Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochałam innego mężczyznę Egipcjanina i chce zostawic rodzine dla niego

Polecane posty

Gość gość

W Polsce nic mnie nie czeka. Pracuje w sklepie, zarabiam 2400 do reki, mam 2 dzieci, maz pracuje zarabia 3500 zł. Wyjechałam do Egiptu z przyjaciolka i poznalam jego...mlodszy o 9 lat, przystojny, wysportowany, boski kochanek, jestem dla niego wazna, dzwoni do mnie, placze ze teskni i ze chce byc ze mna na zawsze. Nie chce byc w domu cale zycie z tym jednym chce czegos wiecej, namietnosci a nie ciagla praca praca praca i tyle. Sa tu dziewczyny ktore moze tez tak mialy?

Gość gość
To co czujesz, jest normalne i naturalne. 90% kobiet tak ma.

Gość gość
Ależ jedź, jedź i zobacz jak to jest tam cudownie być kobietą. Będzie bosko! :D

Gość gość
Lataj do Egiptu od czasu do czasu pospotykac sie z nim. Niech bedzie to twoj kochanek:D

Gość gość
dla penisa jestes w stanie zostawic swoje dzieci ale z Ciebie k***a

Gość gość
ech jak czasem czytam te wasze topiki kafeteriuszki to czasem żałuje że nie moge zobaczyć tej gęby jednej i drugiej, cieszcie sie

Gość gość
gość dziś dla penisa jestes w stanie zostawic swoje dzieci ale z Ciebie k***a X Nie czepiaj sie autorki kazda dzisiejsza kobieta taka jest. To jest norma.

Gość gość
pewnie, ze mialy1 kobieto! rzucaj te marne szare zycie! egipcjanin mlodszy o 9 lat to jakbys boga za nogi zlapala! postawi c***alac, zatrudni 10 sluzek by cio pod nos ambrozje i kokosy podstawialy! bedzie cie rozpieszczal, sluchal, kochal po kres twoich dni.

Gość gość
Moglabym dodatkowego penisa na boczku miec ale dzieci bym nie opuscila.

Gość gość
Jo jak w tej reklamie ha ha

Gość gość
Piszesz że zarabiasz 2 400 do reki. Nie wiem jaki to ma związek z tym że ten Egipcjanin jest "boskim kochankiem" ale widocznie jakiś ma, a więc jedź do tego Egiptu, tam czeka cię "lepszy świat". Jaki ? Już ty wiesz lepiej. Może lepsze zarobki ? Zostaw dzieci a tak serio to klasyk prowo. Dziwne to bo przecież młodzież poszła do szkoły. Może więc studentkom słabych uczelni się nudzi

Gość gość
Widocznie młodzież już wróciła ze szkoły. Poza tym przypuszczam, że te prowokacje piszą dorosłe kobiety. Oczywiście ich dorosłość wynika z metryki a nie poziomu umysłowego.

Gość gość
Może to i prowo ale znam laske która mając męża i 16letnia córkę poznała w Egipcie faceta. też wielka miłość, dzwonił do niej, pisał, w końcu złożyła pozew, rozwiodla się z mezem, sprzedali wspólny dom, zostawiła córkę i poleciała do niego do Egiptu. Po 2 miesiącach wróciła już jako mężatka, była w ciąży. kupila mieszkanie.on zaczął załatwiać papiery aby przyjechać do Polski. udało mu się tuż przed narodzinami corki....i? Jak mala miala 3dni odebral corke i zone ze szpitala, pokechal na lotnisko i wylecial do Berlina do pracy. bo mamy Schengen i dzięki polskiej wizie mógł jechać na zachód. I co się okazało? wrócił do żony i córki po 3 miesiącach jak kończyła mu się wiza, pomieszkal z nimi chwilę, po wizycie pracowników SG którzy uznali ze wszystko gra i udało mu się uzyskać zgodę na pobyt czasowy. Potem wyjechał ale nadal niby było wszystko ok. przysyłać jakieś małe sumy pieniędzy ze niby pracuje w Niemczech na rodzinę. i co? i jak konczyl mu się pobyt czasowy wrócił i wystąpił o stały. dostał i na to tylko czekał. sprowadził swoją kobietę z która był w Niemczech i wprowadził się z nią do mieszkania swojej żony... zarząd al spłaty z połowy mieszkania i wniósł o rozwód. Po 6miesiacach byli już po rozwodzie, on z kasą w kieszeni wyjechał do Niemiec ze swoją babą. jak się okazało starsza polka była mu potrzebna dla papierka. I chciał z nią być, płakał i tęsknił ale za lepszym krajem niż Egipt a ona była tylko narzędziem które mu to zagwarantowalo. koniec końców żona wylądowała u swoich rodziców z małym murzyniatkiem i nawet alimentów nie dostaje od byłego bo ma córkę w nosie....

Gość gość
Kolejna myśląca dolną głową czyli piz.ą

Gość gość
"hej habibi, wyśłij dolary bo u mnie kiepsko " - już było? czy na razie jeszcze nie :) ?

Gość gość
Takich historii sa setki. Po pierwsze w Egipcie zwiazek mlodego przystojnego mezczyzny ze starsza o 9 lat kobieta nie przystoi, to wrecz skandal, upokorzenie przed rodzina i kolegami. Tym bardziej rozwodki z dwojka dzieci! Generalna zasada jest taka ze jesli nie poslubilby Egipcjanki 10 lat starszej z dwojka dzieci w swoim kraju to znaczy ze nie jest romantycznie zainteresowany rowniez toba i nigdy nie bedzie z toba na serio. To sa mistrzowie w zawracaniu babom w glowach, choc generalnie celuja w tluste stare Amerykanki, ktore leca na nich jak muchy na lep. Zaczepiaja je w internecie, zapraszaja do Egiptu i oswiadczaja sie po tygodniu. Kwiaty, komplementy, noszenie na rekach = wiza narzeczenska i wjazd do USA. Potem trzeba jeszcze z 2 lata pozyc z taka babcia, naturalnie zdradzajac ja na stronie z kim sie da i udajac w domu ze haruja jak woly. Jak tylko dostana do reki zielona karte pakuja walizy i szukaja sobie kobiety w swoim wieku ze swojej spolecznosci najczesciej. W zwiazku z tym ze jestesmy w Unii Europejskiej nic dziwnego ze wzieli sie tez za przasne polskie baby znudzone zyciem. Bilet do lepszego swiata latwy do zdobycia bo Polki sa podobnie naiwne i znaja realiow kulturowych krajow arabskich. Mysla ze zlapaly ksiecia z 1001 nocy. Naturalnie uzyje cie tez do r/u/chania bo ci mezczyzni maja taki poped ze przeleca doslownie kazda. Ale staly zwiazek? Ha ha ha. Byc moze to akurat jest prowo ale takie sytuacje sie zdarzaja.

Gość gość
Haha prowo :) marne ....dodać trzeba że 50% egipcjanek jest obrzezana i to juz nie jest zabawne . Słuszniep isze ktos powyżej -w Egipcie facet młody biorący starą babę z przychówkiem w dodatku niemuzułmankę spada na samo dno drabiny spolecznej . U nich jest obsesyjny "kult" dziewictwa kobiety stąd opisana powyżej kobeita to w ich kulturze odrzut /śmieć .

Gość gość
Mam nadzieje, ze prowo. Twoj Egipcjanin chce wize. Po "Wiosnie Arabskiej" i zamieszkach w polnocnej Afryce pare lat temu, zamachach, itp w Egipcie jest praktycznie 80% bezrobocia. Mlodzi nie maja pracy. Hotele puste. Wszystko zamkniete. Nie czaruj sie, chlopak chce sie wyrwac i tyle. Ty bedziesz sponsorowac go i jego rodzine.

Gość gość
Dno!