzeczniczka sądu Katarzyna Kisiel. Wyrok jest nieprawomocny. Rzecznik klubu Kukiz'15 zapowiada odwołanie. x x I słusznie.

Gość gość
Shatyn, Iftar pisze, że masz potężne problemy z erekcją :classic_cool:

Gość gość
Shatynku wyjdż trochę na powietrze , odejdż od kompa, pobiegaj, popraw kondycję , poćwicz podskoki , marsz KOD niebawem i to nie jeden.. po wakacjach sezon się zacznie. musisz być w formie.

cd.... x Lider ruchu Kukiz'15 powiedział w TVN24: "Mieszkam w małej miejscowości na Opolszczyźnie. Widziałem zachowania PSL - nie powiem tego publicznie, nie będę zgłaszał tych spraw do prokuratury - ale byłem świadkiem sytuacji takich, gdzie ewidentnie można powiedzieć, że to jest zorganizowana grupa przestępcza". Dodał, że ma dowody i ewentualnego pozwu się nie boi. x x Gdyby miał owe dowody to sąd by go nie skazał. A więc Kukiz kłamie jak, nie przymierzając, myrevin....:O

Antoni Macierewicz jest pod jakimś niesamowitym wrażeniem swojego rzecznika Bartłomieja Misiewicza. Tak bardzo czuje potrzebę docenienia go, że podejmuje nieracjonalne decyzje. O uczynieniu go zwierzchnikiem Centrum Kontrwywiadu NATO, o Złotym Medalu, wreszcie o umieszczeniu go w radach nadzorczych. Dlatego dla własnego dobra, a przede wszystkim dobra armii, powinien zwolnić Misiewicza i skończyć ten ciąg kompromitacji. x Całość: http://tnij.org/j2n0nct

Jeszcze jeden medal dzisiaj, nim poranek świta czy pozwoli chłopiec młody minister się spyta, x I niedługo pyta, prosi, Bo to w polskiej ziemi, W pierwszą parę go unosi, A sto par za niemi. x Antoś szepce chłopcu w uszko I ostrogą dzwoni: Chłopcu tłucze się serduszko I liczko się płoni. x Cyt serduszko, nie płoń liczka, Bo Antoś niestały! Już pod kinem wre potyczka, Słychać pierwsze strzały. x Słychać strzały, głos pobudki, Dalej! Na koń! Hura! Luby chłopcze porzuć smutki, Dokończmy mazura! x Jeszcze jeden raz dokoła! Jeden uścisk bratni! Na koń wsiadać nikt woła — Mazur to ostatni x Piotr Bugajski · Łódź

Gość gość
szatyn ma potężne problemy z prostatą :classic_cool:

Gość gość
A więc Kukiz kłamie jak, nie przymierzając, myrevin....pechowiec.gif :D:D:D hehe uwielbiam jak ktoś demoluje zakute prawicze zerojedynkowe łepki.

Gość gość
z Prostytutą chyba , której nie zapłacił.....bo jego POglądów nie POdzielała

"Jeden minister i osiem aut!" - dziwił się Sławomir Nitras. Szefowi MSW w Szczecinie towarzyszyło osiem aut. "Poprzedni ministrowie jeździli z wojewodą jednym autem i towarzyszyło im auto eskorty" - komentował poseł. x "Ma rozmach nasza władza" - napisał na Facebooku PO Sławomir Nitras. Zaskoczony poseł PO zamieścił w sieci zdjęcie kolumny samochodów, która eskortowała Mariusza Błaszczaka w Szczecinie. Minister spraw wewnętrznych odwiedził telewizję. Towarzyszyło mu osiem samochodów, w czasie przejazdu polityka zablokowano też ulice - twierdzi poseł.

Gość gość
myro na orange jesteś tak samo głupi jak pod nickiem

Co byś powiedziała gdybym napisał do ciebie: "ty córko k***y" ??? Tez uważałabyś że nie obrażam twojej mamy?

otulona_snem dziś nie zazdrosc i zajmij sie soba x x Nie zazdroszcze i zajmuje się soba. Nie martw się o mnie...:D:D

otulona_snem dziś zazdrosc ciebie zje,po co? wiele jeszcze rzeczy masz do zrobienia,z wieloa kobietami..niszczysz siebie x x No to konkretnie. Gdzie napisałem o zazdrości? I uzasadnij swoją odpowiedź.

otulona_snem dziś nic bym nie zrobila,smiech.gif ,bo wiem jaka jestem ja,jaka jest moja mama..mnie to by zupelnie nie ruszylo..zupelnie.. x x OK. Juz to sobie skopiowałem i przypomnę ci w odpowiednim czasie...

Gość gość
dobra wróćmy do POlityki! zostawmy Mamę Shatyna. Szacunek dla Mamy i zdrowia ! Shatyn wiadomo zamartwiony o Mamę to i wrażliwy. nie dziwne. na marsz KOD się szykujmy!

Gość gość
Ty otulona, rozumiem ze powiedziec ci sk***ycorko to luz? Moze napisz slownik wyrazow wulgarnych z komentarzem. Shatyn ma racje, ze s********u jest obrazliwe dla matki. I nie wazne ze debile tacy jak ty uzywaja sobie takie slowa przy biesiadzie alkoholowej jako fajny niewinna forme grzecznosciowa.

otulona_snem dziś to nie jest na "zasadzie",ze sie o ciebie martwie smiech.gif ,ale piszemy,tyle lat ze soba i widac,ze szczesliwy to ty raczej nie jestes,chodzi o to,zebys odpuscil chlopie,dal sobie luz x x Trudno być szczęśliwy po smierci mamy z którą byłem bardzo związany. Ale to nie oznacza, że jestem zazdrosny co próbujesz insynuować...:O

otulona_snem dziś to blad,bo "ludzie" sa rozni.. x x To co że są rózni? Coś tam twierdza, coś obiecują itp

{Gdyby miał owe dowody to sąd by go nie skazał. A więc Kukiz kłamie jak, nie przymierzając, myrevin...} <<>> Nie wiem w czym sprawa z Kukizem.. Natomiast.. środowisko prawnicze w obliczu "prywatyzacji" w Warszawie.. oczywiście może skazać każdego za cokolwiek w każdym momencie. Więc i mnie. Np za to że reklamówkę wyniosłem z Aldiego, fakt, nie mając świadomości że należy za nią zapłacić. :o Reklamówka nieznacznie droższa/tańsza (bo nie wiem) od batonika, za którego, jak wiemy idzie się do więzienia. Natomiast wszystko inne, np to co słyszeliśmy na "taśmach" jak już też wiemy, z doniesień mediów np, nie ma odniesień w kodeksach.

Gość gość
A ty odurzona jestes szczesliwa? Bez jaj:D

Gość gość
„z k***y synu” używane jako s*******ni ewidentnie wskazuje że czyjaś matka to k******. Żaden normalny człowiek nie używa takich słów ot tak sobie. Otulona i myrek się zorientowali ale idą w zaparte jak dzieci. Shatyn – gratuluje tobie rozmówców :-O Każdy normalny człowiek ma prawo tak to odebrać i normalny człowiek przeprosiłby za takie słowa i wyjaśnił że nie miał nic złego na myśli i wycofał się. Dwóch prostaczków Myro i otulona ani myślą o zachowaniu się przyzwoicie wolą udawać że słowo sk****ysyn odnosi się tylko do jednej osoby a nie dwóch. Do dwóch : do syna korowy i określające matkę tegoż jako koorwę. Paniał ?

Gość gość
a wspólczuje Shatynku , nie wiedziałam , że Sz. Mama nie żyje. opiekuje się z ory Tobą. tak , że na 100% jeszcze Ty i PO wrócicie do władzy

Bruno Shatyn dziś Znikam na czas jakiś...lapka.gif <<>> Ciekawe czy jakiś idiota w to wierzy? :classic_cool:

Gość gość
Ja wierze spiskowy kaleko:D

Gość gość
shatyn znika na czas jakiś. ... Zapada się pod ziemię razem z tą swoją ulubioną PlatfOrmą. Tylko stare UBeki tej platformy chronią