Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allani3557

Facet wykorzystał sytuację kiedy byłam pijana.

Polecane posty

Gość Allani3557

Witajcie. Mam pewien problem . Chodzi o to, że spotkałam się z kolegą którego dopiero co poznałam znaliśmy może się z dwa dni. ( mam chłopaka). No to było to tak że on był trzeźwy a ja nie . Wypilam sporo. Siedzieliśmy w samochodzie on zaczął mnie całować, kusić... odpychalam się a on dalej natrętnie mnie zmuszał, że nic się nie stanie jak tylko raz to zrobimy. I tak przez 3 godizny próbował mnie zmusić. Przez ten czas zdążyłam już tak się upić że chwilami nie myślałam. Chodzi o to, że czuję się zgwałcona, wykorzystana. Gwałt przecież nie polega tylko na tym że jest bicie, przetrzymywanie. Wydaje mi się że on to zrobił nie tylko mi. Robił to w taki sposób ze miał na wszystko odpowiedzi. Położył mnie z tyłu samochodu, zaczął całować po szyi, ustach, strasznie uwodził. Aż w końcu zdjął mi spodnie, mówiłam do niego ze co on odwala a on do mnie bym przestała i ze nic się nie stanie.... ten seks trwał może z minute. Pamiętam że miałam Łzy w oczach, że tego nie chciałam. Powiedziałam o wszystkim chłopakowi wybaczyl mi bo sam widział jak cierpię. Wiedzial dobrze ze nigdy bym mu tego nie zrobiła. No i proszę was o pomoc... co mam robić? Tamten chłopak ma dziewczynę, zdradził ją perfidnie. Napisałam mu następnego dnia że jego dziewczyna się o tym dowie że mnie wykorzystał a on odpowiedział że jak powiem to on wszytskim o tym rozgada i zrobi ze mnie szmate .. Nie wiem co mam robić naprawdę. Oczekuję pomocy, żadnych obelg w moją stronę. Tylko pomocy...

Gość gość
powiedz jego dziewczynie, zrób mu odpowiednią dla niego opinię, a potem zapomnij.

Gość gość
idz na policje

Gość Allani3557
Problem właśnie w tym że nie chce nikomu o tym mówić a w szczególnosci jego dziewczynie bo tak jak mówiłam . On mi mówił że jak powiem to jego dziewczynie to on rozpowie wszystkim o tym co się wydarzyło i zrobi ze mnie szmate ...

Gość Allani3557
najbardziej , żałuję , że zrobiłam to calkowicie za darmo. a mam upatrzony jesienny płaszcz drogi bo z kaszmiru.

Gość gość
Ale gdyby obiecał że kupi ci ten płaszcz to byś się zgodziła, nie? Pogadaj z nim i powiedz że mu dasz jeszcze kilka razy i płaszczyk twój.

Gość gość
Przeciez widac ze z plaszczem to podszyw jest ;). Autorko piszesz tak "I tak przez 3 godizny próbował mnie zmusić. Przez ten czas zdążyłam już tak się upić że chwilami nie myślałam" . Gdzie ty myslenie logiczne zostawilas wtedy co!?? Przeciez jak sie dobieral do ciebie to ty pilas dalej!!!!???? Sama sobie jestes winna, sorry.

Gość gość
To w ogóle jest durnowate prowo.

Gość gość
ale masz fajnie ja sie tyle x opilem a,zadna dziunia mnie niechce zgwalcić:-( :-P

Gość gość
To nie byl gwalt tylko ty sie schlalas i dalas dupy

Gość gość
a, w ogóle, to jaka porządna dziewczyna chla do zrywki filmu u jakiegoś obcego chłopaka w samochodzie debilko ? schlalaś się, a koleś cię po pijaku zruchał i mam nadzieje, że urodzisz bliźnięta zrośnięte główkami za karę :)

Gość Allani3557
Już niegdy więcej nie będę sięgała po pomoc na takich stronach. Potraficie tylko oczernic i tyle... więc co to za pomoc ... zegnam

Gość gość
teraz martw się bo dzieciak w drodze

Gość Allani3557
Jakbyście k***a chcieli wiedzieć to nie jestem w ciąży zjeby. Pff nie dotyka mnie wasza krytyka xd...