Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno zakochany czy zainteresowany mezczyzna potrafi zrobic dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

niesamowite rzeczy, zeby ja do siebie przekonac, czy zwrocic uwage. Macie jakies ciekawe przyklady z wlasnego zycia? Czy wasi faceci dlugo za wami "latali", czy byli tworczy w podrywie? Bo moj to...szkoda gadac, nawet mi kwiatka nie dal, a ten zwiazek to taki "dogadany" byl ze jestesmy razem i hej. Chyba czas to skonczyc;/

Gość gość
powodzenia bo w zasadzie jestes samotna w tym zwiazku - znaczy sie ukladzie. ty mu gacie, papu i dziuple a on reszte?

Gość gość
w gimnazjum puszczal mi strzalki na telef. 300 dziennie :O

Gość gość
mam ale ci nic nie powiem bo nie gadam z babolami,ale robią,przeróżne słodkie rzeczy albo podłe jak się pozbywają rywali

Latał z innego kraju, żeby mnie zobaczyć. Tylko po to, żeby napić się ze mną kawy i pogadać. Próbował mnie w ten sposób przekonać, że odległość nie jest problemem i powinnam mu dać szansę.

Gość gość
Haze wow, super ...

Gość gość
haha a taki, ktory podbijal do mnie niby, to umawial sie na kawe a potem psial, ze nie ma czasu :D a co dopiero mowic o lataniu z zagranicy ;) dlugo tak latal?

Gość gość
taa? i o czym byscie na tej kawie gadali?

4 miesiące, w różnym natężeniu. Było tak, że w każdym tygodniu się widzieliśmy.

Gość angle
i co Cię ostatecznie przekonało? Bo mój lata od stycznia (fakt, że nie na kawę, ale nawet na kawę by przyleciał), tyle że raz w miesiącu, raz zdarzyło się że dwa i raz na Kanary przyleciał jak się dowiedział, że tam będę

Przekonało mnie to, że jest w stanie poświęcić swój czas i że mu nie przeszkadza to, że pochodzimy z innych krajów. Poza tym nie miałam do niego żadnych zastrzeżeń. A teraz jestem szczęśliwą żoną :D I nie żałuję.

Gość gość
Dzis nikt nie bedzie latal za babami bo zwiazek to nie podrywanie tylko wspolna chec bycia razem

Gość angle
z jakich innych krajów?, ja niespecjalnie odczuwam jakiekolwiek różnice (mój to w 3/4 Szkot, w 1/4 Anglik, ale czuje się Szkotem, choć urodzony w Anglii, wychowany w szkołach z internatem, częściowo w Australii i 17 lat starszy)

Gość angle
gość dziś jak baba warta latania, to się lata, to samo dotyczy facetów, choć wtedy trzeba robić to subtelniej

Gość gość
Haze Twoj mezczyzna to niezly frajer

Gość angle
dlaczego frajer? wprost przeciwnie wiedział czego i kogo chce i o to zawalczył

Gość gość
Mam tak samo.Tylko roszczenia a nic w zamian.Ja zmieniam faceta,bo fermentuję przy nim.

Angle, podobnie jest u mnie, tylko jest półkrwi Anglik/Szkot, szkoły z internatem i tym podobne, różnica wieku znacznie mniejsza. Ale i tak bałam się trochę, czy jego rodzina mnie zaakceptuje, czy się odnajdę i tak dalej. Poznaliśmy się w bardzo niezobowiązujących okolicznościach i uważałam, że nie należy kontynuować tej znajomości, bo nic dobrego z tego nie będzie. Okazało się, że totalnie nie było problemów, ani z nim, ani z aklimatyzacją. A teściowa, bez względu na kraj, to zawsze wrzód na tyłku :D

Gość gość
angle dziś Frajer bo latal jak taki pantofel bez honoru. Ona pewnie z nim jest bo koles ma kase wiec kupil sobie ja

Gość gość
gość dziś jak baba warta latania, to się lata, to samo dotyczy facetów, choć wtedy trzeba robić to subtelniej 00000000000000000 BRAWO za ta odpowiedz! (tak, za facetem tez sie lata jak warty, tylko nie od razu na kolanach z otwarta buzia)

Gość gość
angle dziś gość dziś jak baba warta latania, to się lata, to samo dotyczy facetów, choć wtedy trzeba robić to subtelniej Cc Kobieta nie lata za mezczyzna chyba ze ma kase albo zone

Gość gość
21;55 ja za haze nie przepadam ale ty gościu jesteś beznadziejny/beznadziejna

Gość gość
gość dziś No wlasnie a facet tamtej latal samolotem z innego kraju z wywalonym jezykiem bo jest frajerem

Gość angle
lubię czytać Twoje posty i nawet opowiedziałam niedawno mojemu Brytyjczykowi Twoją historię jako Kopciuszka z happy endem (plus o problemach z teściami), skomentował, że tacy ludzie (jak Twoi teściowie) tak mają, oni się z zasady nie mieszają, ale z czasem się przyzwyczają i będzie dobrze, ja odczuwam tylko jedną różnicę kulturową, jestem bardziej bezpośrednia i chyba to się mu podobano i życzę Ci powodzenia (ja jestem starsza od Ciebie i u mnie nie jest to wszystko takie proste bo ma tu swoją stabilizację, a tam niekoniecznie plus on bardzo ciężko chorował), generalnie życzę Ci powodzenia i kibicuję

Gość gość
gość dziś Beznadziejna bo co? Bo nie interesuja mnie takie niemeskie cipki co lataja za kobieta jak pies bez honoru? Interesuja mnie prawdziwi mezczyzni a nie takie zniewiesciale pantofle bez jaj. Wiadomo kto u noch nosi spodnie.

Gość gość
wziela brytola bo ma kase tyle

Daj spokój, Angle. Gdzie tam to happy endu jeszcze. Ostatnio mój ukochany teściu oficjalnie wydziedziczył mojego męża. Tym samym, przekaże majątek chyba królowej, bo mój był ostatnim, którego nie wyklął. Oni się nadają do zakładu zamkniętego, a nie do ludzi. Ale dzięki za ciepłe słowa, od razu się człowiekowi lżej robi na sercu :)

Gość angle
no właśnie męskie, bo prawdziwy mężczyzna walczy (do końca), no chyba że bardziej kocha swoją dumę niż kobietę, ale takiego bym nie chciała

Gość gość
22:03 a ja obstawiam że jakoś tego prawdziwego wcale przy tobie nie ma i cie zżera że za tobą nikt tak nie lata :-)

Gość gość
polki sa sprzedajne nie od dzis to wiadomo