Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_ona

Dziwny kolega

Polecane posty

Gość zdezorientowana_ona

Mam kolegę w pracy, który często mnie zaczepia, ale robi to dość dziwnymi tekstami. Nie może przejść obok mnie obojętnie. Przy kolegach popisuje się swoją błyskotliwością i ciętym językiem w rozmowie ze mną, ale to raczej takie "zabawne dokuczanie". W tym wszystkim zawsze jest dla mnie miły i dużo się uśmiecha. A kiedy jesteśmy sam na sam zaskakuje mnie pogodną rozmową bez docinek i jest naprawdę miło. A czasami mam wrażenie, że nie wie co powiedzieć i jak zagadać, bo np. zacznie jakoś głupio i nie wie co dalej. No i jak to rozumieć? Jest fajnym facetem i gadam z nim chętnie, ale nie do końca rozumiem to zachowanie.

Gość go sc
Ja sie tak zachowuje, kiedy ktos mi sie podoba.

Gość zdezorientowana_ona
A co robisz, jeśli chcesz zbliżyć się do tej osoby? Czy po jakimś czasie dajesz jej odczuć wyraźnie, że Ci się podoba?

Gość zdezorientowana_ona
Może być, że po prostu lubi moje towarzystwo i próbuje w ten sposób zachęcić mnie do rozmowy, interakcji?

Ja tak robię :) w stosunku do osób, które mi się podobają. A kiedy wyraźnie daję odczuć, że ta osoba mi się podoba? Hmm, zazwyczaj, kiedy mam 100% pewność, że ja jej też :P

Gość zdezorientowany_ona
Ale on nie jest wolny, wiec zastanawiam się czy robi to tylko bo mnie po prostu polubił? Bo innych koleżanek tak nie traktuje. Odczuwam to tak, że albo wyjątkowo mnie lubi albo chodzi o coś więcej, ale to by było dziwne, skoro nie jest wolny.

Gość zdezorientowana_ona
Dzięki za odpowiedź. Ja tez niestety nie wiem jak on ma i o co tu chodzi, bo w sumie znamy się słabo.